sledzik007 napisał(a):Skończmy tą dyskusje bo juz wyjaśniliśmy że prezes była zadowolony z sprzedaży. Wszyscy jesteśmy niezadowoleni z sposobu komunikacji i podjętych działań.
Na marginesie wypuścili wersje mobilną Frostpunka
Są dwie kwestie.Miesiąc temu napisałem, że posty krytykujące Prezesa na forum spółki zostały skasowane. Okazało się to nieprawdą i tu muszę przerosić Pana Darka. W tym czasie było pewnie ponad setka postów na wielu wątkach i "pogubiłem się".
Nie zmienia to jednak faktu pudrowania jak to piszecie.
Prezes i nie tylko "obiecywał nam" spółkę na innym poziomie. Poziom faktycznie się zmienił.... wcześniej ignorowano drobnych inwestorów i dbałość o kurs.
Teraz zignorowano to co wcześniej było świętością.Spółka tworzyła dla graczy ignorując inwestorów. Teraz poszli na całość i postanowili ignorować wszystkich....
Jak się okazało gracze nie pozwalają się ignorować - i mają większe argumenty niż niezrzeszeni drobni inwestorzy.
Nie dziwi, że oficjalnie Prezes nie przyjmuje winy na siebie stąd "samozadowolenie" ze sprzedaży.
Inny poziom spółki to moim zdaniem wyższa sprzedaż i dochody.
Dochody zbliżone do FP to nie jest ten poziom.
Mam nadzieję, że Zarząd zszedł na ziemię i zrozumiał jakie popełnili błędy. Szkoda, że tak dużo pracy zespołu zostało zmarnowane poprzez błędy Zarządu. Być może szef zespołu zaproponował tak daleko idące zmiany w FP2. Jednak to Zarząd odpowiada za spółkę i po licznych krytykach zmian powinni zareagować a nie wpadać w samozachwyt.
Nie ulega wątpliwości, że gra jest co najmniej dobra i przy odpowiednim rozwoju powinna zarobić sporo więcej niż FP. Jednak część graczy została stracona a przynajmniej część ceny gry.
Myślę, że należy Prezesowi uświadomić, że inwestorzy nie są zadowoleni ze sprzedaży. Zapytać także co robią aby Alters odniosło większy sukces.
Parkiet weryfikuje naszą wiedzę i czujność przy każdym zleceniu (:
a każdy jest mądralą ....po fakcie... :) :)