GRAF78 napisał(a):Bardzo powoli zbliżamy się do premiery pierwszej całkowicie własnej gry młodego studia.
Moonlit zaprezentował nowe demo Model Buildera na targach PAX online 2020, kolejnym etapem promocji będzie Tokio Game Show.
Zgodnie z zapowiedzią Prezesa już po targach Gamescom do krakowskiej spółki zgłosiło się 11 wydawców wyrażających chęć wydania gry, studio chce do końca października wybrać wydawcę dla tego projektu, a premiera gry w Early Accessie gry Model Builder zaplanowana jest wstępnie na czwarty kwartał bieżącego roku.
Link:
www.isbtech.pl/2020/09/model-b... z jednej strony faktycznie takiej gry jeszcze nie było... co przy zalewie miliona symulatorków ze studiów Playwaya i okolic jest samo w sobie dokonaniem, z drugiej ... no sam nie wiem
z tych dwóch projektów spółki to to opiekowanie się/wychowanie psa wydaje się ciekawym projektem, który może trafić w zainteresowanie grających dzieciaków/kobiet, ale ten? Tu mam takie swoje przemyślenie: może inna gra ale jakoś cały czas mam skojarzenie że target docelowy jest podobny jak Dinosaur Fossil Hunter, Pyramid Games. Tam poszukujemy szczątków i budujemy z nich dinozaurki. Tu budujemy wirtualne modele.... niby różne gry ale jak chwyci Fossil Hunter i odniesie sukces komercyjny, to dla mnie subiektywnie będzie to sygnał że i ta gra może chwycić. I wtedy osobiście też byłbym zainteresowany.
* "Diversification is protection against ignorance, it makes little sense for those who know what they’re doing." W. Buffet.
* "The market can remain irrational longer than you can remain solvent"
* "scared money don’t make money"
aktualny portfel szacunkowo: 75% CRJ, 20% PDG, 5% THD