Witam wszystkich,
To mój pierwszy post...ale od dawna Was śledzę jako gość;) Papierek też jest w portfelu już od kwietnia...odnośnie dzisiejszego dnia mam nastepujące przemyślenia...chyba to jasne, że 99% sprzedaży od godz. 12 to było jedno zlecenie DDM (do dyspozycji maklera) pukane przez Warset. Typowy DDM realizowany przez Warset, gość sypał w popyt, następnie modyfikował 1gr przed podażą...Naliczyłem że gość miał do oddania 100k i musiał to zrobić dzisiaj, dlatego tak agresywnie wywalał...spokojnie oddałby tą ilość w ciągu paru dni na wyższych poziomach 7,7-8zł...na luzach.
Na fixie nie musiał już nic ukrywać (zostało po 16:20 ok 20k) bo leszczyna na fixie taniej nie sprzeda. Łącznie oddał ok 100k.
Zobaczymy jak będzie w poniedziałek, ale wydaje mi się że papier szybko wróci na poziom 7,7-8zł, gdyż to sypała tylko i wyłącznie jedna instytucja...zobaczcie jak papier szybko urósł po pierwszym walnięciu do 7,20! Potem było spokojne oddawanie 7,5-7,7zł, na 10 min przed końcem gość musiał walić, żeby wszystko oddać...na fixie go zebrali...i już nie oddawał bo zrealizował całe zlecenie.
P.S. ...C/wk = 0,47....
www.stockwatch.pl/gpw/abpl,wyk...W piątkowym parkiecie jest artykuł o ABPL gdzie analityk DI BRE spółkę znakomicie i wycenia w pesymistycznym wariancie na 10,31 ...z tym, że wycena pochodzi z dnia przed podaniem wyników...a Wy co myślicie o tym moim chaotycznym wywodzie??? Poniżej rekomendacje....przypominam, że sprzed szokująco dobrych wyników.
www.gpwinfostrefa.pl/palio/htm...