Jak prześledzisz wątek to znajdziesz wzory odnośnie zgłoszenia wierzytelności do sądu więc myśle, że by pasowały tylko nazwy pozmieniać. Ja potwierdzałem notarialnie, żeby mieć oryginał przy sobie. Robione jest to u notariusza od ręki koszt 17 zł.
|
|
Posiadam certyfikaty GCI 0414 i nie dostałem żadnego pisma :/
|
|
Cytat:Jakim cudem przyjeto nas do unii europejskiej Grecję też przyjeli :) Cytat:Wniosek na przyszłość, nigdy więcej Catalysta Do takiego samego wniosku doszedłem po wtopie na GCI
|
|
Mam pytanie: Czy Copernicus zwrócił wam pieniądze?
|
|
Witam. Możecie mi pomóc bo generalnie nie za bardzo wiem co zrobić. Mam oczywiście obligacje GCI , które były notowane na Catlyscie. Z tego co się zorientowałem trzeba się skontaktować z administratorem hipoteki, którym jest Copernicus. Niestety telefonów nie odbierają na podanego tutaj adres meilowy tez mi nikt nie odpowiedział. Z tego co wyczytałem trzeba wysłać do nich kopie świadectwa depozytowego czy coś jeszcze poza tym jakieś pismo?, oświadczenie? i jesli tak to jakie? Znalazłem coś w necie ale tutaj hipoteka jast własnościa firmy zależnej więc mam mętlik. Czy ktoś może mi wyłożyć sprawę jak "krowie na rowie" z góry dziękuję. Pozdrawiam
|
|
Tan rynek to taka szulernia gdzie wchodzisz z kasa a wychodzisz bez tylko w majestacie prawa pod patronatem GPW
|
|
 Tez mam taką nadzieję, że im sie uda
|
|
Brawo Gant.  Mam nadzieje, że wyjdą na prostą.
|
|
 Nie wiem czy dobrze rozumiem ale wydali na to 1300 zł ?
|
|
dzięki za info. uff udało się... znowu
|
|
No i z całym szacunkiem ale niestety okazuje się po raz kolejny , że ratingi stockwatcha są niewiele warte... ( Fast Finance AAA)
|
|
Witam
Obligacje Zps Krzętle sprzedałem 2 lipca . Czy teraz dostanę swoje odsetki? Jest 7 lipca 18.40 odsetek nie ma . Rachunek maklerski mam w Boś banku. Czy w razie gdybym ich nie dostał do kogo ewentualnie mieć pretensje? Pozdrawiam
|
|