PARTNER SERWISU
rzvmchtw
teresabilska

teresabilska

Ostatnie 10 wpisów

Ja też nie ogarniam tego co się dziś stało.
Ten zysk netto jest w rzeczywistości "zabieg ksiegowy"zgodny z prawem.Prawdziwy zysk jest niższy. Oki ,ale my tu gramy o partering podobno.mial byc do grudnia (niecałe pół roku)a kurs w drugą stronę. Mi to wygląda dziś na dystrybucję .
Jestem rozczarowana dziś celina i to bardzo.

Oh krewa,krewa wiecej luzu na tym bananie:))
.Columbus bardzo silny papier wogole nie dopuszczaja do 0,50 fibo korekty.

O dziwo jednak korekta była i to nie mała :((
A tu jeszcze nie wiadomo jaka reakcja na ugodę będzie w poniedziałek bo te 100 mln to prawie 7 zeta nasza magma jest warta.

Jak to giełda pokory uczy tych co tu byli prawie pewni wielkich pieniędzy i At ich nie obchodzilo:((

No właśnie.
Ja prosiłam o analizę a Ty się wtrąciłeś ,że spółka nie wymaga At.Ja Ciebie o zdanie nie pytałam.
Koniec bezsensownego pisania.

Zresztą Krewa robi tylko analizy z AT a nie analizy"pod daną informację",które podają spólki.

@epro .Ty nie musisz być "taki mądry' bo giełda niejednego nauczyła pokory i krytykować inna osobę pomimo,że akurat wyszło na Twoje.

Krewa robi analizy tylko pod kątem at i nieraz on miał rację a nie ja mimo,że ja też byłam pewna swojego.

Nikt tu nie jest jasnowidzem .Każdy sie dzieli swoimi spostrzeżeniami i powinniśmy szanować każdego .

A jeśli chodzi o raporty to nie wiem.

Ja krewie daje czasami co 2 tygodnie spólkę do analizy albo 4 na miesiąc i jeszcze nigdy mi nie odpisał,że 'przeginam:((" i kazda o którą poprosiłam przeanalizował:((

No dokładnie.

U mnie mabion po ogloszeniu szczepionki odrazu po 122 bodajze wywalony a na 80 zjechał po 10 już.

Krewa ale teraz do ewakuacji czy po wyroku?

Kto bedzie trzymał po wyroku chyba samobójcy.
Ja osobiście sprzedaje zaraz po wyroku jakikolwiek by nie był.
Mam 'tabelkę' jesli wyrok bedzie pozytywny odnośnie wysokości odszkodowania wzgledem ilości akcji w obiegu i się jej będe 'trzymała'-mniej więcej.

Ale sprzedali i nie informowali o zbyciu?Też dziwne.

Może tak być .Chociaz by wygrali to na kase będa czekać długo znając nasz rzad,

A oni bez przychodo więc musza choc na 1 rok działalności mieć kasę na przetrwanie.
PIs bedzie zwalać na PO a PO na PiS.Bedą kombinowac jak z Turów(chociaż tu mieli rację moim zdaniem).
Byle do wtorku((

A może robia se emisję 'tanich akcji' by jak wygraja wyrok to zarobią nieżla kase.Ale to może trwac kilka tygodni.
Mi wystarczy jak podadzą wyrok wygrany i spadam stąd:((

Kamilcia tu nie chodzi o to kiedy dostaną czy Polska nie wyplaci .Tutaj tyko chodzi o arbitraż i jego kwotę albo przegraną i kurs zareaguje odpowiednio na tą informacje.A co będzie potem to kogo to obchodzi .

Ja si,e przychylam o emisje raczej..
W tamtym roku coś było o emisji gadane bodajże w listopadzie.

Ja też nie mam pojęcia.Kominukat jest nie jednoznaczny.
Może chodzic o emisję ,o wyrok,a może o Grenlandię .

Zależy kto rozumie pojecie 'pozyskanie kapitalu" czy to emisja, czy zysk z arbitrazu.
Bardzo tajemnicze info;((

Nie ma podanej konkretnie daty wydania wyroku jak gdzie indziej np.6 miesięcy,Nikt nie wie.
Trzeba czekać po prostu.

OKI.
Dziękuję.;((

Moim zdaniem sunex nie spełnia kryterium podatku.

A jeśli to księgowi teraz będa mieli"zadanie jak ominąć go"
To co rząd wyprawia to się w głowie nie mieści .Wyciąga łapy do prywatnych spólek a gdzie był jak one notowały straty.Czemu wtedy im nie pomógł.
Najbardziej by było szkoda sunex i bumech.

ja trzymam sunex dopoki nie padnie19-. 20 zeta.

Dziękuję za analizę.
Właśnie czekam na przbicie tych11.20 o których była mowa w wcześniejszych analizach.
Pozdrwiam.:((

Jeszcze jesteśmy 'na granicy'hiperboli.Jest dalej zwykła korekta bez paniki.Pasowało by się zamknąć w poniedzialek min.16.80

Jeśli się dziś zamkniemy powyzej 16.60 idziemy w górę.
Nie ma załamania hiperboli narazie:((

I Grodno startuje.
Jeszcze u fryzjera.na targu nie gadają o pompach.Bedzie grane jeszcze:((

Albo jeszcze inaczej mozna.
Czeka nas jescze nastepny tydzień wzrostow i korekta głebsza albo 4 tygodnie wzrostow i głebsza korekta.

Mamy bardzo silny trend wzrostowy.
To tylko mój punkt widzenia.

He he dobre pytanie.:((
Sama nie wiem.
Mi wychodzi 3 już:((

Ja uważam ,że "moda "na pompy sie zaczęla a kazda moda ma kilka kwartałow hossy np.gaming,Oze, covid.
Ręce pod tyłek i czekamy(:-:)

@Krewa.
.Ja nie neguje absolutnie Twojej analizy ;((
Tylko teraz pisze z mojego punktu widzenia
.Hiperbola jest trudna do "uchwycenia" jej początku .Dopiero 2, (ja to nazywam kreska) lub 3 ktora ją juz konczy.

A mi sie wydaje ,że moze być to początek hiperboli.hello1

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 8 września 2025 06:23:28
Liczba wpisów: 31
[0,01% wszystkich postów / 0,02 postów dziennie]
Punkty respektu: 5

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,384 sek.

imeixzbo
kwusfxiq
gxkeglug
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
pjjdxgzb
exkcjvbs
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat