introverted_investor napisał(a):
@Scarry:
Wczoraj The Astronauts podało że sprzedali 100k Ethana Cartera. Czy możesz podać jakąś metodę wyliczeń (w oparciu o ranking, rozmiar społeczności, coś innego?) którą możnaby zastosować do obu gier?
przeciez ty juz kolego znasz metodę od swojego pierwszego postu na stockwatchu. Powiedziałem Ci że naganiaczom na spadki nie odpowiadam (a naganianie na takie guana jak NicolasGames szczególnie mi się nie podobają).
@ElemisCytat:Zwracam również uwagę że top 10 w tym rankingu to "ponad 4 tysiące" zatem 4001 i 104001 też :)
chryste ale to inna platforma sprzętowa iOS) i inne czasy (dwa lata temu), jakie ma znaczenie jakie tam sa cyfry...

A niech tam będzie i pięc milionów albo 10 sztuk, to bez znaczenia, w żaden sposób nie da się stworzyć paraleli do TWOM w MacStore.
Cytat:Jakieś przybliżenia o orientacyjnej wielkości sprzedaży ze sobą niesie
ja nie widzę żadnego przybliżenia ani żadnego konkretu. Mogę też wrzucić ilości gier sprzedawanych na Atari XL w latach 80tych.... czy ze sprzedaży czegoś w Google Play 2 lata temu jesteś w stanie wywnioskować ile sprzedaje się czegoś innego na Steam dla PC w tej chwili?
kompletnie nie rozumiem co Twój link do gizmodo robi na wątku 11bit, serio (znaczy w przyszłości, po premierze TWOM na iOS jeszcze od biedy będzie miał sens, ale teraz?)
* "Diversification is protection against ignorance, it makes little sense for those who know what they’re doing." W. Buffet.
* "The market can remain irrational longer than you can remain solvent"
* "scared money don’t make money"
aktualny portfel szacunkowo: 75% CRJ, 20% PDG, 5% THD