Northon,
Ale ja oczywiście jestem jak najbardziej za wymienianiem się informacjami, czy uwagami. Tylko wyobraź sobie, że spółki nie znasz i chcesz sobie o niej poczytać. Otwierasz wątek i czytasz:
Kiedy raport?
Odpowiedz
Nieźle idzie!
Będzie korekta!
Kupiłem pakiecik
Pozdrawiam akcjonariuszy
Ale grzanka
Ile było zysku?
Milion pięćset dwa dziewięćset
Dzięki
Spoko
Jak wy możecie kupować tego balona
Balon to jest na petrolu
A może nie pamiętacie co zrobił Sołowow
teraz też zysku nie będzie. Kupi całe echo i cersanita
Bądz poważny!
zysk 1000 murowany
Ja wchodzę
Ja wychodzę
Mam 1000 akcji trzymać
trzymaj!
Wywal to gniot
itd...
Przeczytasz dwie strony zanim dojdziesz do czegoś konkretnego...
Widziałeś w necie takie fora???
Ja widziałem i mam dość. Chcę jak z resztą właściciel, żeby to było inne. Merytoryczne. Informacyjne. Żeby pozwalało się uczyć a nie być jednym z popłuczyn w internecie.
Jestem srogi? Może tak... Strofuję użytkowników? Czasem Tak... Może nie umiem kreować odpowiedniego klimatu, ale w moim mniemaniu czynię to dla dobra nas wszystkich.... Wiem, wiem jak to brzmi... :)
Po co komuś bezwartościowe posty? Do rozładowania emocji jest tyle innych for... Czy to jedno nie może być inne? Jedni te zabiegi nazwą zamodryzmem, ale taki jest koszt inności.
Ja naprawdę chcę tego DUCHA! Nie chcę tylko marnowania czasu swojego i innych użytkowników. To jest cały portal, choć zdaję sobie sprawę, że niektórzy mają tylko skróty do forum, ale po to właśnie rozwijane są takie funkcjonalności jak monitor spółki, po to ludzie z łapy wklepują dane, po to śledzą komunikaty, żeby oszczędzić nieistotnych z punktu widzenia inwestora postów... Po to są te analizy raportów żeby o nich dyskutować... Ktoś chce sobie robić AT proszę bardzo. Ktoś sądzi, że będzie rosło? Niech pisze oby tylko z uzasadnieniem. Że będzie spadać? Tak samo...