To zauwaz ze przy poprzedniej emisji tez byla dluga konsola, i ruszylo dopiero kiedy byla mowa o nastepnej emisji :) idac ta analogia to owe grubasy moga kupowac jeszcze ze 2 miesiace a kurs bedzie dalej niby sztucznie zanizany.
Na moje trwa wymiana akcjonariatu jednak nie wiazalbym tego z teoria leszczy i grubasow najzwyczajniej w swiecie zarobieni odchodza inkasujac co zarobili a wchodza nowi marzyciele ot co cala filozofia.
Dodatkowo kupowanie dzisiaj wiaze sie z duzo wiekszym ryzykiem anizeli pol roku czy rok temu.
Jezeli cos widac tylko w czarnych barwach to istnieje duze prawopodobienstwo ze da zarobic natomiast jak juz widac tylko w kolorach to jest sygnal ze trzeba odejsc od stolu.
Ostatnio widze duzo wiecej milionerow marzycieli niz wieszczacych zwale kiedys bylo zupelnie inaczej, wiec baczniej bym sie wszystkiemu przygladal.
Dodatkowo przeczytaj ostatni wywiad pana Karkosika jakos dziwnie mowil ze hossa bedzie trwala jednak by nic nie kupowal a przydalaby sie korekta tak skromne 50%
Niby nic ale to moze byc nastepny sygnal ostrzegawczy.
Na koniec powiem ze nie sadze ze beda duze spadki ale skoro wszyscy widza miliony to ja staram sie zobaczyc zlotowki :) i skoro obecnie sa same wypowiedzi jak to wesolo nie bedzie to ja zaczne pokazywac ciemniejsze strony :) taki mam charakter kiedys walczylem z niedowiarkami a skoro teraz sami wierzacy to jak zmienie sie w niedowiarka :)