Temat:
11BIT
topfacet napisał(a):A ktoś pamięta jeszcze, jak jakieś OFE (?) wyprzedawało akcje przed TWOM? Nie wyszli na tym dobrze. Nie tylko pamiętam ale i trzymam do dziś Jestem głupcem...
|
|
Temat:
11BIT
Bardzo fajnie wygląda The Alters. Patrząc na premierę F2 w lipcu to The Altera trzeba się spodziewać w Q3 liczę na wrzesień.
|
|
Temat:
11BIT
topfacet napisał(a):W ostatnim wywiadzie dla PB prezes podkreślił, że nadal aktualny jest plan wydania 2. gier własnych w Q2.
Ucina to wszelkie spekulacje. Jeśli Pan Darek 8 lutego pisze na forum spółki: Cytat:Każdego dnia na Steam debiutuje kilkadziesiąt gier, w tym kilka z gatunku RPG. Tak wygląda obecnie rynek growy. Musimy się do tego przyzwyczaić.... A za cztery dni dowiadujemy się o przełożeniu premiery to wszystkiego można się spodziewać. Oczywiście popieram przesunięcie premiery niż wydanie bubla tylko tu chodzi o coś innego.
|
|
Temat:
11BIT
"INDIKA" również przesunięta. W tym przypadku nowy termin to początek 2 kwartału. Kwiecień??
Spekulując. W niedługim czasie od premiery FP2 (zakładam że wyjdzie pierwszy okolice czerwca) dowiemy się o przesunięciu 2 gry własnej na wrzesień.
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
16 stycznia premiera gameplaya
|
|
Temat:
11BIT
Skala miasta robi wrażenie... Jestem ciekawy co nowego wymyśla.
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
Jest i data premiery. Jak wcześniejsze prezentacje nie zrobimy na mnie wrażenia to ten trailer wygląda ciekawie. Boje się trochę statycznych pojedynków. Muszę sprawdzić demo.
|
|
Temat:
11BIT
Trailer z elementami rozgrywki. Nieźle to wygląda...
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
Chyba pierwszy raz bez zjazdu po konferencji...
Wreszcie jakieś konkrety mam nadzieję że dowiozą.
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
Oficjalna filmik zapowiadający
|
|
Temat:
PCFGROUP
Przesunięcie premiery Outriders na 1 kwietnia 2021r.
|
|
Temat:
11BIT
Dziękuję za rewelacje.
Czy "wewnętrznie" jest już ustalona data premiery P8?
|
|
Temat:
11BIT
3 DLC do TWOM premiera 6 sierpnia
|
|
Temat:
11BIT
możemy już wykreślać pozycje z deklarowanych premier w tym półroczu.
1. Moonlighter - DLC - 23 lipc 2. This war of Mine - 3 DLC - sierpień 3. Children of Morta - września 4. Frostpunk - konsole - wrzesień 6. Moonlighter - mobile - pazdziernik 5. Frostpunka - DLC - listopad
0. Frostpunk - MAC - RIP
|
|
Temat:
11BIT
Beat Cop na urządzenia mobilne  premiera very soon!
|
|
Temat:
11BIT
do bieżącej sytuacji pasuje idealnie Cytat:W obydwu przypadkach wielu inwestorów zostało zaskoczonych zasięgiem rynkowego ruchu. W przypadku rynku akcyjnego negatywną konsekwencją przedstawionej wyżej tendencji jest zbyt szybkie zamykanie zyskownych pozycji w portfelu. Inwestorzy pozbawiają się w ten sposób możliwości pełnego skorzystania z obecności rynkowych super-zwycięzców w ich portfelach inwestycyjnych.
|
|
Temat:
11BIT
Moonlighter - spadkobierca Zeldy
|
|
Temat:
11BIT
Zapis z konferencji 2018 jest na YT jeśli ktoś nie oglądał wczoraj.
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
Jest oficjalna data premiery Moonlightera 29.05.2018  na Steam, PS4, XBO
|
|
Temat:
11BIT
Świetny klimat
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
mi się wydaje że społka celuje w date premiery na 26 marca 2018 roku a czy się wyrobią to już inna historia.
|
|
Temat:
11BIT
@Rif nie zapominaj o DLC do TWOM. w czerwcu produkcja była "na ostatniej prostej" a do dziś cisza. dla jasności: nie naganiam na spadki. jestem akcjonariuszem długoterminowym i rozumiem że w tej branży przesunięcie daty premiery to nic szczególnego tylko dlaczego ostatnimi czasy jest to na każdej produkcji 11bit
|
|
Temat:
11BIT
odpowiedz Pana Darka na forum spółki z biznesowego punktu widzenia ma sens Cytat:Dzień dobry Tak jak napisaliśmy w komunikacie giełdowym, powodem przesunięcia premiery "Frostpunka" jest chęć jednoczesnego wydania gry na najważniejszych światowych rynkach growych, w siedmiu wersjach językowych. Szczególnie zależy nam na rynku chińskim. Chcemy, żeby chińskie tłumaczenie było jak najlepsze co, od strony technicznej, niesie też konieczność lekkich zmian w interfejsie gry - chińskie znaczki układają się nieco inaczej :) . Sygnały, które otrzymujemy od partnerów biznesowych z tego regionu dotyczące zainteresowania "Frostpunkiem" są bowiem bardzo obiecujące. Nie chcemy zaprzepaścić tej biznesowej szansy. Ponadto, zwracamy uwagę, że "Frostpunk", inaczej niż deklarowaliśmy do tej pory, ukaże się też w wersji pudełkowej na najważniejszych rynkach growych. To również ukłon w stronę partnerów biznesowych, którzy oczekują niezłej sprzedaży naszej gry na tradycyjnych nośnikach. To oni "wymusili" na nas zmianę planów w tym obszarze. Co więcej, za umowami wydawniczymi na wersje pudełkowe idą też stosowne płatności. Produkcja wersji pudełkowej (nie będą to tylko proste pudełka z kodem do Steam :) ), niestety, zabiera jednak trochę czasu. Wcześniej nie uwzględnialiśmy tego elementu w harmonogramie produkcji. Podsumowując. Zdajemy sobie sprawę, że z perspektywy inwestorów o krótkoterminowym horyzoncie inwestycyjnym, decyzja o przesunięciu premiery "Frostpunka" na I kwartał 2018 roku może być rozczarowująca. Z punktu widzenia długoterminowego rozwoju Spółki i maksymalnego wykorzystywania okazji biznesowych, jest to jednak słuszna decyzja, która będzie korzystna dla akcjonariuszy chcących się z nami związać na dłużej. Pozdrawiamy. ale czy dodatkowy czas będzie wykorzystany na doprecyzowanie tłumaczenia i tłoczenie fizycznych nośników czy jeszcze na dopracowywanie samej gry? skoro spółka już wie że wypuści gre na fizycznym nośniku to kto będzie wydawcą?? nie powinno być komunikatu? czy stosowne umowy są już podpisane? kto chciał sprzedać chwile przed lub zaraz po premierze powinien się cieszyć bo podatek zapłaci dopiero kwiecień 2019
|
|
Temat:
11BIT
Anniversary Edition dostępne na urządzenia mobilne GP
|
|
Temat:
11BIT
koladzio napisał(a):Szkoda że ten przychód będzie rozliczony dopiero w 3 kwartale...ale jeśli ten pik rzeczywiście jest większy niż po premierze to ładnie TWoM się musi sprzedawać :) Z tego co pamiętam to spółka ostatni miesiąc kwartału rozlicza na podstawie wewnętrznych szacunków a później ewentualnie robi korektę. Co chyba rzadko się zdarza bo widzi sprzedaż na steam w czasie rzeczywistym. Proszę o sprostowanie jeśli się mylę.
|
|
Temat:
11BIT
Czyżby drugi filmik to FP?
|
|
Temat:
11BIT
potrafi ktoś wyjaśnić duży skok graczy na steamspy? +150 tys między 24/25.02
|
|
Temat:
11BIT
Cytat:Treść raportu: Zarząd 11 bit studios S.A. (dalej "Spółka") podaje do publicznej wiadomości terminy przekazywania raportów okresowych w roku 2017:
Raporty kwartalne: - Skonsolidowany raport kwartalny za I kwartał 2017 roku – 11 maja 2017 roku - Skonsolidowany raport kwartalny za III kwartał 2017 roku - 16 listopada 2017 roku
Raport półroczny - Skonsolidowany raport półroczny za I półrocze 2017 roku - 31 sierpnia 2017 roku
Raport roczny - Jednostkowy i skonsolidowany raport roczny za 2016 rok - 30 marca 2017 roku
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
w GP przekroczyliśmy 50 000 pobrań
|
|
Temat:
11BIT
Steam planuje najbliższe obniżki. Jesienna wyprzedaż odbędzie się w dniach 25 listopada – 1 grudnia, natomiast z zimowej skorzystamy w okresie od 22 grudnia do 4 stycznia. Na androida promocja kończy się 25 listopada.
|
|
Temat:
11BIT
Kolejna aktualizacja przejścia na GPW 11 bit KNFw Google Play wskoczyliśmy w przedział instalacji 10 000 - 50 000 od momentu premiery na telefony przybywa około 300 ocen dziennie (ciekawe jaki odsetek graczy w ogóle ocenia aplikacje).
|
|
Temat:
11BIT
Raport kwartalny za III kwartał 2015r.Cytat: Przychody ze sprzedaży tabletowej wersji „TWoM” w III kwartale odpowiadały za blisko połowę łącznych przychodów wypracowanych przez Grupę w tym okresie.
|
|
Temat:
11BIT
jest uaktualnienie przebiegu postępowania w sprawie przeniesienia na GPW 11 bit studios KNF
|
|
Temat:
11BIT
premiera na telefony
|
|
Temat:
11BIT
obstawiam date premiery na 12.11.2015
|
|
Temat:
11BIT
Jeśli mnie pamięć nie myli to w wywiadach padały dwa stwierdzenia: trailer ma pokazać czym dokładnie będzie Industrial oraz zdradzając prawdziwy tytuł gry, gracze powinni widzieć co to będzie za gra.
|
|
Temat:
11BIT
info z FB Cytat:P: Czy wersja na iOS i Android wyjdzie w tym samym czasie? Jaka będzie cena?
O: Planujemy jednoczesną premierę na obydwie platformy. Ceny w tej chwili jeszcze nie możemy ujawnić. sam jestem ciekawy jaka cena zostanie ustalona?? 9,99 czy 7,99??
|
|
Temat:
11BIT
Info z fb Premiera aktualizacji 1.3 tuż za rogiem.
|
|
Temat:
11BIT
rockq napisał(a):Cytat: @Rocku gdybając, że faktycznie akcje dostał pośrednik - to źle czy dobrze ? Co zrobi większą panikę - informacja o kilku transakcjach po stałej cenie X, czy codzienne sprzedawanie przez zarząd po kilkanaście tysięcy po coraz niższych cenach ?
Masz rację. Ja nie chcę być tu jakąś Dziewicą Orleańską pouczającą z pozycji wyższości moralnej, bo chyba wszyscy na tym forum sprzedaliśmy przynajmniej część swoich akcji po tak dużych wzrostach, więc jesteśmy ostatnimi którzy mogą w tej kwestii pouczać zarząd. Na ich miejscu pewnie zrobiłbym to samo. nie pisz "wszyscy" bo są tacy co nie sprzedali żadnej sztuki  patrząc na dotychczasową politykę firmy powinniśmy się spodziewać informacji o dacie premiery TWoM mobile na 1/2 tygodnie wcześniej. obstawiam, że w podsumowaniu kwietnia dowiemy się o wypuszczeniu dodatku a premiera TWoM odbędzie się 14 Maja 2015 +- 1/2 dni w/w informacje są tylko moimi spostrzeżeniami
|
|
Temat:
11BIT
tomekstan24 napisał(a):strategia kup i zapomnij jest dobra w czasie pewnej hossy , dobrej spółki . a i to nie zawsze o obecnej sytuacji na gpw słaba strategia powiedz to takim co trzymają papier od 2/3 lat i mają średnią po 9 PLN TRAILER do TWOM pojawił się 12 mar 2014, myśle że GDC jest dobrym miejscem do zaprezentowania nowej gry.
|
|
Temat:
11BIT
liczyłem na wiecej  ale cierpliwie czekam.... Cytat:Analizując dane historyczne dla gry Anomaly Warzone Earth, pierwsze tygodnie sprzedaży wygenerowały przychody stanowiące mniej niż 10% łącznych przychodów z gry. Zdaniem Zarządu, oznacza to, że większa część przychodów dla gry „This War of Mine” jest jeszcze przed nami.
|
|
Temat:
11BIT
moja wyliczenia: sprzedaż TWOM 430.000 sztuk zysk netto 2014r. ~ 15.000.000 (+- 1.000.000)
kto wybiera się na konfernecje 12 lutego ??
|
|
Temat:
11BIT
Cytat:Zestawienie akcji giełdowych spółek w portfelu Metlife OFE (tabela)
Zestawienie przedstawia zaangażowanie Metlife OFE w kapitale zakładowym giełdowych spółek na koniec 2014 i 2013 roku. Przedstawia również zmianę udziałów Metlife OFE w kapitale spółek na koniec 2014 roku w porównaniu z końcem 2013 roku.
Zestawienie sporządzone na podstawie wyliczeń PAP opartych na rocznej strukturze aktywów Metlife OFE. Spółka Wartość Udział Wartość Udział Zmiana 2014-12-30 2014-12-30 2013-12-30 2013-12-30 14/13 (p.p.) . 11Bit 35 880 0,00% 2 898 818 15,81% -15,81 link
|
|
Temat:
11BIT
Cytat:Steam Weekly Top Sellers
weekend premierowy 10 miejsce 1 tydzień sprzedaży 2 miejsce 2 tydzień sprzedaży poza pierwszą 10 3 tydzień sprzedaży 9 miejsce 4 tydzień sprzedaży 9 miejsce 5 tydzień sprzedaży poza pierwszą 10 6 tydzień sprzedaży poza pierwszą 10 7 tydzień sprzedaży 7 miejsce vladinho napisał(a):Podstawą do wyliczeń był zwrot kosztów produkcji w premierowy weekend. Koszty były szeroko określone 1-2mln zł. Padło założenie, że na Steam (zaokrąglam) sprzedaż to 75% całości sprzedaży cyfrowej. Padło założenie, że zysk na sprzedanej kopii cyfrowej to ok 40zł. Mając świadomość, że każda z tych danych powinna mieć margines błędu brniemy dalej. W uproszczeniu aby powiedzmy pokryć koszty 1 mln musiało się sprzedać 25 tyś sztuk, dla 2 mln jest to 50 tyś. Nie wiemy czy to jest szacunek za 1-2-3 dni sprzedaży. Mimo to, aby nie przedłużać wywodu uśredniam do 37tyś sztuk, a sam steam to około 28 tyś (założenie 75%). moja wyliczenia opierały się na podobnych założeniach i wyszło 350.000 Steam i 80.000 pozostała kanały. razem 430.000 zysk netto 2014r. ~ 15.000.000 (+- 1.000.000)
|
|
Temat:
11BIT
SimonS napisał(a):Niewątpliwie sukces etc etc ale ten bardzo dobry wynik jest w okresie poświątecznym, czyli kiedy poziom sprzedaży jest bardzo niski. Do tego mamy największą promocje dotychczas czyli -25%.
Skoro ranking steam budowany jest na zasadzie porównań sprzedaży gier w danym przedziale czasowym, to też trzeba wziąć pod uwagę. promocja -25% wystartowała w czasie rekordu zalogowanych użytkowników. dokładnie 8,357,541. uważam, że idealnie się wstrzelili
|
|
Temat:
11BIT
imponuje mi dotrzymywanie słowa przez spółkę TWOM na Mac App Store od dziś w sprzedaży link
|
|
Temat:
11BIT
info z FB This War Of Mine Cytat:TWoM is the greatest success of our small studio. We are happy, that our game attracts attention of the major gaming medias. We've picked up few quotes, that we are particulary proud of.
In other news, tomorrow we'll have some pretty cool info for all of you, so stay tuned!
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
raport za 1q2014Cytat:Anomaly Defenders w II kwartale (szkoda ze bez daty premiery)
11 bit launchpad oraz platformy dystrybucji elektronicznej Games Republic jeszcze w tym roku będą widoczne w sprawozdaniach finansowych pozytywne efekty podjętych inwestycji
bardzo duze zainteresowanie This War of Mine
|
|
Cytat:jeśli wystąpisz wcześniej o interpretację do US, to potem będzie kłopot z udowodnieniem pierwotnego celu budowy ( czyli budowy na potrzeby własne ). I ma rację, bo masz prawo wybudować z myślą o sobie i powiedzmy dzieciach, a potem się rozmyśleć. tylko jaki wiarygodny życiowy powód podać??
|
|
@buldi Odpowiedź z gminy. Na szczęście w mojej gminie znieśli opłata adiacencką w 2008 roku. Opłata/renta planistyczna mija po 5 latach, a pięć lat o uchwalonego planu zagospodarowania mija w kwietniu 2014. jak wszystko dobrze pójdzie to może i żona pojedzie ze mną na Malediwy tylko czy kupie taki długi łańcuch
edit: teraz logicznie napisałem.
|
|
Oczywiście zdaje sobie sprawę z możliwych zagrożeń taką inwestycją, przy takich kwotach każdy procent czy odsetki są bardzo duże.
Jeśli jest ktoś na forum albo ma znajomego który jest biegły w takich sprawach proszę o kontakt na priv.
Wydaje mi się że najbezpieczniej byłoby wystąpić o interpretacje do US o przyszłym zdarzeniu. Tylko jak wytłumaczyć, że pierwotny cel był inny a w ciągu budowy zmienił się na sprzedaż.
Zakładanie firmy mija się z celem ze względu na podatki. Pomysł bezpieczny ale nie zyskowny. Bliźniak nie będzie duży około 120m2 użytkowej.
Na gołej działce nigdy się nie zarobi tyle co na zabudowanej a i sprzedać też jest łatwiej zabudowaną niż gołą. @Ann powinnaś wiedzieć o tym najlepiej działając w tej branży.
|
|
u mnie to wyglada tak plan zagospodarowania obowiązuje od 11.04.2009r i 5 lat mija 11.04.2014r miała być Grecja a będą Malediwy jeszcze dla potomnych dwa ciekawe linki PITVAT
|
|
Temat:
11BIT
to i tak więcej niż mega balon VIVID. z raportu Cytat:Rok 2014 Spółka rozpoczyna w dobrej kondycji finansowej. Posiadane środki finansowe pozwalają kontynuować inwestycję Games Republic oraz rozpocząć nowe. W najbliższym czasie Spółka przedstawi szczegółowe informacje dotyczące prowadzonych inwestycji. Zdaniem Zarządu podjęte działania będą miały istotny wpływ na zwiększenie skali działalności Spółki, a tym samym na wzrost jej wartości rynkowej. Cytat:Prace nad stworzeniem platformy Games Republic trwają od początku 2013r. i zgodnie z harmonogramem powinny zostać ukończone na początku 2014r. Spóła planuje uruchomienie platformy w II kwartale 2014r. Cytat:Anomaly 2 dla konsoli SONY Playstation 4 jest na ukończeniu
|
|
@Ann
powinienem napisać na początku. żona jest współwłaścicielem działki została dopisana podczas darowizny.
|
|
@Ann
tak buduje pierwszy raz. jeszcze chcemy zrobić z żoną wyjście z współwłasności, żeby żona sprzedawała jedną połówkę bliźniaka a ja drugą. Opłaty adiacenckiej w ogóle nie brałem pod uwagę. zaraz poczytam. dziekuje.
|
|
Bardzo ciekawa dyskusja. Niedługo czeka mnie podobne wyzwanie, próba optymalizacji podatku dochodowego i vatu  z działki której jestem właścicielem od 18 lat, a dostałem ją od Matki w formie darowizny w '96r. Żeby było ciekawiej. W miedzy czasie wybudowałem na niej dom w którym mieszkam. Jak się budowałem to były podwarszawska wioska, teraz centrum podwarszawskiej gminy z planem zagospodarowania i wszystkimi mediami. Żeby było arcyciekawie chce wydzielić działke na której mieszkam a na pozostałej wybudować bliźniaka i w takiej formie chciałbym sprzedać pozostały grunt (2x500m) + budynek (bliźniak).  w sumie nie jest to zawrotna kwota ale pozwoli na godną emeryture w ciepłym kraju. na pewno z dochodowym będzie łatwiej ale z vatem może być ciężko
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
trochę informacji o rynku mobilnym klik
|
|
Temat:
11BIT
niby nic nowego ale przyjemnie się czyta Cytat:ADD: So, what’s next for 11 Bit?
PM: Anomaly 2 lands on Android and iOS soon. PS4 version is in works too. But then… we have three completely new projects in development with two of them being playable prototypes already. I’m excited like a kindergarten kid seeing how they shape up week by week and looking forward to sharing some details.
|
|
Temat:
11BIT
jeśli 11Bit liczy tylko na A2 MOBILE w tym roku to prognozy 2 MLN zysku nie zrealizuje  muszą w tym roku wydać 2 gry. A2 MOBILE w 4Q i nie 20 grudnia tylko ciut wcześniej i nową markę w 3Q/4Q GRAF78 myślę podobnie
|
|
Temat:
11BIT
na plus Cytat:W chwili obecnej spółka pracuje nad trzema nowymi projektami oraz nad grą Anomaly 2 w wersji na urządzenia mobilne. jeśli nie zobaczę 3 nowych gier w Kolonii to uznam ze to ściema. Mam nadzieje, że będą to nowe marki.
|
|
Temat:
11BIT
jeśli miałbym się bawić w jasnowidza to obstawiam zysk netto na poziomie 0,9 - 1,2 MLN czyli będzie rekord
|
|
Temat:
11BIT
topfacet napisał(a):W HB sprzedali okolo 50 000 pakietow, za 150 000 USD. na zysk za 2Q składać się będzie: * Humble Bundle za gry Anomaly Korea oraz Funky Smugglers z marca 2013 * sprzedaż Anomaly 2 * Humble Bundle 11b (liczac domyslne 65% dla 11B to jest około 100 000 USD razy 3,20 zł wychodzi 320 000 PLN) * sprzedaż wszystkich już dostępnych gier
|
|
Temat:
11BIT
Humble Bundle będzie ujęty w raporcie za II kwartał 2013r.
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
topfacet napisał(a):Jutro wyniki, pewnie po sesji. Macie jakies prognozy? Nie bylo zadnych nowosci w tym kwartale, choc czesc sprzedazy AK powinna byc rozliczona. wyniki bede dzis Cytat:- Raport kwartalny za I kwartał 2013 roku - w dniu 14 maja 2013 r. - Raport kwartalny za II kwartał 2013 roku - w dniu 14 sierpnia 2013 r. - Raport kwartalny za III kwartał 2013 roku - w dniu 14 listopada 2013 r. - Raport kwartalny za IV kwartał 2013 roku - w dniu 14 lutego 2014 r. RAPORT ROCZNY za 2013 rok - w dniu 15 czerwca 2014 r.
|
|
Temat:
11BIT
W związku z premią anomaly 2 obowiązuje promocja na Google Play dotychczasowych gier z serii anomaly.
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
Anomaly 2 Story Trailer PREMIERA: 15.05.2013
|
|
Temat:
11BIT
jakie wrażenia z multiplayer??
info z Pax East 2013
- SinglePlayer prawie gotowy, trwają prace nad eliminowaniem bugów - Multiplayer prawie gotowy, trwają prace nad balansem rozgrywki - premiera maj 2013
|
|
Temat:
11BIT
link do analizy TOP PICK Infinity8
|
|
Temat:
11BIT
Rozpoczęto zapisy do beta testów Anomaly 2
|
|
Cyberpunk 2077 Teaser Trailer http://youtu.be/P99qJGrPNLs ogloszenie dalszych planow CDP RED 5 lutego 2013 (info na koncu trailera) czy to zapowiedz Wiedzmina 3...
|
|
Temat:
11BIT
Nowe Anomaly również dostępne na Google Play :-)
|
|
Temat:
11BIT
Anomaly Korea - Gameplay Trailer a na koncu filmu "dostepny xmas time" (obstawiam czwartek 20.12.12)
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
I już jest też w Google play. Brawo.
|
|
Temat:
11BIT
już jesteśmy w przedziale instalacji: 5 000 - 10 000
|
|
Temat:
11BIT
kiedy android??
|
|
Temat:
11BIT
W wywiadzie padły daty premier.
1. Anomaly PS3 = 29 sierpnia 2. Anomaly Korea = w tym roku (pewnie grudzien) 3. Funky Smugglers = wrzesień 4. SleepWalkers Journal = w tym roku (pewnie listopad)
|
|
Znajomy ma problem a ja nigdy nie miałem z tego typu sytuacja do czynienia. Znajomy sprzedał akcje pracownicze poza rynkiem. Czy od tej transakcji powinienem zapłacić podatek?? Umowa cywilno-prawna. Akcje sprzedał w 2008 roku.
|
|
Temat:
DANKS
http://www.danks.pl/Cytat:Danks Europejskie Centrum Doradztwa Podatkowego S.A. świadczy usługi z zakresu księgowości i doradztwa finansowego, dostarczając klientom profesjonalne rozwiązania w zakresie prowadzenia księgowości oraz doradztwa finansowego, w tym podatkowego. Działalność Spółki wymaga więc zapewniania klientom usług o najwyŜszym standardzie jakości przy uwzględnieniu ogromnej wagi tych usług dla sytuacji prawno-ekonomicznej klientów. Miarą dotychczasowego sukcesu Spółki jest fakt, iŜ w chwili obecnej większość jej klientów to klienci którzy rozpoczęli współpracę ze Spółką dzięki rekomendacji udzielonej przez osoby wcześniej z nią współpracujące. Spółka planuje w kolejnych latach przeznaczać na wypłatę dywidendy 100 proc. wypracowywanych zysków. Cytat:informuję, iż uwzględniając uwagi potencjalnych Inwestorów wszyscy akcjonariusze Danks Europejskie Centrum Doradztwa Podatkowego S.A. posiadający akcje serii A zawarli w ostatnich dniach ze Spółką umowy o ograniczenie zbycia akcji (tzw. lock-up). Na podstawie tych umów akcjonariusze zobowiązali się do niedokonywania jakichkolwiek czynności zobowiązujących lub rozporządzających, których przedmiotem są akcje Spółki w okresie 6 (sześciu) miesięcy od dnia pierwszego notowania akcji Spółki w alternatywnym systemie obrotu organizowanym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z siedzibą w Warszawie (rynek NewConnect).
Na podstawie opisanych powyżej umów akcjonariusze zobowiązali się w szczególności, ale nie wyłącznie, do niezbywania lub nieobciążania akcji Spółki. Na wypadek naruszenia powyższego zobowiązania akcjonariusze zobowiązali się do zapłaty stosownych kar umownych.
Powyższe oznacza, iż na dzień dzisiejszy umowami typu lock-up objęte są wszystkie akcje serii A Danks Europejskie Centrum Doradztwa Podatkowego S.A. (tj. razem 4.000.000 akcji serii A). Informacja o tym fakcie zostanie przy tym zawarta w dokumencie informacyjnym składanym do Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. wraz z wnioskiem o wprowadzenie instrumentów finansowych (akcji) Spółki do obrotu na rynku NewConnect.
|
|
Temat:
DANKS
Danks Europejskie Centrum Doradztwa Podatkowego S.A. planuje debiut na NC.
|
|
Temat:
MCI
a kiedy te wyniki??
juz znalazlem 26.08
|
|