ogolnie bardzo dziwnie wyglada ten ruch na CTS, bardzo male obroty przy takim spadku.
|
|
kupowac ;)
|
|
Na GTN dzis rano ladnie przeczyscili stopy. wyleciales tez?
|
|
co tu sie wyprawia, wyglada na korekte w locie i dalej up. ciekawe jak to sie skonczy dzisiaj.
|
|
cyzo pieknie wszedl ten PXM  myslisz ze do granicy 40 dobije?
|
|
wojtek a czy dobierasz GTN? korekta byla ale dzisaij poszlo juz ladnie
|
|
czy ktos moze wytlumaczc czemu kurs w ciagu kilku dni wzrosl z 3zl to 13zl i ciagle rosnie? Czytalem ze dlug zostal umozony ale czy to jest podstawa do takich wzrostow? codziennie sa gorne widly na spolce.
|
|
Wojtek, a co myslisz o sytuacji na Erbud? dzisiaj pierwsze odbicie po dlugich spadkach
|
|
Wojtek a KGHM jeszcze nie wypadlo?
|
|
Spin, czy to jest portfel wirtualny?
|
|
Wojtku czy mozesz spojrzec na ekoexport? Obecnie mamy trzeci dzien odbicia.
|
|
Wojtku a moze juz czas na Boryszew?
|
|
Zebys pomyslal ze jest tak dobrze
|
|
fundusz DEVOLUTION skupowal akcje ale po co?
|
|
Raport za 2012 zostal opublikowany wczoraj i dzisiaj odwieszenie notowan po dluzszym czasie.
|
|
Temat:
PULAWY
Kiedy zostanie wykonana zamiana akcji Pulaw na Azoty? Posiadam x akcji Pulaw i one spadaja ale z tego co rozumiem dostane 2.5 akcji Azotow za Pulawy wiec nie powinna mnie interesowac cena Pulaw ktora spada bo dostane akcje Azotow?
Kupuje 100 akcji Pulaw po 127 =12700 i jezeli dzisaij dokonalby sie zamiana to mialbym 250 akcji Azotow po 56=14000...
|
|
hej,
jezeli kupilem 100 akcji x po 10zl watrosc zlecenia 1000zl potem dokupilem 100 akcji x po 5zl wartosc zlecenia 500zl
mam teraz 200 sztuk i srednia za akcje to 7.5zl
sprzedaje 100 sztuk za 7.5
teraz pytanie czy na koniec roku mam zysk czy strate? jak to jest obliczane?
sory za off topic..
|
|
Scarry a sprzedales certy na spadek ropy czy trzymasz?
|
|
hej morfeusz i jak zdecydowales sie na zmiany w portfelu?
|
|
a co myslicie o Tauronie?
|
|
morfeusz czy puscily Ci stop lossy po ostatniej korekcie? jakies zmiany w portfelu?
|
|
Morfeusz, mozesz napisac w jaki sposob bedziesz stosowal ruchomego stop lossa na przykladzie?
|
|
morfeusz ciagle trzymasz MIDASA?
|
|