Dużo jest o oczekiwaniach które to były
takie lub
inne. Prawda jest taka że nikt (oprócz zarządu) nie wie jaka jest strategia spółki na następne lata. Dalej nawet zarząd nie wie czy ta strategia będzie się spełniała i czy nie trzeba będzie jej modyfikować i czy modyfikacje okażą się słuszne.
> Niestety spółka nie jest tutaj transparentna. Dla rynku na zasadzie: Albo rybka, albo pipka.
I co najważniejsze nie znamy także rzeczywistych wyników. Dobrze więc że kapitalizacja spadła, można trochę odetchnąć. Może spadnie i jeszcze a może i wzrośnie (Kwintesencja doradztwa i ekspertów). Jak są zadowoleni (11bit) ze sprzedaży to są. Coś w stylu jak partia mówi że da to mówi!
Plus jest taki że będziemy to mogli zweryfikować dosyć szybko. PM w plus lub w minus to powinien być dobry benchmark. Ale cząstkowe wyniki jeszcze bliżej. Alters chyba? też. Czym bliżej daty realizacji PM tym będzie jaśniej.
Ja tam nie wiem. Bo kuli do przewidzenia przyszłości nie mam. Ale widzę także że dużo ludzi taką magiczną kulę posiada. Ponieważ na poziom wiedzy który jest na dziś dostępny w stosunku do spółki która dowozi i będzie dowoziła
? następne gry, te gry monetyzuję i będzie monetyzowała
?, poprzez swoją markę budowaną przez lata, musi tam być widoczna jakaś katastrofa.
Niedługo 10-lecie TWOM.
www.gry-online.pl/newsroom/bal...