Z pisaniem pism też się zgadzam ale np ja ale i większość nie może chyba podpisać się pod tak zredagowanym tekstem:
Cytat:niniejszym informuję, iż pomimo wysyłanych do Pana Sędziego-Komisarza Jarosława Mądrego wniosków i apeli...
Ja żadnego wysłanego pisma na oczy nie widziałem. Jak więc mogę stwierdzić że ".. iż pomimo wysyłanych do Pana Sędziego-Komisarza Jarosława Mądrego wniosków i apeli..".
Nie twierdzę że ich nie było, ale ten tekst w obecnej formie jest stwierdzeniem przeze mnie na piśmie że byłem świadkiem przesyłania takowych pism. A świadkiem nie byłem. Penalizacja do 5 lat.
Ewentualnie mógłbym stwierdzić że wiedzę swoją czerpię z relacji Członków Stowarzyszenia OSOG i/lub członków RW.
Podobnie w drugim piśmie jest stwierdzenie:
Cytat:Dlaczego Sąd, pomimo wniosków i apeli pozostałych członków RW, nie reaguje i nie zwołuje posiedzenia rady w trybie.....
Świadkiem przesyłania jakichkolwiek wnisków czy apeli nie byłem. A więc znowu mógłbym tylko stwierdzić że wiedzę swoją czerpię z relacji Członków Stowarzyszenia OSOG i/lub członków RW.
Zauważmy że piszemy do konkretnego urzędującego Sędziego. A on na rozprawie może zadać proste pytanie. "A skąd ma Pan tą wiedzę?". No i może być kiepa. Bo co odpowiem. Że z forum?