PARTNER SERWISU
xzimwkqs
piofarm

piofarm

Ostatnie 10 wpisów
Jak prześledzisz wątek to znajdziesz wzory odnośnie zgłoszenia wierzytelności do sądu więc myśle, że by pasowały tylko nazwy pozmieniać. Ja potwierdzałem notarialnie, żeby mieć oryginał przy sobie. Robione jest to u notariusza od ręki koszt 17 zł.

Posiadam certyfikaty GCI 0414 i nie dostałem żadnego pisma :/

Cytat:
Jakim cudem przyjeto nas do unii europejskiej
Grecję też przyjeli :)
Cytat:
Wniosek na przyszłość, nigdy więcej Catalysta
Do takiego samego wniosku doszedłem po wtopie na GCI

Mam pytanie: Czy Copernicus zwrócił wam pieniądze?

Witam. Możecie mi pomóc bo generalnie nie za bardzo wiem co zrobić. Mam oczywiście obligacje GCI , które były notowane na Catlyscie. Z tego co się zorientowałem trzeba się skontaktować z administratorem hipoteki, którym jest Copernicus. Niestety telefonów nie odbierają na podanego tutaj adres meilowy tez mi nikt nie odpowiedział. Z tego co wyczytałem trzeba wysłać do nich kopie świadectwa depozytowego czy coś jeszcze poza tym jakieś pismo?, oświadczenie? i jesli tak to jakie? Znalazłem coś w necie ale tutaj hipoteka jast własnościa firmy zależnej więc mam mętlik. Czy ktoś może mi wyłożyć sprawę jak "krowie na rowie" z góry dziękuję. Pozdrawiam

Tan rynek to taka szulernia gdzie wchodzisz z kasa a wychodzisz bez tylko w majestacie prawa pod patronatem GPW

hello1 Tez mam taką nadzieję, że im sie uda binky

Brawo Gant. hello1 Mam nadzieje, że wyjdą na prostą.

scratch Nie wiem czy dobrze rozumiem ale wydali na to 1300 zł ?

dzięki za info. uff udało się... znowu Think

No i z całym szacunkiem ale niestety okazuje się po raz kolejny , że ratingi stockwatcha są niewiele warte... ( Fast Finance AAA)

Witam

Obligacje Zps Krzętle sprzedałem 2 lipca . Czy teraz dostanę swoje odsetki? Jest 7 lipca 18.40 odsetek nie ma . Rachunek maklerski mam w Boś banku. Czy w razie gdybym ich nie dostał do kogo ewentualnie mieć pretensje? Pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 30 września 2015 08:22:20
Liczba wpisów: 12
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,239 sek.

ulnclgfx
ijmoouiz
mrxfaxyi
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dgiqjfly
tgjxagwa
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat