Jest prawdopodobnie jakiś błąd: w zakładce analiza techniczna przy wyborze "wszystkie" pojawia się tabela. Wszystko ok. Sortuję sobie po StochD (14,3,3) od min do max - wszystko ok. Patrzę na spółki dla których ten współczynnik przechodzi od dołu "20" - taką spółka jest wg tabeli K2Internet: współczynnik równy 22,80 z zielona strzałką w górę - czyli rosnący (ja to tak odczytuję). Przechodzę na podstronę k2Internet, i tam uruchamiam wykres Stoch%D i Stoch%K. Na wykresie wskaźnika Stoch%D podawana jest wartość 19,86 (okno z wykresem) i wykres ewidentnie idzie w dół - w tabeli dla wszsytkich spółek wartość to 22,80 i zielona strzałka czyli rośnie. Podobnie jest dla Stoch%K: wartość w okienku wykresu: 12,54 i wykres idzie w dół (co się kierunkowo zgadza z tabelą główną i boczną) ale wartość już nie... Podobne rzeczy dzieją się z Koelner... Chyba gdzieś się wkradł błąd. Bardzo wygodne jest przeszukiwanie "głównej tabeli" ze spółkami tylko żeby strzałki iwartości się zgadzały...
pozdrawiam
p.s.
mimo błędów (wiem wiem wersja beta) i tak świetna robota!
Byki i niedźwiedzie mają swoje miejsce przy stole, a tylko osły zostają o suchym pysku...
Przyglądaj się jak upór walczy z oporem a zawziętość ze wsparciem - na końcu dołącz do wygranych i zarabiaj