myton napisał(a):topfacet napisał(a):Zgodnie ze Steam DB na 60.
też widzę 60 pozycję Niezwyciężonego... mnie jednak bardziej interesuje pozycja 7 :) Frostpunk 2 ... jest duże skupienie na dwóch grach z wydawnictwa a brak jakichkolwiek informacji na temat gier własnych . Zastanawiam sie: Czy to tak ma być (mam się nie martwić? , wszystko jest OK) czy na razie poza wydawnictwem 11B ma niewiele do przekazania światu!? Osobiście uważam, że da się chyba prowadzić to jakoś równolegle... a może dwie gry z wydawnictwa mają zbudować jeszcze większe zainteresowanie grami jedenastek?

co sądzicie?
FP2 po malutku dojrzewa. Po jakiś zmianach rok temu sporo się przedłyżyła produkcja względem wcześniejszych założeń marketingowych. Teraz jednak jest już na ostatniej prostej.
Szkoda, że nie wiadomo jak wypadły testy. Teraz spłla ma sporo materiału do analizy i wie co jeszcze doszlifować.
Dla mnie jest pewnikiem, że premiera będzie luty-kwiecień. Stawiam na to od października i raczej niewiele wskazuje na jesień tego roku - choć miło by było się mylić.
Invincible gdzieś sierpień/wrzesień. Pytanie czy Thraumaturge załapie się na ten rok. Byłoby fajnie.
O marketing FP2 nie ma co się martwić. Baza graczy jest. Marketing może podwoić sprzedaż. Teraz ważne aby Inbincible i Thraumaturge sprzedały się powiedzmy chociaż po 1mln szt to dałoby dodatkową bazę nowych graczy chcących zagrać w gry 11bit.
Parkiet weryfikuje naszą wiedzę i czujność przy każdym zleceniu (:
a każdy jest mądralą ....po fakcie... :) :)