PARTNER SERWISU
pllqhidb
lukasz_91

lukasz_91

Ostatnie 10 wpisów
Orientuje się ktoś, może gdzie można kupić w Polsce, udziały w Kanadyjskim funduszu ETF .Chodzi mi o Horizons Medical Marijuana Life Sciences ETF.

Ja osobiśćie nie rozumiem tego działania. Liczą że cena akcje przekroczy jakąś wysoką granicę psychologiczną? Niech najpierw wypuszczą hit na rynek, a potem niech się martwią kursem.

Snipera do Wiedźmina nie ma co porównywąć inny budżet, inny typ gry. Cena myśle że jest ok. Najważniejsza tutaj będzie promocja gry. Premiera już za 3 miesiące i to powinien być dobry dla nas okres, nie sądze aby cena akcji spadła przed premierą.

Chyba coś kąbinują z kreatywną księgowością.

Dobrze, że sprzedali Bioenergie, była kulą u nogi. Teraz powinni się skupić aby wzrost sprzedaży w Polsce przełożył się na lepszy wynik finansowy.

Dzisiaj ostro ropa poszybowała w górę Dancing oby przełożyło się to na wzroście cen akcji.

Widziałem screeny z tej gry Perception - przerażające widać, że to horror. Dawno już w gry nie gram, ale widać, że są duże oczekiwania wobec tego tytułu, na portalu Gry Online 9,3.

W tym roku 10 zł raczej nie zobaczymy, jak przyjdzie korekta ostatnich wzrostów na szerokim to od 10 się odbijemy.

Energa ogłosiła przetarg na budowę elektrowni w Ostrołęce, można się domyślać, że jest to jeden z powodów dlaczego zaczeła rozmowy z Polimexem ws. potencjalnego zaangażowania. Poza tym myśle że Energetyka najgorsze ma za sobą i po kursie widać, że wychodzimy na prostą.

Taka inwestycja to zawsze duże ryzyko spekulacja na ropie może pęknąć w każdej chwili. Oczekując ponadprzeciętnych wyników, inwestor ponosi wysokie ryzyko. Polecam użycia zlecenia stop loss i co jakiś czas modyfikować zlecenie.

Też jestem zdania, że wzrosty mają charketer spekulacyjny, jednak trzeba na tym zarobić ile się da i dopóki cena ropy będzie rosła, to należy kożystać.

Cena ropy zbliża się do rocznych maksimów. Jest paliwo pod nowe wzrosty.

Dostali dofinansoweanie w ramach projektu GAMMEINN. Powoli zaczyna się coś dziać Dancing
Spóka zależna Ovid Works dostała dofinansowanie na realizację Projektu pn. „Living Small Ethos in a Live Big Mythos. Kwota ta to953 719,99 zł/

Nowe infoe - obiecana zmiana statutu spółki, może coś w końcu zacznie się dziać.

biznes.pap.pl/pl/news/listings...(26-2016)-rejestracja-przez-sad-zmian-statutu-emitenta

Jest ktoś zorientowany czy słaba zima może znacząco wpłynąć na spadek zysku spółki?

Niestety forum prawię martwę, ale za to bez naganiaczy. A spółka naprawdę fajna, ze zdrowymi fundamentami, kupując ją to raczej można spać spokojnie. W ostatnim czasię ceny oleju odbiły a masła znacząco poszły w górę więc w przyszłości spółka powinna generować większe zyski. Poleciłem ją nawet bratu, który dopiero zaczyna grać na giełdzię.

Korzystnie by było aby TDJ nie przekroczył 66%, wtedy uniknelibyśmy wezwania.

biznes.pap.pl/pl/news/pap/info...

Nasi giganci energetyczni mogą być zangażowani w spółke. Jeżeli do tego dojdzie to może być ciekawie Polimex, może stać się podwykonawcą inwestycji energetycznych. Istnieje jednak ryzyko, że spółka zostanie wciągnięta w struktury gigantów energetycznych.

Witam jest to mój pierwszy wpis na forum.
Analitycy BZ WBK zmienili wycenę spółki na 117 zł za akcję (jeszcze dwa miesiące temu wyneniali je na 45 zł). Wysokie ceny miedzi oraz pozytywnę nastroje na giełdzie powinny spowodować, że powinna się ona sprawdzić, a za pewne wkrótcę powinny się pojawić nowe rekomendacje.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 24 kwietnia 2017 17:27:02
Liczba wpisów: 19
[0,00% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,281 sek.

vrywxpks
cnwxzrpp
tprfbczc
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
illyzflp
boykpdie
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat