Ciekawe kto będzie to dystrybuował .... ?
www.gry-online.pl/S013.asp?ID=...Beat Cop trafi do pudełek. Specjalna edycja gry w ofercie Wydawnictwa Techland
Beat Cop to jedna z najbardziej oczekiwanych polskich produkcji niezależnych. Wydawnictwo Techland, partner 11 bit studios, ma przyjemność ogłosić, że wyda na polskim rynku ten tytuł, który trafi do naszych graczy w wyjątkowym pudełku wraz z dodatkami.
W pudełkowym wydaniu wraz z grą pojawią się dodatki fizyczne:
drukowany materiał dowodowy (wycinki z gazet, fotografia);
plakat;
panorama Brooklynu.
Zapowiada się całkiem fajnie...
a tutaj drugi jeszcze ciekawszy artykulik z recenzją
graczpospolita.pl/beat-cop-doc...Najlepsza informacja tego tygodnia. Świetny, pixel artowy Beat Cop studia Pixel Crow doczeka się fajnej wersji kolekcjonerskiej.
Tak, mam świra na punkcie fizycznych wydań polskich gier, które zbieram od lat. Bardzo chciałem, by Beat Cop wyszedł a takiej wersji, nękałem pytaniami wydawcę i twórców, a dziś wyskakuje taki news.
Wydawnictwo Techland i partner 11 bit studios ogłosili, że 30 marca na rynek trafi to magiczne pudełko. W środku znajdziemy oczywiście grę, drukowany materiał dowodowy (wycinki z gazet, fotografia), plakat, panorama Brooklynu oraz cyfrowe dodatki: ścieżka dźwiękowa oraz fankit. A wszystko w śmiesznie niskiej cenie 59,90 zł.
Gra na Steama i do sklepów trafi już 30 marca, więc kasa na kolekcjonerkę już odłożona. I Wam też doradzam to zrobić, bo grałem we wczesna betę i bawiłem się rewelacyjnie.
Parkiet weryfikuje naszą wiedzę i czujność przy każdym zleceniu (:
a każdy jest mądralą ....po fakcie... :) :)