pixelg
Wklejenie obrazka - Helpdesk - Forum StockWatch.pl
Witamy Gościa Szukaj | Popularne Wątki | Użytkownicy | Zaloguj | Zarejestruj

1 2

Wklejenie obrazka

hocho
0
Dołączył: 2010-09-02
Wpisów: 17
Wysłane: 4 września 2010 01:31:03
Witam,
mam problem z wklejeniem obrazka, naciskam jego symbol graficzny
wówczas wyskakuje informacja img

kliknij, aby powiększyć

ale nie wiem jak można wskazać plik docelowy który ma być załadowany.
Proszę o pomoc.
Dziękuje i pozdrawiam.

Frog
6
Dołączył: 2009-08-06
Wpisów: 5 488
Wysłane: 4 września 2010 09:20:19
hocho napisał(a):

ale nie wiem jak można wskazać plik docelowy który ma być załadowany.
Proszę o pomoc.
Dziękuje i pozdrawiam.


Najlepiej, aby plik był na jakimś serwerze typu imageshack.us. Po załadowaniu na ten serwer będziesz miał link do obrazka.
Follow me on Twitter
Zanim zaczniesz narzekać, że znikają Twoje posty, przeczytaj Regulamin Forum

v3nom
0
Dołączył: 2009-03-06
Wpisów: 3 045
Wysłane: 4 września 2010 20:11:59
Jak wspomniał Frog, wstawiasz tylko bezpośrednie linki do obrazków na serwerach hostujacych.

A grafikę najlepiej wstawiać przez imgzoom zamiast img. Duże pliki rozwalają wygląd forum i czasami trudno się je przegląda thumbright
Klika się i sprzedaje ;-)


hocho
0
Dołączył: 2010-09-02
Wpisów: 17
Wysłane: 4 września 2010 22:02:42
Dziękuje Wam za odpowiedzi. Rozumiem że mając plik
najlepiej zamieścić go na serwerze i tutaj tylko
wkleić link ( tak też zrobiłem ). A V3nomie :-)
co rozumiesz przez wstawienie grafiki przez imgzoom,
kiedy można to zrobić i do jakich grafik się odnosi ?
Pozdrawiam

v3nom
0
Dołączył: 2009-03-06
Wpisów: 3 045
Wysłane: 4 września 2010 22:33:49
hocho napisał(a):
kiedy można to zrobić i do jakich grafik się odnosi ?

Zawsze i do wszystkich blackeye
Klika się i sprzedaje ;-)

hocho
0
Dołączył: 2010-09-02
Wpisów: 17
Wysłane: 5 września 2010 23:43:12
Przepraszam że zawracam głowę ale to właśnie mi nie
działa. Mam obrazek w pliku z rozszerzeniem jpg i nie
mogę go przez tą opcję wkleić a widziałem już pod
niektórymi postami że to można zrobić. Zamieściłem
więc na imageshack i dodałem linka ale myślałem że
będzie lepiej jak byłaby grafika bezpośrednio w temacie
a niestety nie udało mi się tego zrobić.
Pozdrawiam

v3nom
0
Dołączył: 2009-03-06
Wpisów: 3 045
Wysłane: 5 września 2010 23:49:59
Ostatnia grafika jaką zamieściłem na forum:


kliknij, aby powiększyć



Zacytuj posta i zobacz, jak to wygląda w kodzie.
Klika się i sprzedaje ;-)

hocho
0
Dołączył: 2010-09-02
Wpisów: 17
Wysłane: 6 września 2010 00:04:11
Dziękuje za cierpliwość i wytłumaczenie,
już wszystko wiem thumbright
Pozdrawiam

mir
0
Dołączył: 2010-02-27
Wpisów: 383
Wysłane: 26 marca 2011 22:26:01
Edytowany: 26 marca 2011 22:32

del-20130531
0
Dołączył: 2009-01-31
Wpisów: 757
Wysłane: 29 marca 2011 09:45:20
test obrazka (z większym rozmiarem) do opcji rozwijania (zoom)


kliknij, aby powiększyć

Edytowany: 29 marca 2011 09:48


gucio
0
Dołączył: 2010-11-01
Wpisów: 314
Wysłane: 13 lipca 2011 20:21:13
Teraz ja testuje


kliknij, aby powiększyć
Edytowany: 13 lipca 2011 20:25

Miwik
0
Dołączył: 2009-01-08
Wpisów: 253
Wysłane: 27 października 2011 22:30:28
Test

kliknij, aby powiększyć
Akcje są tyle warte na ile wyceni je rynek

股票是这么多的价值,市场将会尽可能多

ojciec-hossy
0
Dołączył: 2010-03-10
Wpisów: 83
Wysłane: 9 stycznia 2014 15:34:20
ja polecam ten serwis bez logowania

sendspace.pl

obs
0
Dołączył: 2011-05-23
Wpisów: 490
Wysłane: 30 stycznia 2014 10:07:43
Edytowany: 30 stycznia 2014 10:13

buldi
0
Dołączył: 2009-02-21
Wpisów: 5 064
Wysłane: 1 lutego 2014 01:23:42
Pewnie to moja wina, że tkwię w tym pieprzonym łindołsie w którym coraz mniej rzeczy działa, ale jak od godziny staram się napisać Antyteresie odpowiedź w miarę rozsądną i po naciśnięciu "enter" widzę "forbidden" to jestem bliski obłędu.
Godzina pisania w dupie - a miało być tak pięknie. d'oh!

Edit: jutro znów muszę na chwilę wyjechać i nie wiem kiedy znów zdołam wrócić do tych "złotych myśli", dlatego nie gniewaj się Anty, że nie odpowiadam na "wątku "kiedy szczyt hossy"
Edytowany: 1 lutego 2014 01:39

Ammianus
16
Dołączył: 2011-12-05
Wpisów: 528
Wysłane: 28 listopada 2015 11:34:46

enthusiast
5
Dołączył: 2009-12-08
Wpisów: 167
Wysłane: 29 listopada 2015 02:12:54

Ammianus
16
Dołączył: 2011-12-05
Wpisów: 528
Wysłane: 23 lutego 2016 17:01:15

Ammianus
16
Dołączył: 2011-12-05
Wpisów: 528
Wysłane: 23 lutego 2016 17:01:51


Kod:
mod: wystarczy usunąć literkę s z https

Edytowany: 23 lutego 2016 17:09

Ammianus
16
Dołączył: 2011-12-05
Wpisów: 528
Wysłane: 23 lutego 2016 17:02:51

Zbyt skomplikowane :)

FFF

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
1 2

Nie możesz tworzyć nowych wątków.
Nie możesz odpowiadać w wątkach.
Nie możesz usuwać swoich wpisów.
Nie możesz edytować swoich wpisów.
Nie możesz tworzyć ankiet.
Nie możesz głosować w ankietach.

Kanał RSS głównego forum : RSS

Forum wykorzystuje zmodfikowany temat SoClean, autorstwa J. Cargman'a (Tiny Gecko)
Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,071 sek.

PORTFEL STOCKWATCH
Data startu Różnica (%) Różnica (zł) Wartość
01-01-2017 +169,13% +33 825,03 zł 53 825,03 zł
Logowanie

Zaloguj
Zapamiętaj | Rejestruj | Aktywuj | Odzyskaj hasło