PARTNER SERWISU
ukuoripi
10 11 12 13 14
topfacet
178
Wpisów: 3 453
Wysłane: 3 lipca 2012 14:32:48 przy kursie: 0,90 zł
Tak wiem spokojnie:)

Ciekaw jestem czy dobija z tym pociągiem do ceny po jakiej Misztal sprzedawał.

Gerda
24
Wpisów: 530
Wysłane: 3 lipca 2012 15:02:29 przy kursie: 0,90 zł
Tak abstrahując. Misztal pewnie siedzi teraz w domku z rodziną i jest nieziemsko szczęśliwy, z racji zostania posiadaczem prawie 20 mln złotych

Tylko pogratulować thumbright

topfacet
178
Wpisów: 3 453
Wysłane: 3 lipca 2012 15:08:50 przy kursie: 0,90 zł
O tym samym wczoraj pomyślałem binky

cad_man
0
Wpisów: 1 159
Wysłane: 3 lipca 2012 15:18:05 przy kursie: 0,90 zł
o ile dostał w gotówce...
rozwijając temat tego "przejęcia" Tro przez Beyond Investments to warto przeczytać ten artykuł:

www.newconnect.info/wiadomosc_...

a oto fragment, który mnie zastanowił:

Cytat:
„Fundusz nie wyklucza połączenia spółek z własnego portfela z TRO MEDIA SA, tak by w efekcie powstała grupa mogąca przenieść swoje notowania na parkiet główny GPW” - mówi Dyrektor Zarządzający funduszu Grzegorz Czapla

Biorąc pod uwagę doświadczenie nowego prezesa w "transakcjach kapitałowych" być może będziemy mieli dalsze szacowania i przeszacowywania Tro! Już widzę dodruk pustych akcji Tro i wymianę ich za akcje spółek będących już w posiadaniu tego funduszu (też pustych?)... Nowa inżynieria finansowa ala Patrowicz? Pożyjemy zobaczymy...
Byki i niedźwiedzie mają swoje miejsce przy stole, a tylko osły zostają o suchym pysku...
Przyglądaj się jak upór walczy z oporem a zawziętość ze wsparciem - na końcu dołącz do wygranych i zarabiaj

Amol
0
Wpisów: 252
Wysłane: 3 lipca 2012 15:24:25 przy kursie: 0,90 zł
cad_man napisał(a):
Biorąc pod uwagę doświadczenie nowego prezesa w "transakcjach kapitałowych" być może będziemy mieli dalsze szacowania i przeszacowywania Tro! Już widzę dodruk pustych akcji Tro i wymianę ich za akcje spółek będących już w posiadaniu tego funduszu (też pustych?)... Nowa inżynieria finansowa ala Patrowicz?

Brawo! Otóż to, nikt nie jest aż tak głupi by kupować coś o 200% drożej niż mógł na rynku, więc musi tu być podwójne dno, dlatego ta podnietka niektórych (a gdieniegdzie naganianie) mnie bawi...Dancing
Spółka jest dalej w słabiutkiej kondycji, tu nic nie było ekstra, a spółka słynie z tych przeszacowań typu: kupię konia za 1mln, ale w rozliczeniu dam 2 koty po 0,5 mln...
A niektórzy będą mówić, że jaki to ekstra koń, bo aż 1mln kosztował...Angel
Edytowany: 3 lipca 2012 15:26

WALDI1988
0
Wpisów: 170
Wysłane: 3 lipca 2012 21:32:08 przy kursie: 0,90 zł
Nigdy nie mowiłem ze wzrosty , przejscie na główny parkiet miałby mieć podstawy fundamentalne, dalej jestem przekonania że spółka jeszcze nie była "grana" i tu zabawa się rozpocznie.

I widzisz jeden z drugim, mogliście kupić po 66 groszy... i zarobilibyście.
A nie teraz pisać o przeszacowaniach, wartościach ekonomicznych.

a sypanie zacznie sie wyzej... kolo 1.70 wiec spokojnie dysponując niskim kapitałem spekulacyjnym można zrobić i zarobić 50%

Scarry
193
Wpisów: 4 958
Wysłane: 3 lipca 2012 21:44:15 przy kursie: 0,90 zł
Co Ty Waldi za bzdury gadasz? Gdyby to było takie proste to na giełdzie byłyby same krezusy. Giełda nigdy nie zachowuje się tak jak myśli większość a większość jest teraz napalona na ostro rosnące akcje.
* "Diversification is protection against ignorance, it makes little sense for those who know what they’re doing." W. Buffet.
* "The market can remain irrational longer than you can remain solvent"
* "scared money don’t make money"
aktualny portfel szacunkowo: 75% CRJ, 20% PDG, 5% THD
Edytowany: 3 lipca 2012 21:45

WALDI1988
0
Wysłane: 15 sierpnia 2012 13:12:21 przy kursie: 0,64 zł
Pomimo zmiany wlasciciela niewiele sie dzialo dobrego z kursem społki TRO Media.
Mam dzisiaj raport za 2 kwartał.
Wydaje mi sie ze zaprzestano pokazaywać wkońcu tych wirtualnych zysków.
Jak oceniacie raport za II kwartał?

WALDI1988
0
Wysłane: 21 sierpnia 2012 14:24:38 przy kursie: 0,48 zł
Obecna wycena rynkowa przy kursie 0,48 gorszy za akcje to 6 552 000 zł.

Przyznaje sie i musze przeprosić bo myliłem sie do ceny akcji w krótkim terminie.

Ale..

Podmiot zalezny Domenomania - jest również na historycznych minimach.

Przejmując, kupując spółkę, cały czas spada jego kapitalizacja, po komunikatach nie widać by istotne zmiany weszły w życie.
Zarząd sie delikatnie zmienił.

Plany przejścia na GPW coraz bardziej sie oddalają patrzać na malejącą kapitalizacje z dnia na dzień, po raport znany był wcześniej.

cad_man
0
Wysłane: 23 sierpnia 2012 21:37:03 przy kursie: 0,49 zł
Waldi napisz jak to jest z tymi udziałami Misztala w Tro? W ostatnim raporcie podaje, że Misztal posiada 9.123.925 akcji a wg np SW to 7,7 mln... Ile ich w końcu ma?
Byki i niedźwiedzie mają swoje miejsce przy stole, a tylko osły zostają o suchym pysku...
Przyglądaj się jak upór walczy z oporem a zawziętość ze wsparciem - na końcu dołącz do wygranych i zarabiaj

WALDI1988
0
Wysłane: 24 sierpnia 2012 02:07:07 przy kursie: 0,49 zł
sprawa z akcjami jest bardzo ciekawa :

w dniu 4 lipca :

Prezes Miształ zbył w drodze umowy darowizny na rzecz:
- zagranicznej spółki powiązanej Acico Investments Ltd z siedzibą w Nikozji (Cypr) - 650.000 akcji spółki TRO MEDIA SA, które dają 4,76% w kapitale i głosach na WZA, co stanowiło jednocześnie pośrednie nabycie tych akcji
- zagranicznej spółki z siedzibą w Nikozji (Cypr) - 680.000 akcji spółki TRO MEDIA SA, które dają 4,98% w kapitale i głosach na WZA,

-zagranicznej spółki powiązanej BDTRADE Ltd z siedzibą w Nikozji (Cypr) - 7.770.000 akcji spółki TRO MEDIA SA, które dają 56,92% w kapitale i głosach na WZA, co stanowiło jednocześnie pośrednie nabycie akcji

w związku z czym Prezes misztal miał :
Cytat:
W wyniku tych zdarzeń Akcjonariusz jest posiadaczem 23.925 akcji TRO MEDIA SA oraz pośrednio poprzez zagraniczną spółkę powiązaną z siedzibą w Nikozji (Cypr), 650.000 akcji Spółki, co w sumie stanowi 4,94% w kapitale i głosach na WZA.

a 5 lipca mieliśmy komunikacik :

Beyond Investments Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu o pośrednim nabyciu 7.770.000 akcji spółki TRO MEDIA SA, które dają 56,92% w kapitale i głosach na WZA poprzez nabycie 100% udziałów w spółce BDTRADE Ltd z siedzibą w Nikozji (Cypr)

Tak wygląda sprawa z akcjami, Misztal miał od 4 lipca 23925 sztuk akcji do wyspania w rynek, nie jest juz prezesem i to pewnie on dołował kurs, bo po co miałby trzymać sobie taki pakiecik. Rozdzielił akcje na cypr ze kazdy myslal ze to ta sama spółka.
A mamy 3 spółki, Misztal w jednych ma pośrednio 680.000 akcji jeszcze. Pytanie kto stoi za Acico Invesments? I co chce osiągnać.

I kim jest Aleksander Chomicz bo jęśli jest synem zmarłego wójta Ryszarda Chomicza, można poczytac w sieci wiele arytkułów o nim

Dziwne że dopiero teraz człowiek czyta te komunikaty i mu sie oczy otwierają ....

cad_man
0
Wysłane: 24 sierpnia 2012 07:41:15 przy kursie: 0,49 zł
czyli Misztal ma bezpośrednio i pośrednio poniżej 5% akcji?
Napisz coś o tym Chomiczu synu wójta king

WALDI1988
0
Wysłane: 24 sierpnia 2012 13:19:12
niejaki Aleksander Chomicz jest synem nieżyjącego byłego wójta Kobierzyc, okolice Wrocławia - lokalizacja by sie zgadzała mniej wiecej tam tez TRO MEDIA działa .

Niestety nie bede pisał o tym, bo nie chce aby ktoś wmawiał mi pozniej ze działam na niekorzyść jego osoby. Ale wystarczy wpisać:

wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34...
wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34...

Była sprawa o jakieś przekręty z inwestorem z czego co kiedyś gdzieś znalazłem, niestety wyżej dostęp płatny , wklejam jedynie dla potwierdzenia tego co wiem.

Tak Misztal ma mniej niż 5 %.

Jaki Ci sie to widzisz cad-man , myslisz że to on wywala akcje w rynek ?

Popatrz na spółke corke - Domenomanie - zanizana rownie nisko do 30 groszy - w jedna sesje przy warzywniakowych obrotoach 14 tys zl - plus 40 %.

anty_teresa
PREMIUM
522
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wpisów: 11 191
Wysłane: 27 sierpnia 2012 13:20:50
Niestety spółka z działalności reklamowej stała się podmiotem inwestycyjnym, co doskonale zamazuje wartość wewnętrzną. Raporty są dość ubogie i niewiele pokazują tego co się w spółce dzieje. My jako inwestorzy wiemy mniej niż byśmy chcieli. Spółka kusi ceną transakcyjną sprzedaży większościowego udziały, ale czy słusznie?

Podstawowym problem inwestora jest ustawowe zwolnienie Tromedii z obowiązku sporządzania sprawozdań skonsolidowanych. Na podstawie takiego sprawozdania wiedzielibyśmy jaki jest faktyczny zysk grupy kapitałowej i ile z niego należy się akcjonariuszom jednostki dominującej. Tak niestety pozostaje działać nam troszkę po omacku.
Na początek weźmy podstawowy biznes spółki, czyli działalność portali internetowych i działalność reklamową. Pierwsze co rzuca się w oczy to dynamiczny spadek przychodów w II kwartale - 50%. Wytłumaczenia tego faktu oczywiście brakuje. Spółka udaje, że omawia wyniki kwartalne, a tak naprawdę mowa jest o półrocznych. Podobnie przychody mocno spadają względem pierwszego kwartału 43%. Nie jest to wina upubliczniania kolejnych spółek, bo te nie były konsolidowane. Rynek reklamy jest bardzo wrażliwy na koniunkturę, ale aż takie spadki są naprawdę zastanawiające. Być może działalność reklamowa jest po prostu w spółce wygaszana?

Fatalną sytuację widzimy także na poziomie zysków ze sprzedaży. W drugim kwartale odnotowano podobnie jak w ubiegłym roku stratę. Przy dużo niższych przychodach plusem jest, że strata się nie pogłębia.
W pierwszym kwartale zysk na sprzedaży wyniósł 400 tys, ale już zysk operacyjny zanurkował pod próg rentowności. Prawdopodobnie spółka dokonała odpisów aktualizacyjnych. Stawiam na należności handlowe. Rentowność sprzedaży na poziomie 8% nie wygląda jeszcze źle, ale pytanie brzmi, czy nie ma tam jakichś zdarzeń jednorazowych. W zeszłym roku rentowność na sprzedaży wynosiła raptem nieco ponad 3%, a teraz mamy 8 przy spadku przychodów. Czy można tak poprawić wynik? Powiedzmy, że wynik półrocza będzie powtórzony w drugim i nie zdarzą się odpisy. Da to mniej więcej około 600 tys zysku netto oraz przy założeniu stopy dyskontowej 12% 5 milionów wartości podstawowego biznesu spółki, ale na kurczącym się rynku...

Do tego trzeba dołożyć wartość posiadanych inwestycji. W aktywach Tromedi na koniec roku wycenione były na około 12,8M. Zysk z przeszacowania zaraportowany w półroczu to kolejny milionik. Mamy więc 13,8M wartości posiadanego portfela aktywów. Problem w tym, że to wycena nierealna.
Tromedia posiada:

60% kinomaniak.pl
42% cloudtechnologies
60% Domenomania
42% Velto

Wszystkie te podmioty są notowane na rynku NC, który ze swej natury nie jest efektywny. No, ale licząc po udziale w kapitalizacji mamy odpowiednio:

60%*3M+
42%*6,27+
60*2+
42%*1,34

=6,2M aktywów notowanych. Daje to razem wartość spółki na poziomie 11,2M, czyli znacznie więcej od obecnego kursu. Moim zdaniem to wynik tego, że idąc podobnie jak w przypadku wyceny biznesu podstawowego Tromedii, przez wartość dochodową spółek zależnych otrzymamy:

Kinomaniak - wartość zero, bo ma straty
Domenomania - wartość zero na podstawie tego półrocza. około 5M na podstawie raportu rocznego.
śrendio 2,5M, czyli blisko wartości rynkowej
Velto - wartość dochodowa zero. Operacyjna strata
Cloud Technologies - zero, straty

W zasadzie większość tych podmiotów jest w fazie rozwoju. Dodatkowo do kapitału własnego można mieć też zastrzeżenia o czym pisał jeden z użytkowników forum ->brak obiektywnej wyceny biegłego aportu.
Rynek wycenia je bardzo optymistycznie, a i tak to tylko połowa wartości w bilansie spółki. Skoro spółka niepoważnie traktuje rynek, to nie może dziwić, że rynek nie poważnie traktuje szukanie wartości wewnętrznej. Dodatkowo na spadkowym rynku reklamy i fatalnych wynikach operacyjnych drugiego kwartału ciężko się spodziewać fajerwerków. Trzeba liczyć, aż przeszacowania będą na tyle duże, że suma bilansowa i przychody przełamią ustawową barierę zwolnienia thumbright
Na razie widać mało, a spółka pokazywać zbyt dużo nie chce. Wygląda na lekko niedowartościowaną, ale takiego potencjału wzrostu biorąc pod uwagę ryzyka, jak cena w transakcji pakietu większościowego to z pewnością nie posiada.

Powyższa treść przez 60 dni była zarezerwowana tylko dla osób posiadających abonament.

cad_man
0
Wysłane: 27 sierpnia 2012 13:41:44
anty_teresa napisał(a):
Spółka kusi ceną transakcyjną sprzedaży większościowego udziały, ale czy słusznie?

Wg mnie cena transakcji nie może być jakimkolwiek kierunkowskazem dla interesujących się spółką.
Faktycznie spółka stała się podmiotem inwestycyjnym - dla akcjonariuszy w chwili obecnej najwazniejsza chyba jest (powinna być) powiększając się lista spółek, firm w których Tro ma udziały. Nie można wykluczyć, że mają w portfelu lub będą mieć prawdziwą perełkę, której udziały kupią za "bezcen" a sprzedadzą za miliony...
Ja bym własnie pod tym kątem zaczął patrzeć na spółkę...salute

WALDI1988
0
Wysłane: 8 września 2012 13:18:24 przy kursie: 0,43 zł
Nowy prezes zaczął sprzątanie w spółce .

Wczoraj mieliśmy komunikat że sprzedali wszystkie akcje które posiadali Concepto S.A. ( dawniej kinomaniak ) transakcja była po kursie 0,15 zł . A wartość transakcji wyniosła - 1.007.700,00 PLN

Myślę że jest to dobry znak, pomimo tak niskiej kwoty sprzedaży, ta spółka nie była rentowna, nie miała perspektyw. Portal kinomaniak.pl nigdy nie dorówna filmweb.pl

Teraz pytanie na co pójdą środki ze sprzedaży tej spółki...

WALDI1988
0
Wysłane: 15 października 2012 20:24:48 przy kursie: 0,31 zł
Pewnie będę pisał sam ze sobą ale zapytam,
czy jest jakaś możliwie skuteczna droga kontaktu ze zarządem spółki,
próbowałem wszystkiego albo i nie - mailowo - telefonicznie.

Nawet poprzez akcje inwestor znanego portalu - widać że przy nowym właścicielu komunikacja ze spółką jest znikoma.

A tu niby się nic nie zmieniło - zmieniło się kurs raz po raz dramatycznie spada.
Tylko czy ma ku temu podstawy ?

Wypuszczana jest kolejna spółka córka - Macro Games na rynek NC.

Popatrzmy na kapitalizację obecną : 4 231 500 zł.

Ostatni rok to tylko - 70,31 % spadku.

Szczerze mówiąc po dokładnym podliczeniu niektóre spółki córki są więcej warte niż całe TRO - i to najbardziej dziwi...

Ale o co tu chodzi.
Chcą przecież na rynek główny przechodzić - czy to tylko wolne żarty.

Ale popatrzymy na inwestycje.pl - przecież to ten sam właściciel. Wartość rynkowa ponad 2 400 000 zł.
Więc ile spółek na raz musieli by złączyć by wyszła im jedna z w miarę wysoką kapitalizacją - niemożliwe.

To proszę odpowiedzcie mi na jedno pytanie - kto obejmował akcje po 2 zł i po co ?
Oraz kto odkupił i wyłożył tyle PLNów na spółke Misztala po to tylko by ja zrujnować ?
Przeciez nie dla aktywów tej spółki ?

cad_man
0
Wysłane: 15 października 2012 22:11:19 przy kursie: 0,31 zł
Waldi - ja Ci tego nie potrafię wytłumaczyć Anxious
Wg mnie sprawa sprzedaży akcji przez Misztala funduszowi jest co najmniej dziwna - a może to fundusz wychodzi? To też trzeba brać pod uwagę - może odzyskają śmieszną kasę ale zawsze coś! Na drugim biegunie jest sprzedaż akcji przez Misztala "synowi wójta" - czy zapłata była żwyą gotówką?
A tak przy okazji - taki jeden Misztal osmieszył "renomowaną instytucję finansową", która zakupiła akcje nic nie wartej firmy za miliony, osmieszył wg mnie również GPW i NC - dlatego, że wpuścili takiego kogoś na NC, co więcej ośmieszył renomowane Ernst&Young zostając przedsiębiorcą roku... To się w zagranicznych głowach inwestorów zapewne nie mieści - a u nas w Polsce to normalne... To dalej jest trzeci świat... Ja bym chętnie przyznał Panu Misztalowi tytuł "Dyzmy" 2012 roku...puke_l
Edytowany: 15 października 2012 22:13

WALDI1988
0
Wysłane: 15 października 2012 23:18:54 przy kursie: 0,31 zł
No właśnie - czołowa Polska instytucja posiadała papiery tej spółki - i to jak wynika z obliczeń nie tylko jeden z ich funduszy, sytuacja z TRO była ok dopóki wszyscy nie zorientowali sie ze to wirtualna farsa i fundusz.

Misztal jeszcze tak niedawno jako prezes zapewniał ze nie mam mowy o sprzedaży swojego pakietu akcji.

A tu każdy z każdym widzę, Pan Czapla też pochodzi z Wrocławia, możliwe pewnie ze to dobry znajomy Misztala.

Kurs TRO i INWESTYCJI.PL zbliża sie do siebie ... z tym że ilośc akcji przez TRO 2x razy wieksza .

Czyżby chodziło o połączenie 1 akcja TRO - 2 akcje INW ?

Jak wygladaja procedury prawne z takimi fuzjami na rynku NC? Były już jakieś na tym rynku połączenia dwóch spółek w 1 w celu przejścia na główny rynek ?

Zbliża nam sie walne które ma zmienić statut spółki - mowa o aporcie .
Czy możliwe jest wniesienie jako aportu spółki z NC - np . inwestycje.pl

Jak to odbija sie na kursie akcji - jeśli taka sytuacja miała kiedyś miejsce i ktoś pamięta.

WALDI1988
0
Wysłane: 30 października 2012 00:41:59 przy kursie: 0,69 zł
Od mojego ostatniego wpisu zmieniło się wiele.
Zwyżka kursów akcji wrocławskiej firmy pozwoliła zanotować ponad 100% zyski w bardzo krótkim czasie.

Obroty - bo to chyba od nich trzeba zacząć rekordowe dla spółki.
I dziś w końcu mamy dwa komunikaty:

Pierwszy o strategii :
Cytat:
Głównym celem działalności Emitenta jest rozwój dotychczasowego biznesu oraz budowa podmiotu spełniającego kryteria wprowadzenia akcji na rynek główny GPW.
W tym celu spółka:
- zamierza intensyfikować rozwój biznesu podstawowego w zakresie obsługi kampanii reklamowych w mediach elektronicznych
- przeprowadza reorganizację grupy podmiotów zależnych - przegląd spółek pod kątem realizacji działań w zakresie ich sprzedaży, konsolidacji lub pozostawienia status quo
- podejmuje aktywne rozmowy i poszukiwania partnerów branżowych
- rozpoczyna przygotowania do przeprowadzenia nowej publicznej emisji akcji

I oczywiście nic by tu nie zdziwiło nikogo, ale mnie dziwi. Oczywiście , marzeniem jest główny rynek, i teraz wszystko sprowadza się do utrzymania wymaganej kapitalizacji, ale do niej nam daleko.
Emitujemy nowe akcje, tylko że rozwodnienie kapitału następuje?! chyba że emisja będzie dedykowana partnerowi branżowemu - co by się zgadzało.

I nagle, nowy właściciel nowy prezes, i mamy decyzje o sprzedaży spółek które dopiero co wypuściliśmy na giełdę , chyba dobrze bo w końcu nie jesteśmy funduszem, tylko spółką z branży mediowej.

A co do sprzedaży mamy drugi dzisiejszy komunikat - już po sesji:

Cytat:
Zarząd TRO MEDIA S.A. (\"Emitent\") informuje, iż w dniu 29.10.2012r. powziął informację od spółki APICUS INVESTMENTS LIMITED, poprzez którą kontroluje spółki zależne, o otrzymaniu przez nią od kontrahenta podpisanej w dniu 24.10.2012r. umowy sprzedaży 1.267.000 (milion dwieście sześćdziesiąt siedem tysięcy) akcji spółki Cloud Technologies S.A. z siedzibą w Warszawie (\"Spółka\"), które stanowiły 38,39% kapitału zakładowego Spółki. Tym samym Emitent przestał być znaczącym akcjonariuszem Spółki, a sprzedaż akcji odbyła się z wielokrotnym zyskiem w stosunku do kwoty pierwotnej inwestycji

Cloud Technologies - najbardziej prestiżowa i perspektywiczna spółka córka wypuszczona na giełdę, to na niej TRO MEDIA mogła zarobić i to bardzo dużo - ile? no właśnie ile bo nie mamy podanej ceny?

Zastanawia mnie fakt, że sprzedali 1.267.000 akcji a mieli 1.267.666 akcji . Więc co ? taką szatańską liczbę akcji 666 sztuk zostawiliśmy sobie na pamiątkę? 3some

Już wkrótce poznamy kto kupił pakiet od TRO, pewnie suma transakcji też będzie znana.

Zastanawia mnie tylko które spółki pozostawią - velto ?? - raczej nie wydaję mi się
- domenomania - przyda się spółce jako dostawca usług hostingowych
- macro games - może gdyby jeszcze była bardziej rozwinięta była by smakowitym kąskiem, jednak po informacjach o lock upach i całej emisji, nie wydaje mi się by znalazł się na nią chetny.

Po sprzedaży kinomaniaka - jak widać z kursem nic znaczącego się nie dzieję.

Ciekawi mnie emsja - w jakiej cenie i dla kogo.

Niestety jesteśmy za mali by wiedzieć więcej, Ci duzi grają a my tylko patrzymy - tak można by powiedzieć o ostatnio tygodniowym skupie akcji TRO.

Należy mieć na uwadze ze zbliżamy się do górnej granicy 2 letniego kanału spadkowego - www.attrader.pl/charts/s/41212...

Pokonanie tego oporu oraz EMA200 znajdującym się wyżej da byczy sygnał i będzie można mówić o zmianie trendu na stałe.
Edytowany: 30 października 2012 00:48

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

10 11 12 13 14

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,682 sek.

vovaxwfu
tmiguvrx
ityqchmh
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
hvnaknmo
norznjqy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat