Bartas_Gda napisał(a):Wszyscy których reakcji się spodziewałem po moim wpisie zareagowali
Nie wiem jaki sens ma pisanie postów po to tylko aby poczytać przeciwne opinie. Może to służyć nabijaniu postów a może inne motywacje.
Pomijam to.
Dla mnie istotniejsze jest to co piszą inni którzy głębiej w tym siedzą.
Sam byłem nieco zdegustowany Altersem - jednak zgadzam się z wypowiedzią, że to zajzwka typu płatka śniegu z FP. Inna sprawato to, że płatek był bodajże rok przed premierą.
Jak wcześniej stawiam na premierę Alters i FP2 w 2024 tylko wątpliwości która pierwsza. Być może rozdzieli je Vitriol. Oczywiście chciałbym aby jedna z nich byłą w tym roku.
Jednak przyznaję, że moje rozczarowanie było być może niesłuszne tak jak przy FP z płatkiem śniegu. Przytoczę tylko fragment opinii z jednego z portali z branży PCetów.
Nieźle wyglądają. Polskie studio chwali się dwoma grami science-fiction
20 lutego 2023 Autor:MateuszTomczak
11 bit studios postanowiło przypomnieć nam o dwóch ciekawie zapowiadających się grach, które ma pod swoimi skrzydłami. The Invincible i The Alters powinny stanowić nie lada gratkę dla sympatyków klimatów science fiction.
www.benchmark.pl/aktualnosci/p... Parkiet weryfikuje naszą wiedzę i czujność przy każdym zleceniu (:
a każdy jest mądralą ....po fakcie... :) :)