kokospl napisał(a):Tu RW przeciez o niczym nie decyduje wiec jesli juz to jest pytanie o poparcie dla obecnego zarzadu i jego polityki.
Nie jestem w stanie zweryfikowac czy polityka wynagrodzen jest dostosowana do sytuacji w spolce bo ten broniony przez Ciebie zarzad nie udostepnia zadnych danych operacyjnych
1/ Proszę mi niczego nie imputować. Odniosłem się ad rem do pytania o wynagrodzenia
2/ Jeżeli masz problem z polityką komunikacyjną spółki to pomyliłeś adres - od tego nie jest RW
3/ Wymiana uwag na poziomie popieram/ nie popieram zarządu nic nie wnosi do sprawy. Mamy plan przedstawiony w wysyłanych mailach i konsekwentnie staramy się go realizować
4/ Jeżeli są krytyczne uwagi do pracy RW - bardzo proszę, ale od razu z propozycją co, jak i przez kogo powinno być wykonane + podstawa prawna, co należy zrobić gdy druga strona tego nie realizuje. Wszystko oczywiście z perspektywy maksymalizacji odzysku środków w jak najkrótszym czasie. W przeciwnym razie wymiana uwag będzie bezprzedmiotowa