sledzik007 napisał(a):Pod względem finansowym jak będzie na minimalnym plusie to już sukces że nie trzeba dokładać do biznesu.Co do spekulacji nie ma co się dziwić reakcją bo FP też już raz był wyrzucony do kosza. Zresztą TWOM miałbyć grą dziejącą się w bunkrze a dopiero potem ewoluował. P8 i tak jeszcze długo nie zobaczymy a ja bym się skupił na FP2 w chwili obecnej i tym co mogą nam bici zaoferować w nowej rozgrywce. Pytanie jak rozwiną koncept żeby nie zrobić z tego odgrzewanego kotleta. Nie denerwują was nieskończone prace nad wersją mobilną ? Wiemy że bici nic nie ryzykują ale dość długo to trwa
Nie dziwi też, że komentowali to nie mający dobrych intencji ... a inni dali się zmanipulować ... ale taka jest Giełda.
P8 ma już etap FP za sobą ....
już 2 razy zaliczył kosz.
Pierwszy raz przy pożegnaniu Gaszczyńca. W tym momencie całkowicie zmieniła się koncepcja gry ..... czyli kosz.
Drugi raz zmiana silnika i konieczność przepisania całego kodu ..... czyli kosz
Teraz po odejściu Fijak też pewnie zaszły pewne zmiany w akcentach położonych na grę. Przy takich zawirowaniach trudno aby gra nie maiła opóźnień.
Gdyby to była gra robiona w innej spółce w grę już dawno byśmy skończyli grać i zapomnieli o niej. Nie ulega wątpliwości, że gdy się już ukaże to zrobi wrażenie na graczach.
Nie ma takiej pewności ale nie zdziwi mnie jeśli sukcesy gier 11bit przywrócą zaufanie do branży. Sprawdzam już za rok. Jest szansa, że będziemy już po 2 premierach. Co przyniosą sam jestem ciekaw.
Nie brak Ci gier które zostały skończone aby skończyć .... zapomniałeś o premierze CP .. ?
Lepiej aby gra przyniosła dużo pochwał a nie aby zepsuła opinie o marce. Jeśli gra zachwyci może podwyższyć sprzedaż FP2 - jeśli krytykę to odstraszy potencjalnych nowych graczy.
Parkiet weryfikuje naszą wiedzę i czujność przy każdym zleceniu (:
a każdy jest mądralą ....po fakcie... :) :)