PARTNER SERWISU
hpjadevv
91 92 93 94 95
Milek
0
Wpisów: 110
Wysłane: 16 lutego 2012 10:57:03 przy kursie: 5,87 zł
na ATTrader (w częsci Insajder)jest info z ktorego wynika że ten pan nabył a nie sprzedał akcje w ww.okresie. Jak to można wytłumaczyć? Sprzedał 100tys. i nabyl 1 tys.?

GRAF78
93
Wpisów: 1 574
Wysłane: 16 lutego 2012 10:59:48 przy kursie: 5,87 zł
sprzedaż akcji przez członka zarządu była niewielka, to dlaczego sprzedał i poco nie powinno martwić, ale dobrze by było jak by ktoś ze Spółki wypowiedział się rzetelnie jak duże są problemy z grą i jak długie może być opóźnienie, niedawno była konferencja wielu sądziło (w tym ja) że takie sprawy jak certifikacja sa załatwione skoro podano konkretny termin, teraz to wygląda na niepoważne zachowanie przedstawicieli Spółki

Dapi
PREMIUM
0
Wpisów: 993
Wysłane: 16 lutego 2012 12:06:44 przy kursie: 5,87 zł
Milek napisał(a):
na ATTrader (w częsci Insajder)jest info z ktorego wynika że ten pan nabył a nie sprzedał akcje w ww.okresie. Jak to można wytłumaczyć? Sprzedał 100tys. i nabyl 1 tys.?

Jeszcze wczoraj w danych widziałem sprzedaż. Niestety dane pochodzą z serwisu zewnętrznego, zgłosimy
Rynki mogą pozostać irracjonalne dłużej niż ty możesz pozostać wypłacalny.

Rozbudowane wykresy: http://www.atcharts.pl
Centrum analizy technicznej: http://www.attrader.pl
Edytowany: 16 lutego 2012 12:35

Sinuhe
0
Wpisów: 121
Wysłane: 16 lutego 2012 17:11:31 przy kursie: 5,87 zł
Kasia Stefanska napisał(a):
Faktem jest, że widać wśród Użytkowników duży sentyment do tej spółki. Obawiam się jednak, że uzyskanie informacji od członka zarządu, dlaczego sprzedał akcje, będzie trudne lub niewiarygodne.

Wypowiedź Adama Kicińskiego na temat sprzedaży przez Michała Nowakowskiego:
Cytat:
Sprzedaż akcji przez członków zarządu (czy też inne osoby związane ze spółką) zawsze przez część rynku będzie postrzegana negatywnie. Można powiedzieć, że każdy moment jest zły - jak przed premierą to znaczy, że nie wierzy w premierę, jeśli po to znaczy, że wyniki sprzedaży pewnie słabe itd.(...)

I wypowiedź samego Michała Nowakowskiego w tym samym wątku oficjalnego forum spółki. Angel

Cytat:
Witam, wywołany do tablicy pozwolę sobie odpowiedzieć na pytanie dotyczące przeprowadzonej przeze mnie w zeszłym tygodniu sprzedaży akcji. Zdecydowałem się na ten ruch w związku z planowanym przeze mnie i moją Żonę zakupem nieruchomości, który chcemy przeprowadzić w najbliższych tygodniach. Mam nadzieję, że to rozwiewa jakiekolwiek wątpliwości. Pozdrawiam!

Edytowany: 16 lutego 2012 19:09

grigorij
0
Wpisów: 21
Wysłane: 16 lutego 2012 18:09:52 przy kursie: 5,87 zł
No to chyba już wszystko jasne, człowiek potrzebował kasy. Jednak nie ma co się dziwić nerwowości na forach. Wszyscy inwestorzy obawiają się sytuacji, kiedy osoby lepiej poinformowane wyzbywają się akcji zanim kurs spadnie na łeb na szyje. Dlatego myślę, że informacja o powodach transakcji powinna być podana wcześniej, to być może kurs dziś byłby w innym miejscu.
Edytowany: 16 lutego 2012 18:10

Sinuhe
0
Wpisów: 121
Wysłane: 16 lutego 2012 19:39:09 przy kursie: 5,87 zł
Jeszcze jedna rzecz, na którą warto zwrócić uwagę to fakt, że wybierając termin sprzedaży Michał Nowakowski, jako osoba mająca dostęp do informacji poufnych, musiał uwzględniać okresy zamknięte dla Insider trading, tj. dwa miesiące przed raportem rocznym, miesiąc przed półrocznym i dwa tygodnie przed kwartalnym, a przecież 29 lutego będzie publikowany raport kwartalny spółki, więc od wczoraj insaderzy mają zamknięte okienko transakcyjne.

maradona11
0
Wpisów: 19
Wysłane: 17 lutego 2012 08:59:39 przy kursie: 5,87 zł
pojawiły się informacje o możliwości wydania wiedźmina 2 na kolsoli Play Station 3
Cytat:
Badowski stwierdził, że czekają na "idealną okazję". Czy jednak prace nad wersją na PlayStation 3 trwałyby tyle samo, co w przypadku edycji na X360, a więc około roku?"Teoretycznie. Chodziłoby o usprawnienia graficzne i nową zawartość, bo trzeba mieć coś nowego, aby przedstawić pomysł graczom. Ale tylko teoretycznie. Jest wielu posiadaczy PS3, którzy najprawdopodobniej chcieliby zagrać w Wiedźmina 2 i wiemy o tym, zawsze powinniśmy więc rozważać taki scenariusz (zrobienia wersji na PlayStation 3)" - odpowiada Badowski.
ale jest druga strona medalu czyli wiedźmin 3
Cytat:
"Z drugiej strony mamy wielu fanów, którzy chcieliby zagrać w naszą następną grę" - dodaje Platkow-Gilewski.
widać ze cd red ma dylemat, w moim odczuciu powini mysleć o wiedźminie 3 i wtedy wydać go na PS3
dla zainteresowanych artykuł opisujący tą sprawęgry.interia.pl/ps3/news/wiedzm...

piotrch
0
Wpisów: 808
Wysłane: 18 lutego 2012 00:50:41 przy kursie: 5,94 zł
CDR pracuje nad silnikiem na nową generacje konsol. Zapowiedzi nowych produkcji niebawem.
Cytat:
- Jestem pewien, że ogłosimy ten projekt dość szybko, w ciągu kilku nadchodzących miesięcy. Chcemy jednak zrobić wszystko we właściwej kolejności.

W przeciągu dwóch miesięcy mamy ponadto poznać szczegóły na temat jednej z dwóch gier z segmentu A, planowanych na ten rok. - To projekt dobrej jakości na pojedynczą platformę, który nie wymaga od nas szczególnego wysiłku.

maradona11
0
Wysłane: 18 lutego 2012 12:54:10 przy kursie: 5,94 zł
Ambitne i realne plany na przysłośćthumbright w ostatnich artykułach przewija się
Cytat:
że pracują nad dwiema grami. Jedną z nich jest najprawdopodobniej Wiedźmin 3, a drugą nowa marka. Na potrzeby tej ostatniej tworzony jest nowy zespół. - W tej chwili liczy ledwie kilku gości. Zdecydowaliśmy się nie rozdzielać pierwotnej załogi odpowiedzialnej za Wiedźmina, a zatrudnić nowych ludzi. Proces ten dopiero się zaczął - tłumaczy Badowski. Zaznacza, że projekt jest we wczesnej fazie preprodukcji, zatem na razie nie potrzebuje dużych zasobów ludzkich.
pomimo że
Cytat:
Przedstawiciele CD Projekt RED nie zamierzają też na razie potwierdzać, że grą tworzoną przez zespół odpowiedzialny za obie części Wiedźmina jest trzecia część serii opartej na uniwersum stworzonym przez Andrzeja Sapkowskiego. - Dajcie nam trochę czasu - prosi Michał Platkow-Gilewski.
w takim razie lepiej nie zapeszaćShhh tylko trzmać kciuki żeby wszystko sie udało bo licho nie spi

grigorij
0
Wpisów: 21
Wysłane: 21 lutego 2012 10:13:54 przy kursie: 6,02 zł
Pozytywne informacje z CDR:
Cytat:
Notowany na warszawskiej giełdzie CD Projekt RED podsumował zeszłoroczną sprzedaż gier własnej produkcji. Wynika z nich, że obie części Wiedźmina sprzedały się łącznie w ilości ponad 1,5 mln egzemplarzy

Informacje znajdują się na stronie: www.cdprojektred.com/Forum,t,2...
Edytowany: 21 lutego 2012 10:14

eheeee
0
Wpisów: 7
Wysłane: 22 lutego 2012 11:13:02 przy kursie: 5,99 zł
Co do tego małego tytułu mającego pojawić się przed premierą x360 , będzie to jakiś dodatek/nowa wersja w1 :

Cytat:
Przyznaje, że spółka zamierza dalej stymulować sprzedaż „Wiedźmina". – Planujemy nową mikropremierę tej pozycji. Chcemy wykorzystać zainteresowanie premierą „Wiedźmina 2" na Xboksa 360 i odświeżyć pierwszą część gry wprowadzając m.in. nowe opakowanie – zdradza.(...)
Podtrzymuje plany, że jeszcze w tym kwartale spółka wprowadzi na rynek nowy tytuł. Nie zdradza szczegółów. – Do tej pory z naszymi produkcjami nie wychodziliśmy poza świat związany z postacią Wiedźmina.(...)
Najbliższe premiery będą więc nadal związane z Wiedźminem.Nie zamierzamy tego zmieniać – oświadcza. Twierdzi, że nowa pozycja ukaże się w marcu.

Wiedźmin popularniejszy niż oczekiwano

Małe też potwierdzenie iż pracę trwają nad zupełnie nowym tytułem poza światem Wiedźmina:

Cytat:
Do tej pory z naszymi produkcjami nie wychodziliśmy poza świat związany z postacią Wiedźmina. To się zmieni dopiero w momencie debiutu pierwszej dużej produkcji opartej na innym świecie, nad którą niedawno zaczęliśmy prace.

Klienci w 2011 r. kupili 1,5 mln gier o Wiedźminie

Technoon
0
Wpisów: 9
Wysłane: 1 marca 2012 09:18:22 przy kursie: 5,80 zł
witam,

oj ale dziś buuuja. Poprawcie mnie, bo się uczę dopiero. Co się dzieję przecież ten raport wg. mnie wygląda dobrze. Czy coś przeoczyłem?

pozdrawiam
Kuba

maradona11
0
Wysłane: 1 marca 2012 10:18:49 przy kursie: 5,80 zł
Buja jak podczas sztormuAngel moim zdaniem są to zachowania polegające na zbici kursu przed mocniejszym pójściem w górę, zapytacie dlaczego moje przypuszczenia opierają się na wynikach za 2011 gdzie
Cytat:
Przychody netto ze sprzedaży produktów, towarów i materiałów w 2011 wyniosły 139,95 mln a w tym samym okresie w 2010 (tylko) 50,446 ml
mocniejszym akcentem jest
Cytat:
Zysk netto podmiotu dominującego gdzie w 2011 wyniósł 26,160 ml a rok wcześniej w 2010 stratę 3,451 mln
dla chcących się zapoznać z całym raportem polecam www.stockwatch.pl/komunikaty-s...

a teraz zostało nam tylko obserwować kurssalute

Kod:
mod: wpis jest na pograniczu zgodności z regulaminem. proszę o wyważone komentarze i powstrzymanie się od niedwuznacznych sugestii
Edytowany: 1 marca 2012 11:52

maradona11
0
Wysłane: 1 marca 2012 10:45:29 przy kursie: 5,80 zł
Cytat:
23 kwietnia 2012 to dzień na który Sąd Okręgowy w Krakowie wyznaczył termin rozprawy CD Projekt RED S.A. ( wcześniej Optimus S.A.)przeciwko Skarbowi Państwa
strona 45 raportu do którego link podałem wyżej, tak że będziemy mieli gorący Kwiecieńhello1

mankomaniak
0
Wpisów: 572
Wysłane: 1 marca 2012 11:20:33 przy kursie: 5,80 zł
Kochany 20 mln to ja przewidywałem w kwietniu 2011 na szczycie niegdysiejszego balonika. 28 kwietnia 2011 napisałem:
Cytat:
Nie sądzę, żeby w 2011 osiągnęli więcej niż 20 mln zysku netto

Niewiele się pomyliłem. Wtedy wszyscy się śmiali z tej prognozy (miało być min. 50 mln), teraz płaczą.
Co cię nie zabije, to cię udziwni

[**usunięto zakazaną treść**]

Kasia Stefanska
4
Wpisów: 1 251
Wysłane: 4 marca 2012 02:00:49 przy kursie: 5,71 zł
Analiza wyników CDRED za 4 kwartał 2011 roku

Ponieważ nie jestem ekspertem rynku wydawniczego, to nie wiem jak określić termin, w którym uprawnione będą podsumowania sprzedaży Wiedźmina. Gra ta miała dać spółce wiele i na pewno to się udało. Nie wiem jednak, czy wystarczająco spełniła oczekiwania. Dotychczas CDED miał bardzo wysoką wyrwę w kapitale własnym wynikającą z wcześniejszych strat. Spodziewano się, że Wiedźmin pomoże ten dół zasypać. A to na pewno jeszcze nie nastąpiło.

Wyniki CDRED za ostatni kwartał roku są najgorsze z zaprezentowanych w całym 2011 roku. Wartość zysku brutto spadła do poziomu prezentowanego w 2009 roku, czyli czasów kiedy spółka nie prowadziła tak szerokiej działalności. Już w poprzednim sprawozdaniu wydawało się AT, że zysk jest wyjątkowo niski a wyniósł 5,6 mln PLN. W tym kwartale zysk brutto wyniósł 800 kPLN. Niestety więc ostatni kwartał nie przyczynił się znacząco do pokrycia straty z lat ubiegłych obciążającej WK.

Wypracowany na działalności operacyjnej zysk został skonsumowany przez rosnące od poprzedniego roku koszty sprzedaży (w analizowanym kwartale ponad 10 mln PLN) oraz pozostałe koszty operacyjne 8,6 mln PLN. CDRED zaksięgowało odpisy licencji na niektóre dystrybuowane gry 1,9 mln PLN i rezerwy na spór sądowy z THQ Limited 2,7 mln PLN. Pozostała wartość tych kosztów nie została opisana.

Można by powiedzieć, że dobry wynik na działalności operacyjnej został zjedzony przez nietypowe zdarzenia jednorazowe. Moim zdaniem nie jest to prawda. Przede wszystkim fundamentalnie nie zgadzam się z zaksięgowaniem przez spółkę w koszty wszystkich wydatków na produkcję Wiedźmina 2 i wykazywanie obecnie prawie 100% rentowności. Dla mnie nosi to znamiona manipulacji wynikiem finansowym.

Po drugie wartość wyżej opisanych odpisów nie była dla spółki zaskoczeniem. Dotyczy to w szczególności odpisanych wartości licencji gier zakupionych przed 2009 rokiem a nigdy nie wykorzystanych. Licencje wygasły a spółka cały czas wykazywała je w swoich wnipach. Czyli wartość niektórych aktywów była w ostatnich sprawozdaniach zawyżona i powinna była być spisana wcześniej.

W ujęciu rocznym zysk netto wyniósł (bez potwierdzenia przez biegłego rewidenta) 26 mln PLN, co w porównaniu do straty w 2010 roku jest niesamowitym wyczynem. Ten zysk został jednak wypracowany we wcześniejszych kwartałach roku.

Potwierdzają się deklaracje spółki o tym, że wszystkie koszty produkcji gry Wiedźmin 2 zostały już ujęte w kosztach. Zgodnie z oczekiwaniami więc rentowność sprzedaży produktów własnych spółki jest bardzo wysoka. Prezentuje to poniższa tabela:

kliknij, aby powiększyć

Jako sprzedaż towarów rozumiana być może dystrybucja gier w formie tradycyjnej jak i przez GOG. Zwróćcie proszę uwagę, że dystrybucja generuje większe przychody niż sprzedaż własna. Jak rozumiem wynika te spadającej już sprzedaży Wiedźmina 2.

Poniższy wykres prezentuje ujęcie kwartalne przychodów i dwóch podstawowych kategorii zysku z działalności operacyjnej:

kliknij, aby powiększyć

Znaczącą część działalności spółki stanowi praca nad nowymi tytułami. Jak już wspominane było we wcześniejszych analizach, wydatki na tego typu działalność powinny być kapitalizowane na wnipach. W CDRED ich wartość na koniec 2011 roku wyniosła 77,9 mln PLN i wzrosła o około 200 kPLN w porównaniu do zakończenia 3q2011. Daje to około 60 kPLN miesięcznie, co wydaje się racjonalną kwotą. Jednak rachunek przepływów pieniężnych podaje informację, że w 4q2011 spółka dokonała zakupów wnip o wartości ponad 1 mln PLN (czyli około 800 kPLN znikło w amortyzacji). I teraz powstaje pytanie co kupiono i od kogo. Jest taka możliwość, że programiści i twórcy wystawiają faktury i w ten właśnie sposób wydatki na tworzenie nowej gry są kapitalizowane na wartości wnip. Ale to tylko mój domysł jest.

Z tytułu zawartej ze spółką THQ ugody CDRED będzie zobowiązany do zapłaty w przeciągu najbliższego kwartału kwoty 800 kUSD „odstępnego”. Spółka na koniec 2011 roku dysponuje kwotą 9,8 mln PLN, więc możliwość zrealizowania tej wypłaty jest zabezpieczona. Z drugiej trony wartość kredytów krótkoterminowych wynosi ponad 13 mln PLN, a to już wartość gotówki przekracza. Jeśli przypomnę fakt, że spółce ciężko jest wygenerować dodatnie przepływy pieniężne, to może ta sytuacja okazać się problematyczna.

4q2011 zamknął się dodatnimi przepływami pieniężnymi. W dużej mierze jest to skutkiem podniesienia wartości zobowiązań handlowych ponad wartość należności. Ta ostatnia wynosi prawie 100% wartości kwartalnych przychodów ze sprzedaży. Jest to zrozumiałe, ponieważ znacząca część kwartalnego obrotu przypadała na okres przedświąteczny.

Poprawa sytuacji CDRED w zakresie przychodów nie przełożyła się jeszcze na przepływy.

www.stockwatch.pl/gpw/cdred,wy... – zapraszam do zapoznania się z wyceną spółki. Wszystkie wyliczane w serwisie wskaźniki wskazują na przewartościowanie CDRED.
Powyższa treść przez 60 dni była zarezerwowana tylko dla osób posiadających abonament.
Edytowany: 4 marca 2012 07:42

jaco1
1
Wpisów: 97
Wysłane: 4 marca 2012 11:08:29 przy kursie: 5,71 zł
Kasiu
CDRED to nie tylko Wiedźmin choć obecnie generuje on największe przychody
aby się nie powtarzać wklejam wpis z archiwum
Cytat:

jaco1
Stopień: Obeznany
Grupa: StockWatcher
Wpisów: 60
Wysłane: 24 stycznia 2012 16:48:22 przy kursie: 6,08 zł
do madox111

Pomimo pewnych drobnych problemów, które poruszyłeś na forum
CDRED konsekwentnie realizuje swoje założenia

Cytat:
2012-01-24 09:47 Źródło: Internet Securities Businesswire
Internet Securities Businesswire
CD Projekt chce wprowadzić w tym roku do kin 8-12 filmów

CD Projekt, wydawca gier i filmów na terenie Polski oraz spółka zależna notowanej na GPW grupy CD Projekt RED, rozpoczyna działalność w segmencie dystrybucji kinowej. Na przełomie marca i kwietnia wprowadzi na rynek swój pierwszy tytuł, poinformował agencję ISB dyrektor zarządzający spółki Michał Gembicki. W tym roku CD Projekt może wprowadzić do kin 8-12 filmów.

www.bankier.pl/wiadomosc/CD-Pr...

Cytat:
CD Projekt wchodzi na rynek dystrybucji gier karcianych i planszowych

CD Projekt, wydawca gier i filmów na terenie Polski oraz spółka zależna notowanej na GPW grupy CD Projekt RED, podpisał umowę z firmą Wizards of the Coast (z grupy Hasbro), na mocy której zostanie polskim dystrybutorem gry karcianej „Magic:The Gathering", poinformował dyrektor zarządzający Michał Gembicki w rozmowie z agencją ISB. CD Projekt ocenia wartość polskiego rynku gier karcianych na 8-10 mln złotych.

Cytat:
CD Projekt liczy na „Diablo3” oraz negocjuje nowe kontrakty dot. dystrybucji DVD

niebawem też info na temat premiery Wiedźmina na Xboxa
no i wyniki za 2011r. Wygląda to dość ciekawie i kurs wreszcie ruszył po konsolidacji,dlatego jeśli rynki pozwolą powinno być dobrze......

ponadto dystrybucja gier przez internet

Kasia Stefanska
4
Wpisów: 1 251
Wysłane: 4 marca 2012 13:35:51 przy kursie: 5,71 zł
Odnoszę wrażenie, że przeczytałeś tylko pierwszy akapit analizy blackeye Ale tak, masz rację. Zarówno ja jak i Anty-Teresa w poprzednich omówieniach chcieliśmy odnaleźć wartości sprzedaży dotyczące samego Wiedźmina i pozostałych gier (czyli rozłożyć segment produkcji gier na części pierwsze). No i się to nam nie udało, ponieważ spółka prezentuje niekonkretne, mgliste i często niespójne informacje. Także nie jesteśmy w stanie określić, czy i ile faktycznie większości sprzedaży w segmencie produkcji gier generuje Wiedźmin. No i jeśli chodzi o marketing to jednak właśnie ta gra miała wynieść CDRED na wyżyny.

Segment dystrybucji jest oddzielony i obejmuje także dystrybucję internetową, czyli serwis GOG. Jego sprzedaż jest większa niż przychody z własnych produktów. Wszystkie te argumenty, które przytoczyłeś w swoim cytacie, dotyczą właśnie segmentu dystrybucji a nie produkcji. Na szczęście przynajmniej na tym poziomie ogólności spółka swoje przychody rozdziela.

wave

rybeusz
23
Wpisów: 243
Wysłane: 4 marca 2012 14:58:27 przy kursie: 5,71 zł
jaco1:

"CD Projekt, wydawca gier i filmów na terenie Polski oraz spółka zależna notowanej na GPW grupy CD Projekt RED, rozpoczyna działalność w segmencie dystrybucji kinowej. Na przełomie marca i kwietnia wprowadzi na rynek swój pierwszy tytuł, poinformował agencję ISB dyrektor zarządzający spółki Michał Gembicki. W tym roku CD Projekt może wprowadzić do kin 8-12 filmów"

Też trafiłem na tą informację. Znalazłeś może jakiego producenta filmowego dystrybutorem będzie CD Projekt? Jeśli chcą wprowadzić pierwszy film do kin na przełomie marca / kwietnia to:

- kampania reklamowa produktu powinna się rozpocząć jakoś na dniach (zwykle kampanie filmów puszczane są na 2-3 tyg. przed premierą + najczęsciej zazębiają się z pierwszymi dniami emisji kinowej żeby mocniej pobudzić zainteresowanie i napędzić ruch)
- kampanie reklamowe przed ich startem zamawia się z kilkutygodniowym wyprzedzeniem, tzn. online, dzienniki i radio pewnie można w tydzień złożyć i kupić miejsce zakładając że agencja reklamowa ma pomysł, materiały i pracuje żwawo, ale jeśli chcą skorzystać z TV, magazynów czy outdooru to już powina być taka kampania zamówiona. Czyli powinna być informacja, o jaki film chodzi i jakiego producenta chodzi...

LukKrk
0
Wpisów: 6
Wysłane: 5 marca 2012 11:23:57 przy kursie: 5,56 zł
Cześć

Witam hobbystów entuzjastów CDREDA.

Również uważam, że filmy mogą miło zapewnić płynność między przerwami związanymi z akcjami typu "gry" jednak na razie cisza. Pewnie Bagiński będzie solidnie maczał w tym palce :)

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE CDPROJEKT
  • Sesja pod znakiem decyzji RPP i danych z USA, w grze Allegro, Vercom i Asseco
    Sesja pod znakiem decyzji RPP i danych z USA, w grze Allegro, Vercom i Asseco

We wtorek giełda w Warszawie wykonała zdecydowany zwrot w górę i wybroniła się przed 5. spadkową sesją z rzędu. W środę strona popytowa idzie za ciosem i ale finalnie o losach całej sesji i tak najprawdopodobniej zdecyduje reakcja na decyzję RPP i na dane z rynku pracy w USA. W centrum uwagi są dziś Allegro, Vercom i Asseco Poland.

• 10 mocnych spółek na wrzesień wg BM BNP Paribas
    10 mocnych spółek na wrzesień wg BM BNP Paribas

We wrześniowej odsłonie portfela BM BNP Paribas analitycy stawiają na dotychczasowe spółki, czyli liderów i czołowych graczy w swoich branżach. Oto jak oceniają wyniki za II kwartał poszczególnych top picks i ich perspektywy.

91 92 93 94 95

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,423 sek.

wwpriuad
dczttlen
mpmbbcsa
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dkjrcwjp
mdworyxb
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat