tak Milmex zamuje się jeszcze kilkoma kreatywnymi sprawami :)
jak wykazać statystyki w projektach unijnych by pozyskać dotację
jak wykazać osiągnięcie statystyk by utrzymać dotację unijne
jak odbierać listy polecone w ostatnim dniu kiedy to jest możliwe ( to mają opanowane do perfekcji )
jak szybko zapomnieć to co się obiecało bez względu na to kogo to dotyczy
a tak z ciekawości Zarząd nadal nie parkuje aut pod firmą by komornik ich nie zajął ?
CZY KTOŚ DOSTAŁ INFORMACJE NA TEMAT PLANOWANEJ RESTRUKTURYZACJI I DOFINANSOWANIA FIRMY ?Pidzej napisał(a):No właśnie, nikt nic nie mówi, brak tak naprawdę oficjalnego stanowiska firmy (za wyjątkiem obietnic bez pokrycia i postanowień podczas spotkania z obligatariuszami, których i tak nie dotrzymali).
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, czym oprócz szumnego projektu Netmaks zajmuje się jeszcze Milmex bo ze strony internetowej dowiedzieć tego się nie da. Jeśli ich główna działalność to budowa sieci internetowej Netmaks to tak naprawdę firma nie ma już źródła przychodu, bo niestety do tego potrzebni są klienci. Od grudnia roku 2013 nie wystawili ani jednej faktury za internet ze względu na brak świadczenia usług. Pozostała sieć biur z pewnie nie opłaconymi czynszami, w mojej miejscowości zamknięte. Wprawdzie główna siedziba biura w Sosnowcu jeszcze daje jakieś oznaki życia. Nie wiem również jak się ma sieć stacji bazowych, gdzie za miejsce na nich też pewnie trzeba płacić.
Wniosek niestety jest prosty jak równanie matematyczne z dwoma wiadomymi, jeśli nie ma wpływów, wypływów też nie będzie.
Jak ciekawostka Milmex chyba też zaczął dbać o dobre imię w internecie bo zlikwidował swój profil na FB gdzie wylewać żal mogli niezadowoleni klienci (chyba, że zabezpieczyła go prokuratura).
Pozostaje czekać aż firmą zainteresuje się US a to już na pewno będzie gwóźdź do trumny bo jak wiemy oni rozłożyli już niejedną firmę nawet taką nie mającą problemów finansowych. Jak też wszyscy wiemy jak już US będzie zaspokajał swoje zaległości to dla nikogo innego już nic nie zostanie.