za oknem leje, monitor czerwony - slowem, trzeba sie oderwac i rozerwac

.
ostatnio tyle sie slyszy, ze korekta musi nastapic, ze musi byc nieco tylko lzejsza tylko od Armagedonu i ze to bedzie poczatek konca znanego nam swiata

. tymczasem gospodarka w Polsce jakby o tym nie wiedziala (zresdzta nie tylko w Polsce) - banki nabieraja ponownie zaufania do firm i osob prywatnych, a i spoleczenstwo tez jakby zaczyna dostrzegac pewne dorastac do wolnego rynku. ogolnie w ktora strone by nie spojrzec, nie jest zle
do rzeczy - oglaszam konkurs na typowanie kiedy nastapi korekta, jaka gleboka i kiedy sie skonczy. nagroda: satysfakcja i podziw po wieki spolecznosci SW. malo? dorzuce moj stary mp3 512MB, przeszmuglowany z Hong Kongu w 2004. bez sluchawek, bo potrzebuje

.
dobra, wiec ja jako pierwszy laik SW powiem tak - korekta zacznie sie 27.08.2009 (wiem, to ze wstecz, ale co ja na to poradze?), szczyt (dno) osiagnie 17.09.2009 o godz. 14:23 (WIG20 zatrzyma sie na poziomie 1913pkt). moja hipoteze utkalem w oparciu o teorie fal Elliotta, wykres WIG20 na stooq.pl i nieskazone przeswiadczenie o wlasnej racji
ktos ma lepsza teorie?
Zawżdy znajdzie przyczynę, kto zdobyczy pragnie...