baks napisał(a):Ja co do kwietnia nie mam pewności. Nie wykluczam, że obydwa mogą być w maju na początku i końcu.
Prawie miesiąc temu miałem niemal pewność, że obydwie gry pojawią się w maju taki scenariusz wydawał mi się niemal pewny.
Jednak teraz nie postawiłbym orzechów przeciw czemukolwiek .....
Scenariuszy może być kilka.
Nadal prawdopodobne jest zaprezentowanie w przyszłym tygodniu pierwszej gry a drugiej w ostatnim tygodniu maja. Jednak tak samo możliwa jest prezentacja drugiej gry tydzień lub krótko przed konferencją.
Jednak spółka może dać tydzień do analizy choć nie jest to wcale pewne. Mieliśmy już sytuacje, że podawano dobrą informację o nowym nabytku do wydawnictwa kilka godzin wcześniej a później o nowym silniku ....
Wszystko jednak wskazuje, że wiosną powinna być znaczna przewaga pozytywów.
Według planu wygląda na to, że WZA w tym roku będzie wyjątkowo późno, choć w tym roku nie powinno być tam kluczowych decyzji - no chyba, że będzie coś dużego do przejęcia - tyle, że są na to małe szanse. Teraz kluczowe jest skupienie się na pełną optymalizację współpracy w ramach konsorcjum ....
Piszesz o grze nr 3. Nie wykluczam dodatkowych informacji o P8. Jednak spółka podała, że duży marketing rusza po nowym roku. 3 gra jednak nie jest wykluczona w tym roku.
Parkiet weryfikuje naszą wiedzę i czujność przy każdym zleceniu (:
a każdy jest mądralą ....po fakcie... :) :)