PARTNER SERWISU
uxgietlk
basik

basik

Ostatnie 10 wpisów
Witam ,też czekam na taką informacje i też korzystam tylko z forum, ale nie rozumiem tego pisania tu, wymądrzania się, przepychania udowadniania swojej racji, a w sprawach oczywistych i ważnych brak informacji. Szkoda W ilości siła.

Dzień dobry, osoby które zajmowały sie naszymi sprawami już po osobie tzw, Radka i przed uprawomocnieniem sie wyroku, mogłyby bardziej się postarać i napisać krótką i jasną informację w sprawie pozwów zbiorowych i prokuratury, co dalej robić, co i do kogo napisać, do kogo mamy przystąpić. Zwracam uwagę, że duża część tych okradzionych ludzi to osoby starsze. A może ktoś z piszących ma jakąś wiedzę, proszę o przystępne wyjaśnienie sprawy bo to co do tej pory czytam to zupełnie nie pomaga. Warto, żebyśmy wspólnie wytoczyli proces przeciwko SP.

Dzień dobry dostaliśmy na meila informacje o - pozwie przeciw skarbowi państwa, oczywiście z wymienioną kancelarią i opłatami ( nie małymi) nie mamy pojęcia co o tym sądzić. Czy ktoś jeszcze może otrzymał taka wiadomość. Proszę o informacje.

Witam, też poproszę o taką informacje, również nie składaliśmy.

Też uważam że pozew zbiorowy przeciwko skarbowi państwa to bardzo dobry pomysł.

ponawiam prośbę o adres (na stockwatch) do korespondencji ze stowarzyszeniem.

dokumenty możemy przesłać wyłącznie pocztą

dokumenty możemy przesłać wyłącznie pocztą

Witam wszystkich, chcielibyśmy dołączyć do zarejestrowanego stowarzyszenia złożyć deklarację przystąpienia oraz komplet dokumentów zakupu obligacji GetBack, proszę o adres.

Dzień dobry proszę o dokumenty które trzeba wypełnić i wysłać by należeć do nowej grupy.

Panie Marku prosimy o jakaś informację dotyczącą głosowania na Pana osobę.

Witam wszystkich czy już wiadomo ile osób poparło Pana Marka Dziduszko.
Czy wysyłając pisemne poparcie na Pana Marka automatycznie jesteśmy w nowo powstałym stowarzyszeniu, jeżeli nie to proszę o informację co należy poczynić.

witam, też ponawiam pytanie w sprawie poparcia.

nadal nie rozumiem dlaczego nie można go odwołać z rady wierzycieli

Witam, co możemy teraz jeszcze zrobić w sprawie zatwierdzonego układu, może ktoś ma projekt lub pomysł na pismo o zaskarżenie tego układu.

I pytanie,już po posiedzeniu komisji, i co teraz. Co robimy.

nam ewentualnie jak zdarzy się CUD chcą oddać ochłapy a tu c,o powrót do gry.

businessinsider.com.pl/firmy/s... - witam może ktoś to skomentować.

Ponawiam pytanie, którego maja rozprawa,

Witam którego maja jest rozprawa w sądzie.

Jak sporządzić wniosek do prokuratury żeby wytyczyła pozew cywilny, czy sa jakies konkretne druki, z góry dziekuje.

Proszę o informacje, do kogo napisać o klauzulę wykonalności 777

Wiec zróbmy to

Boże co ten człowiek wypisuje o tej miażdżącej większości. Chyba sam siebie chce do tego przekonać.

Jestesmy za zlozeniem mandatu z rady wierzycieli przez p. R.B.

Czy moze ktos przeslac gotowca by moc zaskarżyć uklad. Kompletnie nie mam pojecia jak sie do tego zabrac. Chciibysmg szybko wyslac.

Czy dobrze rozumiem, ze my wszyscy ktorzy nie wyszlismy spod pieczy kuratora nie mozemy zaskarzyc ukladu?

Proszę państwa pogrupujmy i ulozmy jskas kolejność działań bo czasu brak.

Witam wszystkich, jestem właśnie taka osoba "starszą" kompletnie nie mam pojęcia o obligacjach i wszystkim tym co się z nimi wiąże, zostałam w manewrowana i oszukana, Uważam, ze na p.Radka i wszystkie instytucje które brały udział w rozprawie, powinno być złożone doniesienie do PROKURATURY, bo najzwyczajniej nas oszukali. Tylko kto ma to zrobić i jak. Czy każdy z osobna, chyba raczej nie. Czy ktoś z państwa posiada jakiś wzór w celu - złożenia zaskarżenia układu, bo za chwilę się okaże, że jest za późno. Większość waszych tu wywodów jest dla mnie nie zrozumiała (nie potrzebne są tu górnolotne słowa i popisywanie się znajomością prawa jak nic z tego nie wynika), ale domyślam się, że na ten moment nikt już nie ma pomysłu i planu działania. No chyba że się mylę. Pozdrawiam.

Czy może ktoś będzie uprzejmy i podpowie, nazwę, ewentualnie skrót dokumentu który powinien być wypełniony przy kupnie obligacja, wiem że zaczyna się dużą literą M.

może ktoś będzie uprzejmy i podpowie, skąd mam wsiąść świadectwo depozytowe, jeżeli obligacje kupowaliśmy bezpośrednio w Getback, w domu posiadamy tylko ksero. Oryginały zostały przekazane do Prokuratury w Warszawie.
Adres, emalia. Z góry dziękuję.

proszę o namiary na sąd w Wrocławiu, który zajmuje się naszą sprawą

Kupilismy obligacje bezposrednio od GetBack zostaliśmy oszukani jak wszyscy pozostali - pewna lokata, nawet nie mielismy pojecia ze korzystalismy z PDM, prosze o adres lub e-mail do nich.

Jest zatem oczywiste dlaczego nasze sprawy tkwią w martwym punkcie, rządzący tym państwem, powinni natychmiast zainteresować się sprawą obligacji 9 tys. ludzi i ich rodzin, powziąć odpowiednie kroki, zwrócić ludziom pieniądze (i zająć się bandą oszustów wysoko przez nich postawionych) a nie udawać, że sprawa ich nie dotyczy - bo tak NIE JEST.

czy posiadamy informacje, jak sprawa dziś wygląda w sądzie jest 6 listopada a tu cisza

A cóż znaczy - obligacje zmaterializowane.Sory ale nie wiem, posiadamy dokumenty, które wymieniłem wcześniej.

Mam ogromną prośbę i proszę o pomoc. Kupiliśmy obligacje bezpośrednio w placówce GetBack (nowo utworzonej z przeznaczeniem na te oszustwa). Sprawę zgłosiliśmy jak wszyscy do prokuratury. Posiadamy tylko ksero dokumentacji (oryginałów zażądała prokuratura). Akt Notarialny, Potwierdzenie Odbioru, Arkusz wykupu.Proszę o konkretne wskazówki co powinniśmy zrobić, jakie poczynić kroki, żeby móc być i głosować w Sądzie na kolejnej rozprawie 6 listopada br. Dziękuję.

Zakupu tych obligacji dokonaliśmy bezpośrednio w placówce GetBack, jesteśmy już nie młodzi, to była pierwsza taka nasza inwestycja (wieloletnie zaufanie do doradcy) a to w jaki sposób podawane są tu informacje to dla nas czarna magia. Żyć się odechciewa, cz naprawdę nie można tych informacji przekazywać bardziej zrozumiałym językiem, dla sporej ilości obligatariuszy są to pewnie tak samo jak dla nas mega trudne zagadnienia.

maciej-61 też dzięki za ten wpis, od razu lżej na duszy, dobrze wiedzieć że, jeszcze ktoś tak myśli jak ja.

jeżeli ktoś oglądał wczoraj reportaż na TVN 24, to też powinien być tego zdania. Mafia i nikt inny tego nie ruszy.

do borecki: święta racja tylko Kaczyński jest w stanie nam pomóc.

ogólnie do wszystkich, mam prośbę, przestańcie prowadzić licytacje, bo komuś tu na tym bardzo zależy, poczekajmy. Niezabezpieczeni.

Jezeli politycy maja zakaz mowienia o GB to moze warto by bylo na spotkaniach jakie teraz prowadzi i sa emitowane w telewizji zadac Panu Morawieckiemu pytanie co rząd zamierza zrobic i jak pomoc zaznaczam wszystkiem oszukanym przez GB.

Proszę o wytłumaczenie na czym polega to niepoprawne sporządzenie aktu notarialnego. Też taki posiadamy.

mam wrażenie, że grupa na Fecebook, działa znacznie lepiej od RW.

Mam to samo pytanie co ID. Czy posiadając np: akt notarialny na zakup obligacji (tzw. 3 siódemki) to są obligacje zabezpieczone), czy niezabezpieczone. Proszę o odpowiedź (może Pan p. Radku), bo kompletnie nie mam pojęcia.

Analityk 2 - proszę wyjaśnić w jaki sposób- List otwarty - ma być podpisany, technicznie jak to zrobić.

Witam, "List otwarty", popieram i podpisuję się dwoma rękami.

Oszukano nas i okradziono.

Witam, niech Rada wierzycieli pamięta po co ich wybrano i czyich interesów mają bronić, proponowane propozycje układowe to dla obligatariuszy niezabezpieczonych- żadne propozycje. W sytuacji kiedy zamieszane w cała sprawę są Instytucje Finansowe Państwa Polskiego, wysoko postawieni ludzie - wszyscy oni dysponowali wiedzą o nieprawidłowościach. To Państwo powinno się tym zająć, zwrócić zwykłym śmiertelnikom pieniądze, ciułane przez całe życie, a później niech sadzą winnych, zamykają w więzieniach i konfiskują majątki. Całe zamieszanie o tym gdzie kto kupił, obligacje, od kogo. o konwersji części długu jest kpiną. Należałoby by pozwać Państwo Polskie.

a nie układać się ze złodziejami.

Przychylam się do listu który, ukazał się w POLITYCE (W imieniu oszukanych z całej polski), należy uruchomić cały aparat państwowy.

Informacje
Stopień: Obeznany
Ostatnia wizyta: 23 marca 2020 13:03:33
Liczba wpisów: 52
[0,01% wszystkich postów / 0,02 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,292 sek.

kpyuouwd
govfqahl
shyrbwgv
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zdjxylwe
fejpgziz
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat