Uzywamy w firmie paru sztuk
Motoroli Milestone jako substytutu netbooka. Polecam jako telefon do biznesu i własnie dla inwestora. MM daje mi wolność której nie miałem przy laptopie, bo tu mozna prawie wszystko co z komputerem zrobić na telefonie, jest malutka, ma
fizyczną klawiaturę z kursorami, bardzo solidną obudowę (metalowe wykończenie, co jest rzadkością u konkurencji i świetnie się sprawdza) no i pracuje na Androidzie. Da się na niej pisac maile, edytować plik excela i worda itd... super sprawa do biznesu
tutaj prezentacja na stronie firmowej:
Motorola MilestoneCo do samych notowań to
Makler (darmowy) albo lepszy program
Notowania Mobilne (płatny) - tu film jak działają notowania mobilne:
www.youtube.com/watch?v=6te33b...WiFI działa OK, choć Play ma niedrogi pakiet 2 GB dla 3G co mi bardziej pasuje bo nie musze nic przestawiać i mam net cały czas z 3G.
Android i jego oprogramowanie tak mi się spodobało że teraz przymierzam się do hybrydy tabletu i nettopa (tablet, który ma klawiaturę jako stację dokującą, genialna sprawa) w postaci Asusa Pad Transformera na Androidzie 3.1, tylko że czekam na wersję WiFi+3G (recenzja:
www.benchmark.pl/testy_i_recen...), miałem w rękach, faktycznie fajne urządzenie
* "Diversification is protection against ignorance, it makes little sense for those who know what they’re doing." W. Buffet.
* "The market can remain irrational longer than you can remain solvent"
* "scared money don’t make money"
aktualny portfel szacunkowo: 75% CRJ, 20% PDG, 5% THD