PARTNER SERWISU
ofrswpow
37 38 39 40 41
kiepskamuzyka
0
Wpisów: 34
Wysłane: 18 listopada 2010 22:04:29 przy kursie: 16,50 zł
Redface napisał(a):

PS. Czy jeszcze jakieś pytania pozostały bez odpowiedzi?

Na moje z 10:42 nie odpowiedziałeś. Rozumiem że było niezbyt wygodne Angel

Odyseusz
0
Wpisów: 34
Wysłane: 18 listopada 2010 22:07:04 przy kursie: 16,50 zł
Prospekt spółki Geo-Alliance Oil-Gas Public Limited, prywatnego producenta gazu i ropy naftowej na Ukrainie, został zatwierdzony przez cypryjską komisję nadzoru finansowego (CySEC) oraz notyfikowany w polskiej Komisji Nadzoru Finansowego (KNF). Geo Alliance planuje przeprowadzić w Polsce ofertę publiczną akcji i zadebiutować na GPW, poinformowała spółka w komunikacie. Spółka opublikuje prospekt w czwartek 18 listopada.

"Geo-Alliance Oil-Gas Public Limited, stojąca na czele Grupy Geo Alliance, spółka prawa cypryjskiego, planuje przeprowadzenie oferty publicznej w Polsce na podstawie prospektu z 'paszportem europejskim' notyfikowanego już w KNF" - czytamy w komunikacie.

"Od 2009 roku intensywnie pracujemy nad programem wierceń, którego celem jest zwiększenie dotychczasowego wydobycia. W ramach tego programu w latach 2011-2013 uruchomimy 21 nowych i poddanych rekonstrukcji odwiertów. Dziś funkcjonuje ich 8. Program zamierzamy sfinansować ze środków pozyskanych z emisji akcji oraz bieżących środków" - powiedział prezes spółki Leonid Petukhov, cytowany w komunikacie.

Grupa Geo Alliance jest właścicielem 16 złóż, a jej zasoby eksploatacyjne w około 72% zaliczane są do kategorii udokumentowanych i prawdopodobnych. Obecnie Grupa wdraża intensywny program wierceń, którego celem jest m.in. zwiększenie wydobycia w ramach posiadanych zasobów eksploatacyjnych.

Większość złóż Geo Alliance zlokalizowanych jest w dnieprowsko-donieckim basenie naftowym, głównym obszarze wydobywczym Ukrainy. 16 obszarów koncesyjnych Grupy obejmuje ok. 1090 km2.

W 2009 r. Grupa Geo Alliance wydobyła 145 mln m3 gazu ziemnego, co daje jej trzecią pozycję wśród największych, prywatnych producentów gazu na Ukrainie (wg. danych Factiva). Wydobycie ropy naftowej i kondensatu gazowego wyniosło w tym samym okresie 15 tys. ton metrycznych.

"Na podstawie wolumenów metrycznych zawartych w raportach technicznych międzynarodowej firmy doradczej DeGolyer and MacNaughton, zasoby eksploatacyjne Grupy według stanu na 30 września 2010 r. szacowane są na 174,3 mln baryłek równoważnika ropy (tzw. "boe"). Z tego 79,6 mln boe stanowią tzw. zasoby udokumentowane, 45,8 mln boe zasoby prawdopodobne, a 48,9 mln boe zasoby możliwe. Klasyfikuje to niemal 72% zasobów Grupy w kategorii udokumentowanych i prawdopodobnych, co daje znaczny potencjał do zwiększania wydobycia" - podano w komunikacie.

Planowane nakłady inwestycyjne na realizację programu wyniosą w latach 2011-2013 837 mln UAH, czyli około 86,8 mln euro, podała spółka. "Według szacunków zawartych w raporcie DeGolyer and MacNaughton w 2013 r. Grupa będzie mogła wydobywać 908 mln m3 gazu ziemnego rocznie (ponad 6- krotnie więcej w porównaniu z 2009 r.). Grupa planuje kontynuację prac poszukiwawczych w celu poszerzania bazy jej zasobów, a także rozważa selektywne akwizycje firm z sektora" - czytamy dalej w komunikacie.

Koncesje, wydobycie i sprzedaż Geo Alliance skupione są całkowicie na rynku ukraińskim.

W I półroczu 2010 grupa osiągnęła przychody na poziomie 144,5 mln UAH (15 mln euro), ponad 70% marżę EBITDA i zysk netto równy 73,2 mln UAH (7,6 mln euro). W 2009 r. przychody wyniosły 286,5 mln UAH (29,7 mln euro), marża EBITDA 67%, a zysk netto 124,3 mln UAH (13,0 mln euro).

Baryt57
0
Wpisów: 37
Wysłane: 18 listopada 2010 22:19:41 przy kursie: 16,50 zł
GDA66TY napisał(a):
Baryt57 napisał(a):
A ile akcji wisi do dwóch zet? Do 2 mln.

Akurat tego ile jest zleceń sprzedaży to my nie jesteśmy w stanie określić.
Na giełdzie nie siedzą tylko inwestorzy ale w większości gracze.

Zadałem sobie trud policzenia /pobieżnego wprawdzie:))/ , jakiej wielkości zlecenia są widoczne w karnecie. Oto wyniki:

-do 1,70 włącznie - ok.350 tys.;
-do 1,76 włącznie - ok.350 tys.;
-do 1,86 włącznie - ok.600 tys;
-do 2,00 włącznie - ok.500 tys.
Razem - ok. 1 800 tys.

Dochodą do tego zlecenia niewidoczne, ale w sumie ok.2 do 2,5 mln. Nie sądzę, aby zleceń niewidocznych było sporo więcej, chyba że sądzisz inaczejking

Baryt57
0
Wpisów: 37
Wysłane: 18 listopada 2010 22:34:48 przy kursie: 16,50 zł
Redface napisał(a):
Baryt57 napisał(a):
Wrócmy do dyskusji o spółce, a nie o pierdołach. Chciałbym mieć nadzieję,że polityka informacyjna za sprawą newslettera zmieni się nie do poznania i że jest to jaskółka, która zmieni sytuację. Mają się odbyć spotkania z inwestorami, a mam też nadzieję, e news nie tylko jest dostępny w linku, ale także został skierowany do np. 10-20 największych gazet w kraju,że nie wspomnę o 20 największych TFI o aktywach powyżej miliarda, oraz kilku innych powyżej 0,5 mld, jak również do 14 OFE. A już nie wspomnę o większych graczach w Kanadzie i USA.
Tylko nasi najwięksi gracze mogliby, gdyby przeczytali newslettera i zrozumieli wartść spłki, kupić KOV od miliona do trzech milinów akcji, i byłby to dla nich pikuś. Przecież mamy tutaj niewyobrażalna potencjalną windę w górę. Jeżeli tego nie zrobią, będą się zarządzający tłumaczyć za rok-dwa na swoich komitetach inwestycyjnych, dlaczego nie mają lub dlaczego mają tak mało akcji KOVu.

Witam,
Sorry, ale chyba nie bardzo wiesz, jak działa rynek i czym kierują się inwestorzy instytucjonalni. Myślisz, że jak im poślę newsletter to od razu się zainteresują i kupią? Nie, szczególnie w przypadku spółki spoza głównych indeksów, jaką jest KOV. Do tego trzeba kilku spotkań, track record itd. Ja naprawdę 'zjadłem zęby' na IR. Co więcej, w początkach kariery zawodowej pracowałem na buy-side. Zarządzający/ analityk dostaje setki maili od spółek, ich doradców, tudzież właścicieli. I wszystkie krzyczą: jesteśmy najlepsi, najtańsi, to jest 'screaming buy' itd. No i lądują na zawsze w folderze 'do przeczytania później'.
Spotkania w końcu listopada będą czwartą moją rundą spotkań z polskimi i trzecią z zagranicznymi inwestorami - nie licząc IPO roadshow. Z większością zainteresowanych jestem w bieżącym kontakcie telefonicznym/ mailowym. Czy są jeszcze jakieś 'złote rady'?
Może 'idźcie do gazet'? No tak, a gazety wprost czekają na to, żeby o nas coś - do tego dobrze - napisać. Laurki nie są w cenie. Dziennikarz woli artykuł krytyczny - bo podkreśla swoją wartość. Takie życie. Ale zabraliśmy dziennikarzy na Ukrainę - może nie czytaliście relacji? Byli naprawdę pod wrażeniem. Poza tym spotykamy się z nimi regularnie. Ale nie zawsze mogę mieć dla nich 'killing' albo 'sexy news' - nasza robota to żmudne dłubanie w ziemi, żeby na koniec upaćkać się jakąś czarną mazią albo nawdychać smrodu ;-)
Pozdrawiam,
JKorczak /KOV/

Cieszę się, że spotkania postępują:))) Nie przeczę,że zjadł Pan zęby na PR, ale chciałbym zwrócić uwagę na to,że nawet,eżeli przesłana informacja trafi na listę oczekującą, będzie DOSTĘPNA W KAŻDEJ CHWILI po pojawieniu się INTERESUJĄCYCH NEWSÓW. Chciałbym też wyrazić uznanie moje uznanie na temat newslettera.TO ODNOŚNIE ZARZĄDZAJĄCYCH I ANALITYKÓW:)))

To samo jednak tyczy dziennikarzy - czytałem wprawdzie jeden z artykułów, ale nie odniosłem wrażenia, aby dziennikarz był w nim pod wielkim wrażeniem - może co innego mówił, a co innego mógł czy chciał napisać. Jednocześnie dostęp do tak SKONDENSOWANEJ INFORMACJI O SPÓŁCE NAPRAWDĘ WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ DA SWOJE OWOCE. To tyle moich skromnych uwach bez odnoszenia się do mentalności dziennikarzy,z którą się zresztą zgadzam - jeżeli będą mieli do wyboru news w stylu "TRYSNEŁA ROPA LUB GAZ" a "W CZASIE ERUPCJI ROPY ZGINĘŁO 10 OSÓB" na pewno wybiorą to drugie:))

Redface
PREMIUM
0
Grupa: Emitent
Wpisów: 391
Wysłane: 18 listopada 2010 23:20:52 przy kursie: 16,50 zł
wojteksn napisał(a):
Ja mam pytanie do Pana Jakuba "Redface" czy jest możliwość emisja akcji z Prawem Poboru i czy ewentualnie będzie ona brana pod uwagę.
Witam, Okazuje się, że jednak w Kanadzie jest coś takiego możliwe... Nieporozumienie wynikło z faktu, że tak, jak w Polsce prawo poboru jest 'automatyczne' i WZA musi je wyłączyć, tak w Kanadzie jest na odwrót - WZA musi specjalnie przegłosować 'włączenie' prawa poboru. Sprawą zainteresowałem już kolegów z Kanady, będziemy o tym myśleć w stosownym ;-) czasie. Pozdrawiam, JKorczak /KOV/

GDA66TY
0
Wpisów: 154
Wysłane: 18 listopada 2010 23:24:09 przy kursie: 16,50 zł
Baryt57 napisał(a):
GDA66TY napisał(a):
Baryt57 napisał(a):

Akurat tego ile jest zleceń sprzedaży to my nie jesteśmy w stanie określić.
Na giełdzie nie siedzą tylko inwestorzy ale w większości gracze.

Zadałem sobie trud policzenia /pobieżnego wprawdzie:))/ , jakiej wielkości zlecenia są widoczne w karnecie. Oto wyniki:

-do 1,70 włącznie - ok.350 tys.;
-do 1,76 włącznie - ok.350 tys.;
-do 1,86 włącznie - ok.600 tys;
-do 2,00 włącznie - ok.500 tys.
Razem - ok. 1 800 tys.

Dochodą do tego zlecenia niewidoczne, ale w sumie ok.2 do 2,5 mln. Nie sądzę, aby zleceń niewidocznych było sporo więcej, chyba że sądzisz inaczejking

Dokładnie właśnie chodzi mi o zlecenia z ukrycia a przy takiej ilości akcji w wolnym obrocie jest ich sporo co świadczy o tym że w momencie kiedy kurs rośnie to następuje mocny wysyp. Wysyp z ukrycia jest nie przewidywalny w zależności od nastrojów.

Redface
PREMIUM
0
Wysłane: 18 listopada 2010 23:27:43 przy kursie: 16,50 zł
kiepskamuzyka napisał(a):
@ Jakub

Rozumiem że DWA RAZY przyszły te dane z Shella.
W połowie sierpnia ekipa testowaczy właśnie zaczyna żeby skończyć na przełomie września i października, ale przerywacie sprawę.
Również pod koniec października testowacze są już conajmniej w blokach startowych skoro na pewno ukończą w tym roku. I jak rozumiem znowu z ważnych powodów przerywacie współpracę.
Tak było?

Wypomniano mi zaległość, ale tę kwestię chyba już omówiłem, prawda?
Były trzy czynniki główne: 1. nowe dane z Shella 2. Niesolidny kontrahent 3. Zawirowania u jednego z operatorów. Do tego w połowie sierpnia nie jest jeszcze wiadomo, że mamy do testowania cztery odwierty w dwóch blokach, prawda? Czy to zmienia plan? Tak. Bardzo.
Pozdrawiam,
JKorczak /KOV/

Redface
PREMIUM
0
Wysłane: 18 listopada 2010 23:39:31 przy kursie: 16,50 zł
drokom napisał(a):

tak

jakiego rodzaju informacje poda spółka w komunikacie po testach w Brunei a przede wszystkim czy będzie tam szacunek wielkości złóż, czy będziemy musieli czekać na opinię niezaleznego eksperta, aby poznać zasoby i czy w razie jednoznacznych wyników bedzie podana decyzja o zagospodarowaniu złóż?
ponieważ zadaję to pytanie po raz n-ty, odnosze wrażenie, że nie chce(nie może) Pan odpowiedzieć
proszę chociaz o ustosunkowanie sie do mojego wpisu
pozdrawiam

No to chyba został mi już tylko deser :-)
Nie jesteśmy w stanie przewidzieć (to znaczy wybrać 'scenariusza centralnego') co przyniosą wyniki testów. Co więcej, będzie o nich najpierw informował operator, więc i tutaj dochodzi pewien czynnik nieprzewidywalności. Jako przykłady, co może zawierać raport, proszę spojrzeć do komunikatów innych spółek z sektora, lub choćby historycznych AED i TAP z innych koncesji.
Decyzja o zagospodarowaniu złóż jest zwykle podejmowana nieco później, w obrębie pierwotnego odwiertu dokonuje się kolejnych, żeby jeszcze dookeślić skalę/zasięg złoża itd.
Co do raportu ekspertów już chyba dziś pisałem - nie jest to przesądzone, bo na tym etapie nie będzie możliwe sklasyfikowanie rezerw, bo to zbyt wczesny etap.
Mam nadzieję, że mimo ogólności sformułowań, moje wyjaśnienia tutaj coś wniosą.
Pozdrawiam,
JKorczak /KOV/

sunnyday
0
Wpisów: 70
Wysłane: 18 listopada 2010 23:45:29 przy kursie: 16,50 zł
witam, ja mam nadzieję, że jako jednej z niewielu kobitek na tym forum wreszcie uda mi się na waciki uzbierać :-)Ogromny szacun, że się Panu chce Panie Jakubie tu wogóle pisać, pozdrawiam

drokom
2
Wpisów: 42
Wysłane: 18 listopada 2010 23:47:58 przy kursie: 16,50 zł
Mam nadzieję, że mimo ogólności sformułowań, moje wyjaśnienia tutaj coś wniosą.
Pozdrawiam,
JKorczak /KOV/[/quote]

oczywiście dzięki

czy konkretny termin rozpoczęcia testów zostanie podany via ESPI?

4sa
4sa
0
Wpisów: 27
Wysłane: 19 listopada 2010 00:06:48 przy kursie: 16,50 zł
jedno mnie zastanawia, czy te rewelacje przełożą się na kurs?
informacje są piorunujące, jednak podaż jest duża, a ci co się mieli obkupić, dawno się obkupili.

Krzysiek9
0
Wpisów: 706
Wysłane: 19 listopada 2010 07:03:35 przy kursie: 16,50 zł
Informacja o rozpoczęciu prac nad nowym odwiertem O-8 na polu Olgowskoje na Ukrainie

Treść raportu:
Na podstawie art. 62 ust. 8 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych oraz w nawiązaniu do informacji przekazanej w raporcie bieżącym nr 48/2010 Kierownictwo Wyższego Szczebla KULCZYK OIL VENTURES INC. ("Kulczyk Oil“ lub "KOV“) informuje, iż w Kanadzie, za pośrednictwem systemu SEDAR publikowana jest informacja prasowa o rozpoczęciu 17 listopada 2010 r. drążenia odwiertu O-8 na polu Olgowskoje na Ukrainie.

Odwiert O-8 znajduje się w południowej części pola Olgowskoje, około 2.100 metrów na południowy-wschód od odwiertu O-7, z którego niedawno rozpoczęto produkcję. Odwiert O-8 będzie drążony na głębokość 2.800 metrów, aby dotrzeć do gazonośnego rezerwuaru warstwy dolnego baszkiru. Oczekuje się, że prace nad wykonaniem O-8 zajmą ok. 45 dni.

O-8 jest pierwszym odwiertem wykonywanym od podstaw na polu Olgowskoje od czasu przejęcia w czerwcu br. spółki KUB-Gas przez KOV i stanowi część szerzej zakrojonego planu zagospodarowania, o którym była mowa w raporcie bieżącym nr 47/2010. Plan ten przełoży się na aktywny program wierceń w ramach aktywów KUB-Gasu, który będzie prowadzony na przełomie roku i w trakcie 2011 r.

Źródło:
gospodarka.gazeta.pl/Gielda/0,...

Krzysiek9
0
Wpisów: 706
Wysłane: 19 listopada 2010 07:44:17 przy kursie: 16,50 zł
Dzię­ki zwięk­sze­niu wiel­ko­ści udo­ku­men­to­wa­nych za­so­bów ga­zu i kon­den­sa­tu ro­śnie sko­ko­wo war­tość ma­jąt­ku po­sia­da­ne­go przez spół­kę. Wy­star­czy za­uwa­żyć, że do­tych­czas ana­li­ty­cy do­mów ma­kler­skich wy­ce­nia­li ukra­iń­skie za­so­by eks­plo­ata­cyj­ne KOV na 36–40,5 mln do­la­rów (104–117 mln zł przy obec­nym kur­sie w NBP). Za­kła­da­jąc, że za po­dwo­je­niem za­so­bów pój­dzie po­dwo­je­nie ich wy­ce­ny, na­le­ża­ło­by je osza­co­wać na 210–237 mln zł.

...

KOV pro­wa­dzi te­raz na Ukra­inie za­rów­no in­we­sty­cje zwią­za­ne ze zwięk­sze­niem wy­do­by­cia, jak i po­szu­ki­wa­nia­mi no­wych złóż. W dru­giej po­ło­wie 2010 r. wy­da na to 7 mln do­la­rów (20 mln zł). Plan in­we­sty­cyj­ny na 2011 r. za­rząd do­pie­ro opra­co­wu­je. Za­da­nia okre­ślo­no wcze­śniej. – Tak jak po­dwo­ili­śmy za­so­by eks­plo­ata­cyj­ne, tak też chce­my po­dwo­ić pro­duk­cję...

Źródło:
www.parkiet.com/artykul/7,9881...
Edytowany: 19 listopada 2010 07:50

abis
0
Wpisów: 7
Wysłane: 19 listopada 2010 08:16:43 przy kursie: 16,50 zł
Jak poinformowała w czwartkowym komunikacie spółka Kulczyk Oil Ventures, według zaktualizowanego raportu jaki przeprowadził rps Energy, potwierdzone zasoby ukraińskiej spółki zależnej KUB-Gas LCC, wynoszą 5,6 mln baryłek ekwiwalentu ropy naftowej (MMBOE).
Dane zostały podwyższone z poziomu 1,8 MMBOE.

Z kolei szacunki zasobów potwierdzonych z zasobami prawdopodobnymi wzrosły do 7,3 MMBOE z 3 MMBOE (+141 proc.), a szacunki zasobów potwierdzonych z zasobami prawdopodobnymi i możliwymi wzrosły do 8,9 MMBOE z 4,4 MMBOE (+100 proc.).

Pełen komunikat KLIKNIJ>>

Oprócz tego spółka poinformowała iż 17 listopada 2010 r. rozpoczęła drążenia odwiertu O-8 na polu Olgowskoje na Ukrainie. Odwiert O-8 znajduje się w południowej części pola Olgowskoje, około 2,1 km na południowy-wschód od odwiertu O-7, z którego niedawno rozpoczęto produkcję.

"Odwiert O-8 będzie drążony na głębokość 2.800 metrów, aby dotrzeć do gazonośnego rezerwuaru warstwy dolnego baszkiru. Oczekuje się, że prace nad wykonaniem O-8 zajmą ok. 45 dni. O-8 jest pierwszym odwiertem wykonywanym od podstaw na polu Olgowskoje od czasu przejęcia w czerwcu br. spółki KUB-Gas przez KOV i stanowi część szerzej zakrojonego planu zagospodarowania, o którym była mowa w raporcie bieżącym nr 47/2010. Plan ten przełoży się na aktywny program wierceń w ramach aktywów KUB-Gasu, który będzie prowadzony na przełomie roku i w trakcie 2011 r." - napisano w komunikacie.

Źródło:
www.pb.pl/rss/a/2010/11/18/Wyz...

grabkakosta
0
Wpisów: 25
Wysłane: 19 listopada 2010 09:11:10 przy kursie: 16,70 zł
Witam.

Omawiali przed chwilą na Cnbc B. otwarcie, stwierdzili że wzrost na otwarciu KOV to po wiadomosci o o-8 nic nie wspomnieli o przeszacowaniu złóż!!! To jest skandal!!

dolarman
0
Wpisów: 594
Wysłane: 19 listopada 2010 09:24:40 przy kursie: 16,70 zł
grabkakosta napisał(a):
Witam.

Omawiali przed chwilą na Cnbc B. otwarcie, stwierdzili że wzrost na otwarciu KOV to po wiadomosci o o-8 nic nie wspomnieli o przeszacowaniu złóż!!! To jest skandal!!

Wspomnieli. O 8,20 przy okazji omawiania komunikatu petrola , wspominali też o przeszacowaniu KOV

zabapinkfloyd
0
Wpisów: 514
Wysłane: 19 listopada 2010 09:27:07 przy kursie: 16,70 zł
sunnyday napisał(a):
witam, ja mam nadzieję, że jako jednej z niewielu kobitek na tym forum wreszcie uda mi się na waciki uzbierać :-)Ogromny szacun, że się Panu chce Panie Jakubie tu wogóle pisać, pozdrawiam

Dobre,jak sprzedałaś po 1.75 dziś to pewnie wystarczy, chyba ze chcesz kupić lepsze ale jak coś nie wypali to gazeta ci zostanie :)

jbravo
0
Wpisów: 31
Wysłane: 19 listopada 2010 09:27:59 przy kursie: 16,70 zł
Ale trzeba tez uczciwie przyznac, ze w Poranku (ok 8:20) podali obie informacjie
- odwiert O-8
- przeszacowanie zloz na Ukrainie (z 1.8 do chyba 5.4 mln ekwiwalentu barylek ropy) - czy jakos tak.

pzdr

wojteksn
0
Wpisów: 235
Wysłane: 19 listopada 2010 09:28:00 przy kursie: 16,70 zł
grabkakosta napisał(a):
Witam.

moim zdaniem ci panowie i panie lubią Pana dr Kulczyka ale boją się zapędzać w mówieniu czego kolwiek o KOV pozytywnego żeby nie było "że to oni namawiali" dlatego unich taka reakcja na to wszystko. (jest to bardzo ryzykowna branża i niechcą brać na siebie takie ryzyko) Ja wole gdy mówią ale uderza mnie gdy porównują KOV z OIL ale sądze że to tak z ostrożności.

grabkakosta
0
Wpisów: 25
Wysłane: 19 listopada 2010 09:35:04 przy kursie: 16,70 zł
Ok, to dobrze że chociaż o świcie wspomnieli, ale otwarcie do jednak otwarcie i dziwie sie że spośród tych dwóch informacji wybrali tą o o-8 aby wytłumaczyć wzrosty.
Edytowany: 19 listopada 2010 09:43

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE SERINUS

37 38 39 40 41

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 3,290 sek.

pudfbixd
htovttrk
vbepposl
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
bcljyshp
okxfxqyj
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat