Temat:
SONKA
Skad pewność że demo będzie na czerwcowym festiwalu dem?
|
|
Temat:
BRAND24
Nikt nie powiedział że cena będzie niższa od rynkowej, wręcz przeciwnie założyciel powiedział że cena dla mniejszościowych będzie istotnie wyższa niż ta którą oni dostali za swój pakiet. Zobaczymy co znaczy istotnie wyższa ;)
|
|
Temat:
PLAYWAY
Hej @krewa jaki widzisz tutaj poziom spadków?
|
|
Cześć,
Decyzja zapadła :) Proszę o zakup spółki Auto Partner - mamy wybicie typu B spółka na ATH. Problemy z produkcją nowych aut powinny w dalszym ciągu być paliwem do wzrostu spółki.
|
|
Temat:
AILLERON
Dzięki wielkie za źródło ;)
|
|
Temat:
AILLERON
A skąd info o planowanym skupie akcji własnych?
Pozdrawiam Kamil
|
|
Cześć,
Melduje chęć wzięcia udziału w konkursie :) spółkę podam w późniejszym terminie.
|
|
Temat:
STALPROD
Możliwe jednak że dojdziemy do strefy 303-311 i tam czeka nas powrót i testowanie 240-230. Myślę że do momentu kiedy trwale nie pokonamy pierwszej strefy o której mowa, nie można spać spokojnie. RSI wykupione na tyle że odbicie się należy.
Chociaż sam jestem bardzo ciekawy opinii Krewy.
|
|
Temat:
LMGAMES
kamiljakub89: Dzień dobry, Mam pytanie do podziału zysków w projekcie Builder Symulator, w dokumencie informacyjnym przy większości projektów jest podany % udział w przypadku wystąpienia koinwestora, tutaj tego nie mamy. Czy mogę prosić o więcej szczegółów w tym temacie? Jaki jest % udział przychodów z tego projektu dla LMG?
Michał Kaczmarek: Pierwotnie podział był 50/50 - taki widać np. w memorandum z marca. Po negocjacjach, LMG ma 60 proc. vs 40 proc. inwestora.
Wyjaśniła się kwestia podziału zysków w Builder Simulator :)
|
|
Temat:
LMGAMES
Czat z prezesem po raz kolejny przeniesiony, który to już raz? 3 raz? Mega frustrujące!
|
|
Temat:
ONEMORE
Szacunki co do WL przed premierą już nieaktualne w związku z dzisiejszą informacja że wl na ten moment osiągnęła 600k. biznes.pap.pl/pl/news/listings...(14-2020)-ustalenie-daty-premiery-gry-ghostrunner-na-platformie-nintendo-switch Pozdrawiam Kamil
|
|
Temat:
CHERRY
Do końca września mają złożyć wniosek do KNF - info od Prezesa.
--Prezes Cherrypick: Chcemy złożyć finalną wersję prospektu w KNF do końca września; przejście na GPW ma się odbyć bez emisji akcji
|
|