Witam,
Szukam od paru dni sposobu na uruchomienie tej aplikacji pod wine i ciągle nic. Troche siedze nad tym NOLem i mam dla was pare podpowiedzi.
Gdy ściagam wersje z mojego banku tj. Alior
nol.aliorbank.pl/install/NOL3S...i instaluje, w menu Ubuntu - Wine - widnieje tylko opcja Odinstaluj NOL i żeby uruchomic program musze wejsc w dysk C, program files, i kliknac NOL.EXE i wtedy wywala ten błąd 200005. Ale pokombinowałem inaczej i sciaglem wersje NOL z oficjicjalnej strony programu tj statica i ta sama wersja zajmuje pare mega więcej i uruchamia sie od jednego kliknięcia bez zadnego problemu, a w menu ubuntu mam wiecej opcji tj. Notowania, Odinstaluj itp... :O tylko co z tego jak trzeba ja zarejestrowac wykupic itp.... Dlatego gorąca prosba o informacje czy da sie zrobic tak żeby ustawienia banku przerzucić do nola ze staticy albo podpowiedzcie mi co jest powodem ze nol ze staticy smiga bez problemu a nol z Aliora ni huhu.
A teraz zobaczyłem jeszcze jeden drobiazg, jak wchodze do opcji przegladaj dysk C: wybieram Nol Alior i opcje uruchom to wywala ten błąd jak wejde do folderu Statica Nol to i chce odpalic nol.exe tez wypluwa ten błąd a jak wejde do menu-wine-programy-statica nol to sie uruchamia
Prosze o pomoc