PARTNER SERWISU
jeraxyel
kamiljakub89

kamiljakub89

Ostatnie 10 wpisów
Skad pewność że demo będzie na czerwcowym festiwalu dem?

Nikt nie powiedział że cena będzie niższa od rynkowej, wręcz przeciwnie założyciel powiedział że cena dla mniejszościowych będzie istotnie wyższa niż ta którą oni dostali za swój pakiet. Zobaczymy co znaczy istotnie wyższa ;)

Hej @krewa jaki widzisz tutaj poziom spadków?

Cześć,

Decyzja zapadła :) Proszę o zakup spółki Auto Partner - mamy wybicie typu B spółka na ATH. Problemy z produkcją nowych aut powinny w dalszym ciągu być paliwem do wzrostu spółki.

Dzięki wielkie za źródło ;)

A skąd info o planowanym skupie akcji własnych?

Pozdrawiam
Kamil

Cześć,

Melduje chęć wzięcia udziału w konkursie :) spółkę podam w późniejszym terminie.

Możliwe jednak że dojdziemy do strefy 303-311 i tam czeka nas powrót i testowanie 240-230. Myślę że do momentu kiedy trwale nie pokonamy pierwszej strefy o której mowa, nie można spać spokojnie. RSI wykupione na tyle że odbicie się należy.

Chociaż sam jestem bardzo ciekawy opinii Krewy.

kamiljakub89: Dzień dobry, Mam pytanie do podziału zysków w projekcie Builder Symulator, w dokumencie informacyjnym przy większości projektów jest podany % udział w przypadku wystąpienia koinwestora, tutaj tego nie mamy. Czy mogę prosić o więcej szczegółów w tym temacie? Jaki jest % udział przychodów z tego projektu dla LMG?

Michał Kaczmarek: Pierwotnie podział był 50/50 - taki widać np. w memorandum z marca. Po negocjacjach, LMG ma 60 proc. vs 40 proc. inwestora.

Wyjaśniła się kwestia podziału zysków w Builder Simulator :)

Czat z prezesem po raz kolejny przeniesiony, który to już raz? 3 raz? Mega frustrujące!

Szacunki co do WL przed premierą już nieaktualne w związku z dzisiejszą informacja że wl na ten moment osiągnęła 600k.

biznes.pap.pl/pl/news/listings...(14-2020)-ustalenie-daty-premiery-gry-ghostrunner-na-platformie-nintendo-switch

Pozdrawiam
Kamil

Do końca września mają złożyć wniosek do KNF - info od Prezesa.

--Prezes Cherrypick: Chcemy złożyć finalną wersję prospektu w KNF do końca września; przejście na GPW ma się odbyć bez emisji akcji

Informacje
Stopień: Rozgadany
Ostatnia wizyta: 16 grudnia 2024 16:32:37
Liczba wpisów: 142
[0,03% wszystkich postów / 0,03 postów dziennie]
Punkty respektu: 3

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,282 sek.

bbxrjtcr
xjkumfco
stmfuhys
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kyhsgdkq
lbjnqvoe
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat