kochani, jak się wam podoba podsumowanie spotkania, wersji jest chyba tyle , ilu było uczestników, a ile ich było, pewnie nikt nie powie, bo ten który pisał podsumowanie, raczej w nim nie uczestniczył bezpośrednio
tu kilka pytań się nasuwa - gdzie są kalkulacje finansowe i warianty konwersji zadłużenia, które miały być przedstawione do końca stycznia plus prospekt emisyjny obligacji hybrydowych, rzekomo coś ma zostać dosłane do końca lutego, niestety nie wiem jaką drogą, skoro nikt nie zebrał adresów osób / instytucji, którym by te dokumenty miały zostać wysłane, a prosić się nie będę - z uwagi na to, że instytucja, gdzie pracuję zajmuje się kontrolą spółki, nie mogłem uczestniczyć w spotkaniu bo nie pozwalają na to zależności służbowe wprawdzie nie w tej chwili, ale okresowo one występują, co mam zrobić w takiej sytuacji?
Cameron Priv. Inv. Fund, o którym już zapewne wszyscy myśleli, że ta sprawa i negocjacje są zakończone, gdy ich wspaniały partner Piotr K-rawczyk i jego innowacyjna firma PSW Capital zostali wykluczeni z obrotu giełdowego, sprzedawszy tak korzystnie Węglopex Holding w grudniu 2013r., nagle się znowu pojawiają w relacji z negocjacji, a nie dalej jak tydzień temu kupili następną upadłą madonne - firmę SYNKRET SA z Bytomia za bezcen, płacąc 100000 złociszy (jeszcze nie uiszczone zresztą) za firmę, która jeszcze z rok temu była warta jakieś ładne parę milionów. Czy to czasem nie jest sprzątanie rynku z padliny? Działalność utylizacyjna itp.? A poważniej - no niestety to nie są obywatele polscy na pewno, ale dowiemy się kiedyś kto stoi za Cameron...??? I po co im częstotliwości lte połączone z handlem węglem i wodociągami w Polsce? ;) Sobet już zrujnowali, więc jakieś doświadczenie infrastrukturalne mają ;)
Pan EF

I nie mogę nic więcej napisać, bo naruszę jego dobra osobiste, jak tylko wspomnę 17th November 2009 :P Dear God!
Kichot - czy to kryptoreklama Meritum Banku? ;)
Bo u mnie w emaklerze wszystko widać jak na dłoni. Również to, że żadne odsetki nadal nie wpłynęły, choć tylu inwestorów się o tę firmę bije.