Poproszę o zakup Brastera. Zakup typowo spekulacyjny na dłuższy termin. Sądzę, że w końcu zaistnieją na niektórych rynkach co przełoży się na wyniki.
|
|
Witam
Proszę o sprzedaż AviaAML - w realu sprzedałem przed datą wezwania - tutaj zapomniałem :(
Kolejną spółkę do zakupu podam w najbliższym czasi
Pozdrawiam
|
|
Temat:
AVIAAML
Ja myślę, żeby nie odpowiadać na wezwanie, ale decyzję podejmę pewnie pod sam koniec zapisów
|
|
To ja proszę o znów o AviaAML - dalej uważam że jest jedną z najbardziej niedowartościowanych na giełdzie. Mam ją również w realnym portfelu. Sam chciałbym mieć taki biznes, który przynosi tak niesamowite profity. W portfelu jak i w realu zakup na longterm.
Pozdrawiam
|
|
Temat:
ASTARTA
Też poproszę
|
|
Temat:
AVIAAML
|
|
Temat:
SATIS
Myślę, ze wiele osób to interesuje. Przyłączam się do prośby
|
|
No jeśli nie pod skup to dziś ostatni dzwonek na sprzedaż. Bo tak to pewnie 90% straty w 3 dni :)
|
|
Temat:
AVIAAML
Anty-teresa - można prosić w wolnej chwili o analizę raportu. Dużo się dzieje na spółce ostatnio i niektórzy nie bardzo wiedzą co myśleć na ten temat. Ja to widzę bardzo dobrze - pytanie czy podzielasz moje zdanie?
|
|
Wojetek - ciekawi mnie Twoja argumentacja czemu zrezygnowałeś z tego papieru, ponieważ u mnie w realu dużo waży ta spółka
|
|
Jeśli chodzi o uzasadnienie mojego wyboru (AAL) to spodziewam się bardzo dobrych wyników za IV kw 2016.
|
|
Popieram wniosek o zwiększenie ilości miejsc.
Proszę o zakup AAL
|
|
Cytat:Zastanawiam się tez nad propozycją zgłoszoną wcześniej, by można było przejść do nowego konkursu ze spółką posiadana w edycji 2016, ustalając cenę nabycia jako cenę zamknięcia z końca 2016. Co sądzą o tym pozostali uczestnicy? Jestem za
|
|
Też z chęcią wezmę udział jeśli można
|
|
Temat:
AVIAAML
Też jestem ciekaw analizy SW
|
|