qvowvnwf
Advertisement
PARTNER SERWISU
irkxxqzl
68 69 70 71 72
bankrucik
141
Wpisów: 4 902
Wysłane: 4 czerwca 2013 23:44:43 przy kursie: 1,70 zł
@watchdog !!!

brawo za tą wypowiedź, ona dużo nam wyjaśnia..bo "zastraszać" zwykle próbują ci którzy sami mają wiele do ukrycia... i tyle w temacie

Brak kary w przeszłości rozzuchwala na przyszłość..

teraz również na twitter.com

Ingvar
0
Wpisów: 223
Wysłane: 4 czerwca 2013 23:46:36 przy kursie: 1,70 zł
@topfacet - jeszcze jedno. Tak, na większość zadanych przez Ciebie pytań uzyskałem bezpośrednio lub pośrednio odpowiedź.

Ingvar
0
Wysłane: 4 czerwca 2013 23:51:54 przy kursie: 1,70 zł
Wiecie, co jest najzabawniejsze?
Najwięcej zastrzeżeń, wątpliwości mają ci z Was, którzy nigdy nie byli w Spółce. Jakoś nikt nie napisze: byłem i faktycznie tragedia z tą spółką. Zauważcie, że Ci znający spółkę z bliska nie wylewają tu swojego żalu i nie frustrują się.
Życzę wszystkiego dobregowave

Ingvar
0
Wysłane: 4 czerwca 2013 23:58:41 przy kursie: 1,70 zł
Nie bronię, bo nie znam szczegółów, ale być może właśnie w nich tkwi sedno. A to może być tak:
- prośba o kasowanie wpisów - być może niektóre z nich były wyraźnie wbrew interesom spółki
- straszenie odpowiedzialnością - pytanie, czy uzasadnione, bo nie raz pojawiały się wycieczki choćby w stronę prezesów
- odsyłanie do PB - spółka wyraźnie opisała sposób komunikacji i go uzasadniła - równy dostęp do informacji, stąd PB jako jedyny kanał.

To tyle.

WatchDog napisał(a):
Zapraszamy przedstawicieli na forum. To nie boli, choć może być wyzwaniem.
Na razie nasze doświadczenia ze spółką to pogróżki ze strony agencji PRowej, rozmaite żądania, w tym kasowania wpisów, straszenie odpowiedzialnością karną, zaś na konkretne pytania dotyczące raportów - odmowa odpowiedzi i odsyłanie na Pudelka.
To się dzieje w tle, raz z większą raz z mniejszą intensywnością. Informuję bo może uzupełni Wasz obraz.

Ingvar
0
Wysłane: 5 czerwca 2013 07:16:07 przy kursie: 1,70 zł
Miło, że zapraszasz, ale zastanów się ,czy Ty będąc prezesem spółki giełdowej latałbyś po wszystkich forach i dyskutował ze wszystkimi mniej lub bardziej rozgarniętymi forumowiczami? Zlituj się, proszę, i nie każ im tego robić Pray oni mają naprawdę ważniejsze rzeczy na głowie.
Nie widzę też powodu, dla którego mieliy robić jakiś wyjątek dla stockwatch.pl.

WatchDog napisał(a):
Zapraszamy przedstawicieli na forum. To nie boli, choć może być wyzwaniem.
Edytowany: 5 czerwca 2013 07:18

cad_man
0
Wpisów: 1 159
Wysłane: 5 czerwca 2013 07:57:32 przy kursie: 1,70 zł
Ale jakoś mają czas czytać to forum i inne? O tym co robią ze swoim czasem (jako prezesi) dla mnie świadczy wynik za 2012 r. Mam nadzieję, że "ważniejszymi sprawami" nie jest np. projekt programu motywacyjnego - choć między wierszami twojego wpisu można się domyślić, że jest on krokiem w kierunku ważnych pracowników, bo ci dowiedzieli się (chyba dzięki temu forum), że prezesi dostali w zeszłym roku niezłą kasę ze spółki pomimo dużej straty - więc jak oni mogą to pracownicy też, chyba stąd taki bardzo mało wymagający program motywacyjny...
Szkoda się rozpisywać - większość domyśla się o co chodzi, dziwi tylko brak dotychczasowej reakcji ze strony BZWBK (nabywali akcje powyżej ceny nominalnej), ale taki Secus i tak ma zapas bo kupowali po 0,2zł...
Jestem ciekawy czy BZWBK przyzwoli na program motywacyjny podczas walnego
Byki i niedźwiedzie mają swoje miejsce przy stole, a tylko osły zostają o suchym pysku...
Przyglądaj się jak upór walczy z oporem a zawziętość ze wsparciem - na końcu dołącz do wygranych i zarabiaj

Ingvar
0
Wysłane: 5 czerwca 2013 10:05:59 przy kursie: 1,72 zł
@cad_man - naprawdę z różnych względów nie chcę w ten sposób prowadzić dyskusji, dlatego tylko pokrótce.

Czytają, bo pewnie się obawiają kłopotów i czasem dochodzi przez to do kuriozalnych sytuacji - jedź i pogadaj, wtedy zrozumiesz.

Wynik za 2012 r. był słaby, nikomu się to nie podobało. Pytanie o przyczynę. Otrzymałem wyjaśnienie, że w dużej mierze z powodu Network. Sprawdziłem sprawozdanie jednostkowe i faktycznie, strata jest dużo niższa niż skonsolidowana.
Poza tym miej na uwadze, że dla tej spółki każdy rok może być inny - każdego roku realizują inny zetaw projektów, a każdy projekt jest unikalny, różni się poziomem przychodów i rentownościa. I pewnie jeszcze przez jakiś czas tak będzie, dopóki przychody z produktów/licencji lub długoterminowych zleceń nie zapewnią względnej stabilizacji. I pewnie jeszcze z kilku innych powodów.

Pytanie, o jakich wynagordzeniach piszesz? I drugie pytanie, czy faktycznie je otrzymali, czy nadal Spółka ma wobec nich zobowiązania? A jeśli masz na myśli dodatkowe usługi, to ktoś im musi prowadzić księgi, podobnie jest z usługami prawników, które były konieczne i przyniosły efekt (m.in. Wieliczka...), ale tego pewnie nie brałeś pod uwagę? Dodam tylko, że nie pytałem prezesów o te wszystkie pozabiznesowe sprawy. Mnie wczoraj interesował przede wszystkim biznes i właśnie Ci pokrótce pokazuję, że wiele się dowiedziałem, jak to działa, sporo moich wątpliwości rozwiali. I przygotowałem się do tej rozmowy, ale nie na zasadzie pytań o najbliższe zlecenia - oni sami do końca nie wiedzą, bo tematów jest wiele - ofert, pomysłów, negocjacji, ale nie zawsze i od razu coś z tego wychodzi, pewne rzeczy zwyczajnie nie zależą od spółki i potrafią trwać długo.

Poza tym wyluzuj trochę - ten rok już w tej chwili zapowiada się najlepszy w historii. No i koniecznie odwiedź Spółkę. Wszystkim to radzę, inaczej stoicie w miejscu i kisicie się we własnym sosie. To co oni robią jest po prostu świetne i nawet gdybym nie był akcjonariuszem, to bym im kibicował i cieszył się, że takie pomysły i technologie powstają w Polsce.

Szczerze mówiąc to po tej wizycie zmienił mi się nieco pogląd na temat sensu dyskutowania tu na forum z osobami, które nie znają spółki i nie są zainteresowane poświęceniem czasu, aby dobrze ten biznes zrozumieć, poznać szczegóły, o któych często po prostu nie można pisać na forum. Taka dyskusja niewiele wnosi, wszyscy mamy taką samą wiedzę i wychodzimy tylko na pieniaczy. Poza tym weź np. takie kolegę bankrucika - bez urazy i z całym szacunkiem, ale ja się produkuję i piszę długie posty, a on to wszystko kwituje jedną, góra dwiema linijkami. Sorry, ale mi się odechciewa rzeczowej dysusji, jeśli ktoś tak ją traktuje. Po prostu nie widzę w tym sensu.
Albo kwestia udziału w Walnym zaproponowanego w poniedziałek tu na wątku - wszyscy się oglądająna innych,kto ma czas, kto ma blisko, niech ktoś zbierze upoważnienia. A ruszyć swoje cztery litery i nie oglądać się na innych!Shame on you

Sami sobie odpowiedzcie, dlaczego dla Was takim problemem jest odwiedzenie Spółki i rozmowa o biznesie. Lenistwo? Wysokie koszty dojazdu do Gliwic przwyższające potencjlany zysk na inwestycji w i3D (bez ironii)? Szkoda Wam czasu? Ignorancja i brak szacunku dla własnych pieniędzy? Coś innego?
Każdy poważny, profesjonalny inwestor zanim dokona iwnestycji uważnie się przygląda, analizuje, korzysta ze wszelkich możliwości zanim dokona inwestycji, a także potem, jeśli ma jakieś wątpliwości. A ponoć wśród akcjnariuszy mniejszościowych jest osoba pełniąca ważną i poważną funkcję - i ona na pewno jak ma problem, to nie płacze tu na forum. A Wy macie taką możliwość, ale z jakiś tylko sobie wiadomych powodów nie chcecie z niej skorzystać. Podobno na listopadowym spotkaniu z inwestroami były dosłownie dwie osoby! Wg mnie to wstyd - krzyczeć na forum i nie pogadać w cztery oczy, jak jest okazja. Wygląda to trochę śmniesznie, trochę niepoważnie - takie nieco dziecinne zabawy w inwestowanie z poziomu swojego monitora. Rozumiem, że oni robią w VR, ale Wy możecie przejść na realwave

Wizytę w Spółce polecam z jeszcze jendego ważneg wg mnie względu. Ludzie są jednym z najważniejszych czynników sukcesu w biznesie, a najlpeiej choć częściowo zweryfikować ich kompetencje i nastawienie podczas rozmowy.

I na koniec jeszcze dwie kwestie - z treści mojego pwierwszego postu w tej sprawie możesz wyczytać, że mam pozytywne odczucia, ale bez wielkiej euforii. Nadal widzę problemy i zagrożenia, co więcej, takie, o któych Wy nie wiecie. Ale chodzi o jedno - więcej rozumiem, a przez to moja decyzja o pozostaniu z akcjami i3D lub nie jest bardziej świadoma, i o to chodziło.

Druga sprawa, już o tym pisałem, długo rozmawiałem z jedną osobą, ale z prezesem tylko przez chwilę. Na pewno nie wyczerpałem tematu. Być może wszyscy oni ściemniają, ale na to już nic nie poradzę, wielu rzeczy nie jestem w stanie zweryfikować. Ale taki urok inwestowwania w akcje - kto nie lubi niepewności niech założy lokatę.

Pozdrawiam.
Edytowany: 5 czerwca 2013 10:09

WatchDog
50
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wpisów: 8 588
Wysłane: 5 czerwca 2013 10:18:58 przy kursie: 1,72 zł
Ingvar napisał(a):
(...)czy Ty będąc prezesem spółki giełdowej latałbyś po wszystkich forach i dyskutował ze wszystkimi mniej lub bardziej rozgarniętymi forumowiczami?

Czy oprócz mnie masz jeszcze kogoś konkretnego na myśli? love4

EDIT: niezmiernie mnie interesuje, czy określenie "mniej rozgarnięci forumowicze" to Twoje słowa, czy usłyszałeś je podczas wizyty?
Edytowany: 5 czerwca 2013 10:34

WatchDog
50
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wpisów: 8 588
Wysłane: 5 czerwca 2013 10:22:40 przy kursie: 1,72 zł
Ingvar napisał(a):
Sami sobie odpowiedzcie, dlaczego dla Was takim problemem jest odwiedzenie Spółki i rozmowa o biznesie. Lenistwo? Wysokie koszty dojazdu do Gliwic przwyższające potencjlany zysk na inwestycji w i3D (bez ironii)? Szkoda Wam czasu? Ignorancja i brak szacunku dla własnych pieniędzy? Coś innego?

Odpowiem w Twoje słowa: czy Ty będąc inwestorem giełdowym, mającym do wyboru ponad 850 polskich spółek, tysiące zagranicznych, do tego obligacje, pary walutowe, kontrakty - zawracałbyś sobie głowę telepaniem się po Polsce, żeby dostać kawę, uścisk dłoni i na końcu nadal nie wiedzieć nic ponad to co już wiedziałeś: czyli że akcje są ryzykownym instrumentem, a mniejszościowy akcjonariusz co do zasady ma słabszą pozycję niż większościowy?

Do wszelkich wizyt i spotkań trzeba też podchodzić profesjonalnie, żeby urok i czar osobisty oraz mechanizm wzajemności (wg Cialdiniego) nie odebrał chłodnego osądu sytuacji.

Ingvar
0
Wysłane: 5 czerwca 2013 10:35:38 przy kursie: 1,72 zł
Masz rację.

Jakoś trzeba się w tym bałaganie odnaleźć. Jednak dla kogoś z podejściem fundamentalnym, inwestującego w kilka spółek to wykonalne.
Nie sądzę, aby jednak możliwe było dyskutowanie po kolei o tych wszystkich szczegółach na forum czy PB.

Wiem, że urok, wrażenia są zdradlie. Mam pełną świadomość i staram się zachować dystans. Emocje emocjami, jednak zakładam, że większość przekazanych mi informacji jest prawdziwa i staram się je oddzielać od wrażeń.

To nie była kawa i uścisk dłoni. Pewna kluczowa osoba poświęciłą na rozmowę ze mną ponad dwie godziny. Byłem przygotowany i wyszła mi z tego taka mała analiza strategiczna. Pewnie gdybym to wszystko spisał, to wyszłoby kilka stron A4. I tak o wiele kwestii nie zapytałem, w wiele się nie zagłębiałem, pewnie na to trzeba kilku spotkań lub męczenia ich przez dzień lub dwa.
Edytowany: 5 czerwca 2013 10:38

Ingvar
0
Wysłane: 5 czerwca 2013 10:45:29 przy kursie: 1,72 zł
Irytujesz mnie. Może nawet obrażasz? Think love4
To moja inwencja i nie ma charakteru obraźliwego. Być może powinienem użyć innego określenia. Jak doskonale wszyscy wiemy, różny jest poziom forów (akurat SW trzyma poziom) czy poszczególnych forumowiczów. Dziwne byłoby, aby prezes odpisywał na wszelkie pytania kierowane do niego być może przez złośliwców, jajcarzy, przypadkowych inwestorów itd.

WatchDog napisał(a):

EDIT: niezmiernie mnie interesuje, czy określenie "mniej rozgarnięci forumowicze" to Twoje słowa, czy usłyszałeś je podczas wizyty?

topfacet
178
Wpisów: 3 453
Wysłane: 5 czerwca 2013 10:55:34 przy kursie: 1,72 zł
Ingvar, trochę chyba zbyt personalnie podchodzisz do tego co tu piszemy. Nie zamieniajmy tego w dyskusje przeciwko sobie, bo to dyskusja o spółce.

Poruszyłeś temat ksiegowosc- zadam im o to pytania w AI na PB, bo tam są moim zdaniem duże możliwości nadużycia.

@Cad_Man moim zdaniem BZ WBK będzie przeciw takiemu "programowi" motywacyjnemu.

Ktoś może raz jeszcze napisać ilu głosów potrzeba, aby "program" motywacyjny został odrzucony?

Co do komunikacji, to wiele spółek odpowiada na pytania tu na forum. Ich odpowiedzi w AI są ostatnio bardzo ogólne i mało wyjaśniają poruszane w pytaniach kwestie.

bankrucik
141
Wysłane: 5 czerwca 2013 10:59:55 przy kursie: 1,72 zł
Ingvar napisał(a):

Szczerze mówiąc to po tej wizycie zmienił mi się nieco pogląd na temat sensu dyskutowania tu na forum z osobami, które nie znają spółki i nie są zainteresowane poświęceniem czasu, aby dobrze ten biznes zrozumieć, poznać szczegóły, o któych często po prostu nie można pisać na forum. Taka dyskusja niewiele wnosi, wszyscy mamy taką samą wiedzę i wychodzimy tylko na pieniaczy. Poza tym weź np. takie kolegę bankrucika - bez urazy i z całym szacunkiem, ale ja się produkuję i piszę długie posty, a on to wszystko kwituje jedną, góra dwiema linijkami. Sorry, ale mi się odechciewa rzeczowej dysusji, jeśli ktoś tak ją traktuje.

skoro zostałem wywołany do tablicy....

fakt nie mam czasu i ochoty.... na "kwieciste" dyskusje o spółce/spółkach bo uważam je za przejaw marketingu a wady bądź zalety można wskazać w kilku zdaniach i tak samo można opisać działania spółki i zarządu.
Ingwar nikt chyba od nikogo nie oczekuje żeby odpowiedź była tak samo długa jak wypowiedź oponenta, ważne
nie rozumiem dlaczego zarzut akurat do mnie.... może dlatego, że wielokrotnie na wątku tej firmy wyrażałem 'nieprzychylne" opinie o poszczególnych działaniach zarządu spółki( polecam spojrzeć w historię wątku) przy 6 zl, potem 5 i itd.. była tutaj masa naganiaczy na zakup zresztą pewnie w jakiś sposób powiązanych ze spółką którzy mnie "nietrawili" niestety potem wychodziło na moje..
odwołane prognozy wyników, straty, Quazar itd... sypanie akcji przez prezesów, wielkie kontrakty o których negocjacji słyszymy od lat, koszty umów między prezesami a spółką itd..
co tu komentować na kilkanaście linijek jak o tych ofertach, negocjacjach to od 3 lat słyszymy i to czyste bajkopisarstwo.... na chwilę obecną.. pojawi się jakis kontrakt to podyskutujemy...
ja nie znam umów, które negocjuje się 2 albo 3 latasalute nawet umowy na budowę elektrowni atomowej byłyby szybsze...wave

przykładowo każdy się może dowiedzieć ile na śląsku kosztuje prowadzenie księgowości a ile biorą za to prezesi..

w nkwd też uznawali, że najpierw trzeba zniszczyć opinię o człowieku a potem samego człowieka fizycznie... to skuteczne miało być

a dlaczego nie każdy ma czas i ochotę jeździć po każdej spółce to dobrze opisał Wachtdog, ja akurat jeżdzę na spotkania w spółkach dość często... choć jeszcze bardziej polecam jako skuteczniejszą metodę zasięgnąć języka u sąsiednich firm albo wprost u jej konkurencji... się człowiek dużo dowie... "biały wywiad" też jest skuteczniejszy.. prezesi zwykle mają usta pełne frazesów binky

Ingvar
0
Wysłane: 5 czerwca 2013 11:00:03 przy kursie: 1,72 zł
topfacet - no może trochę za bardzo się zangażowałem, to fakt Anxious

Co by nie pisać, przynajmniej ożywiłem nieco nasz wątek Dancing

Wyłączę się na jakiś czas Angel

bankrucik
141
Wysłane: 5 czerwca 2013 11:02:17 przy kursie: 1,72 zł
topfacet napisał(a):

Ktoś może raz jeszcze napisać ilu głosów potrzeba, aby "program" motywacyjny został odrzucony?
.

zwykła zmiana statutu wymaga 3/4 głosów za
pozbawienie prawa poboru wymaga 4/5 głosów za

obawiam się, że ludzie z BZWBK mogą być za bo oni nie decydują o własnych pieniądzach... a to mała inwestycja.. i zawsze się z tego jakoś wytłumaczą, że chcieli zmotywowaćThink

Edytowany: 5 czerwca 2013 11:05

Ingvar
0
Wysłane: 5 czerwca 2013 11:07:14 przy kursie: 1,72 zł
@bankrucik - nie traktuj tego osobiście, to był tylko przykład. Pisanie obszernych postów wymaga czasu i może nieco irytować, jeśli ktoś odpisze jednym zdaniem.
Cóż, każdy z nas ma prawo inaczej podchodzić do tych kwestii, ważne, aby się wzajemnie rozumieć i szanować.

Każdy też ma prawo po swojemu podchodzić do iwnestycji, jednym wystarczy wykres i podstaowe dane, inni zgłębiają temat wszelkimi możliwymi sposobami. Tu nie ma jedynie słusznej metody. Ja po prostu poleciłem wizytę w spółce, bo akurat sam podhcodzę w ten drugi sposób i uznałem, że warto. Co więcej, im więcej z nas by ją odbyło, tym ciekawsze byłyby tu dyskusje i można by weryfikować informacje i wrażenia.

piotrch
0
Wpisów: 808
Wysłane: 5 czerwca 2013 11:20:01 przy kursie: 1,72 zł
Ingvar napisał(a):
Szczerze mówiąc to po tej wizycie zmienił mi się nieco pogląd na temat sensu dyskutowania tu na forum z osobami, które nie znają spółki i nie są zainteresowane poświęceniem czasu, aby dobrze ten biznes zrozumieć, poznać szczegóły, o któych często po prostu nie można pisać na forum. Taka dyskusja niewiele wnosi, wszyscy mamy taką samą wiedzę i wychodzimy tylko na pieniaczy.

Jedna uwaga do powyższego cytatu. Wydaje mi się, że ideą SW, wszystkich forów zresztą, to stworzenie platformy wymiany informacji, myśli, odczuć. Może nawet stworzenie platformy dla swojego rodzaju mentorstwa. Jasne, wiele osób szybko dojdzie do wniosku, że forum to przede wszystkim dobre medium manipulacji. Ale po to są moderatorzy, żeby takich akcji nie było.

Nic nie stoi więc na przeszkodzie, byś angażując się w spółkę i będąc przy okazji fanem jej produktów "służył" swoją wiedzą innym. Bo tu nie ma się co oszukiwać - dzieląc się swoją wiedzą z nami działasz przede wszystkim na swoją korzyść - jako akcjonariusza. Dobrze poinformowana drobnica, wyposażona w rzeczowe argumenty nie tylko kupi akcje ale i będzie je trzymać, jeśli spółka jest tego warta. Tak jest w szczególności na NC, gdzie kursy w dużej mierze kształtuje drobnica.

Dopóki nie ujawniasz informacji poufnych, masz czyste intencje i chcesz by ludzie rzeczywiście rozumieli czemu "jest źle bo było trudno ale to w sumie dobre chłopaki" a nie tylko brali to stwierdzenie na wiarę to tu, na SW masz niepowtarzalną okazję się tą wiedzą dzielić. Na kilku spółkach widziałem już taki rodzaj "mentorstwa" - gdzie pozwolę sobie jedynie przytoczyć przykład Sinuhe i CDR. I patrząc po wycenie spółki (CDR) takie działania raczej nie były dla spółki negatywne.
Edytowany: 5 czerwca 2013 11:25

topfacet
178
Wpisów: 3 453
Wysłane: 5 czerwca 2013 11:24:25 przy kursie: 1,72 zł
bankrucik napisał(a):
topfacet napisał(a):

.

zwykła zmiana statutu wymaga 3/4 głosów za
pozbawienie prawa poboru wymaga 4/5 głosów za

obawiam się, że ludzie z BZWBK mogą być za bo oni nie decydują o własnych pieniądzach... a to mała inwestycja.. i zawsze się z tego jakoś wytłumaczą, że chcieli zmotywowaćThink

Ale oni tez sa przez kogos rozliczani z efektow swoich inwestycji. A obecnie to sa tu mocno na minusie, a moim zdaniem uchwalenie takiego PM, ten minus im powiekszy.

Ingvar
0
Wysłane: 5 czerwca 2013 11:44:57 przy kursie: 1,72 zł
@piotrch - idea fajna. O informacje poufne zaledwie się otarłem i na pewno bym o nich nie pisał, intencje mam dobre, ale widzę trzy problemy:

1) W razie niepowodzenia nie chciałbym czuć się odpowiedzialnym za czyjeś straty i być postrzgeanym jako naganiacz.

2) Bycie owym "mentorem" wymaga posiadania owej wiedzy i poświęcania czasu na jej aktualizację. Nie wiem, czy zawsze znajdę ten czas.

3) Wg mnie taka forma komunikacji wymagałaby uzgodnień ze Spółką.

piotrch
0
Wpisów: 808
Wysłane: 5 czerwca 2013 12:05:00 przy kursie: 1,72 zł
Od weryfikacji tego czy naganiasz czy nie są modowie. Dopóki przestrzegasz regulaminu to wydaje mi się, że możesz pisać co ci się podoba bez zaprzątania sobie głowy tym, czy ktoś to będzie postrzegać jako naganianie.

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

68 69 70 71 72

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,486 sek.

neiudwny
ypjjscxb
Prezentacja inwestorska Grupy Klepsydra - 11 września 2025 r.
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 732,61 zł +388,66% 97 732,61 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
xdlkpnvj
cyhcbobv
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat