PARTNER SERWISU
rjvcuqbw
70 71 72 73 74
krato
PREMIUM
1
Wpisów: 33
Wysłane: 24 maja 2023 10:44:06 przy kursie: 39,96 zł
jak uważacie: to jest dobry moment żeby jeszcze dokupić ?
- widać po informacji o dywidendzie szału nie było na kursie
- jesteśmy po redukcji

jak oceniacie wyceny spółki na 79 zł które padły w przedostatnich rekomendacjach ?

ZygmuntW
8
Wpisów: 48
Wysłane: 24 maja 2023 16:18:09 przy kursie: 39,96 zł
Cytat:
jak uważacie: to jest dobry moment żeby jeszcze dokupić ?
- widać po informacji o dywidendzie szału nie było na kursie
- jesteśmy po redukcji

jak oceniacie wyceny spółki na 79 zł które padły w przedostatnich rekomendacjach ?

Jeszcze na początku 2022 ludzie się zastanawiali czy 16zł to dobry poziom na dokupienie, potem czy 30 to dobry poziom - czy teraz jest dobry poziom to się dowiemy.
Firma się rozwija, ma niską wycenę - raczej idzie to w dobrą stronę. Nowe projekty są na horyzoncie i pipeline inicjatyw też był komunikowany przez Prezesa więc chyba wiedzą co robią.
Info nt dywidendy było znane więc ciężko oczekiwać aby się teraz ludzie zabijali o akcje. Nie rozumiem co to znaczy że jesteśmy po redukcji???

Rekomendacje - mam do tego dość osobliwe podejście, nie widziałem dobrych rekomendacji. Uważam że spółka jest tak nieoczywista, ciężka do prognozowania że nie liczę na solidne rekomendacje od analityków.

W tym miejscu znajdowała się analiza spółki, której wątek dotyczy.

Podjęliśmy decyzję o przeniesieniu wszystkich analiz do dedykowanych wątków spółek w nowej sekcji STREFA PREMIUM, którą znajdziecie na głównej stronie forum.

Zmiana ta, ma na celu ułatwić zapoznawanie się z treściami analiz, pozostawiając dotychczasowe wątki spółek jako miejsce do publicznej dyskusji użytkowników.

Już teraz zamów abonament, aby uzyskać dostęp do wszystkich treści serwisu.

misiek6603
PREMIUM
13
Wpisów: 85
Wysłane: 8 czerwca 2023 18:28:31 przy kursie: 41,38 zł
Jak to wplyw gotowki nie jest jeszcze pewny? Przeniesienie wyniku z dzialanosci inwestycyjnej z cash flow operacyjnego do inwestycyjnego to tylko kwestie prezentacyjne . Nawet jak sie rynek odwroci to nie oznacza ze zyski spadna bo market making nie oznacza otwartej pozycji tylko brak hedgingu u partnerow zewnetrznych. Przynajmniej ja tak to rozumiem .
I czy transakcje sa zamkniete nie ma chyba znaczenia bo to jest clearowane dzieki depozytom . A jesli nie maja otwartej pozycji tylko pozycje klientow sie bilansuja to nie ma mozliwosci zeby zyski spadly.
Z kolei jesli rynek sie mocno wahnie i czesc klientow po jednej stronie wypadnie z rynku (skoncza im sie depozyty) to albo sie pojawia nowi klienci balansujacy pozycje albo xtb moze sie zahedgowac na zewnatrz.
Wydaje mi sie ze tak to dziala bo jesli by mieli otwarta pozycje to bylby to chyba proprietary trading a nie market making.
Edytowany: 8 czerwca 2023 18:55

Avocado
26
Wpisów: 483
Wysłane: 9 czerwca 2023 16:28:46 przy kursie: 41,92 zł
dzieki za omowienie. mysle, ze masz bardzo konserwatywne zalozenia na 2023 rok i w zaden sposob nie wspomniales o nowych produktach, na ktore rynek czeka. w konsekwencji Twoj sufit jest dla mnie podloga.

jesli chodzi natomiast o straty klientow - rzeczywiscie koncowka 1Q'23 byla ciezka na kilku rynkach ze wzgledu na obawy dotyczace sektora bankowego w US - chocby na ropie i EURUSD, ale temat jest juz w zasadzie zamkniety. kazdy - i long, i short - dostal sportowa szanse, zeby zamknac sie na plusie, wiec nie postrzegam tego jako problem.

d2fan
31
Grupa: SubskrybentP1
Wpisów: 168
Wysłane: 15 czerwca 2023 10:49:40 przy kursie: 40,48 zł
Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego ta spółka jest notowana na GPW od lat ze wskaźnikiem C/Z na poziomie 5?

Nikaja
45
Wpisów: 142
Wysłane: 15 czerwca 2023 11:59:25 przy kursie: 40,48 zł
d2fan napisał(a):
Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego ta spółka jest notowana na GPW od lat ze wskaźnikiem C/Z na poziomie 5?

Bo tak ją wycenia rynek.

darebar
23
Wpisów: 109
Wysłane: 15 czerwca 2023 12:36:03 przy kursie: 40,48 zł
d2fan napisał(a):

Historycznie, to zdarzyła się im w 2018 r. sprawa z KNF, która negatywnie położyła się na zaufaniu do nich, bo zarzucono im działalność na szkodę swoich klientów. Ostatecznie w tym roku NSA podtrzymało karę dla XTB:

www.knf.gov.pl/knf/pl/komponen...

W ostatnich dniach wiele dzieje się wokół np. Binance. Wiem, że to platforma stricte do gry na kryptowalutach, ale zarzuty w tamtej sprawie sformułowane przez amerykański nadzór (SEC), mogą ogólnie kłaść się na klimat inwestycji w ryzykowne aktywa przez klientów indywidualnych również na innych rynkach i platformach.

Mnie nie podoba się ich pogoń za klientem "piłkarskim" w ostatnich miesiącach. Chodzi przede wszystkim o reklamę ukierunkowaną na tę samą grupę docelową, w której swoich klientów poszukują bukmacherzy. To oczywiście poprawia statystyki w zakresie liczby klientów i dobrze wygląda w sprawozdaniu finansowym, ale w zasadzie pozyskuje się kogoś, kto liczy na łatwy i szybki zysk, a nie inwestorów. Jak się domyślam, ostatecznie zdecydowana większość tego rodzaju klientów kończy w grupie "79% rachunków inwestorów detalicznych odnotowuje straty pieniężne w wyniku handlu kontraktami CFD u niniejszego dostawcy CFD" - z informacji na stronie XTB.

No i w końcu mógł właściciel nie zmniejszać udziałów miesiąc temu, to wszyscy mielibyśmy większą wiarę w jego wiarę w ten biznes, co pewnie przełożyłoby się również na wyższe notowania XTB.

Rif
Rif
166
Wpisów: 1 141
Wysłane: 15 czerwca 2023 13:09:38 przy kursie: 40,48 zł
darebar napisał(a):
d2fan napisał(a):

Historycznie, to zdarzyła się im w 2018 r. sprawa z KNF, która negatywnie położyła się na zaufaniu do nich, bo zarzucono im działalność na szkodę swoich klientów. Ostatecznie w tym roku NSA podtrzymało karę dla XTB:

www.knf.gov.pl/knf/pl/komponen...

W ostatnich dniach wiele dzieje się wokół np. Binance. Wiem, że to platforma stricte do gry na kryptowalutach, ale zarzuty w tamtej sprawie sformułowane przez amerykański nadzór (SEC), mogą ogólnie kłaść się na klimat inwestycji w ryzykowne aktywa przez klientów indywidualnych również na innych rynkach i platformach.

Ty tak na serio w stylu postów na bankierze MEGAŚLEDZTWO wyskakujesz z dawną rozliczonym i przerobionym tematem i niby to nadal kładzie się na zaufaniu dla spółki? Liczby temu przeczą. Tylko dinozaury wyciągają tę kwestię.

darebar napisał(a):

Mnie nie podoba się ich pogoń za klientem "piłkarskim" w ostatnich miesiącach. Chodzi przede wszystkim o reklamę ukierunkowaną na tę samą grupę docelową, w której swoich klientów poszukują bukmacherzy. To oczywiście poprawia statystyki w zakresie liczby klientów i dobrze wygląda w sprawozdaniu finansowym, ale w zasadzie pozyskuje się kogoś, kto liczy na łatwy i szybki zysk, a nie inwestorów. Jak się domyślam, ostatecznie zdecydowana większość tego rodzaju klientów kończy w grupie "79% rachunków inwestorów detalicznych odnotowuje straty pieniężne w wyniku handlu kontraktami CFD u niniejszego dostawcy CFD" - z informacji na stronie XTB.

Chyba przespałeś ostatnie miesiące, bo piłka to już parę lat, a od dłuższego czasu marketing nieco zszedł z piłki, a mocno poszli w MMA. Tak w ogóle to firma, której głównym źródłem jest wspomniany handel kontraktami, a nie szukanie inwestorów (aczkolwiek tych ostatnio przybyło mnóstwo i kwestią czasu jest wejście do trójki pod względem największej ilości klientów BM w Polsce. Zaś grupa 79% to też fajna grupa, niekończąca się. Podobnie jak niekończącym źródłem dochodów jest hazard, ale to już kwestie etyczne, a nie finansowe. Zresztą finansowców też trudno posądzać o altruizm w swoich działaniach, więc wpływ na wizerunek spółki jest tutaj żaden.

darebar napisał(a):

No i w końcu mógł właściciel nie zmniejszać udziałów miesiąc temu, to wszyscy mielibyśmy większą wiarę w jego wiarę w ten biznes, co pewnie przełożyłoby się również na wyższe notowania XTB.

Akurat przy tak niskim FF, to dobrze, że właściciel wypuścił pewien pakiet, ale to moja opinia. Zresztą nadal pozostaje jego ogromny udział.

darebar
23
Wpisów: 109
Wysłane: 15 czerwca 2023 13:27:31 przy kursie: 40,48 zł
Rif napisał(a):

Ty tak na serio w stylu postów na bankierze MEGAŚLEDZTWO wyskakujesz z dawną rozliczonym i przerobionym tematem i niby to nadal kładzie się na zaufaniu dla spółki? Liczby temu przeczą. Tylko dinozaury wyciągają tę kwestię.

Chyba przespałeś ostatnie miesiące, bo piłka to już parę lat, a od dłuższego czasu marketing nieco zszedł z piłki, a mocno poszli w MMA. Tak w ogóle to firma, której głównym źródłem jest wspomniany handel kontraktami, a nie szukanie inwestorów (aczkolwiek tych ostatnio przybyło mnóstwo i kwestią czasu jest wejście do trójki pod względem największej ilości klientów BM w Polsce. Zaś grupa 79% to też fajna grupa, niekończąca się. Podobnie jak niekończącym źródłem dochodów jest hazard, ale to już kwestie etyczne, a nie finansowe. Zresztą finansowców też trudno posądzać o altruizm w swoich działaniach, więc wpływ na wizerunek spółki jest tutaj żaden.

Akurat przy tak niskim FF, to dobrze, że właściciel wypuścił pewien pakiet, ale to moja opinia. Zresztą nadal pozostaje jego ogromny udział.

Dałem linka do informacji, że NSA zamknęło sprawę w marcu tego roku, więc temat jednak nie taki nieaktualny. Z czegoś bierze się niska wycena XTB względem konkurencji. Moim zdaniem rynek jednak pamięta tę historię w stylu "bucket shopa".

Stąd cudzysłów przy "piłkarskim" kliencie w moim wcześniejszym wpisie. Dla mnie MMA i piłka nożna to jest ten sam sposób poszukiwania klienta, nieważne czy przez "Kanał sportowy", czy przez rozpoznawalność Ikera Casillasa, czy Joanny Jędrzejczyk. Jak XTB zobaczę np. na marszach równości lub usłyszę w Radiu Maryja to pomyślę, że zaczęli w końcu szukać nowej grupy klientów.

Rynek też, przynajmniej krótkoterminowo, inaczej odebrał zmniejszenie pakietu akcji przez głównego właściciela niż Ty.

Wieled
3
Wpisów: 70
Wysłane: 15 czerwca 2023 13:38:57 przy kursie: 40,48 zł
Cytat:
jak XTB zobaczę np. na marszach równości lub usłyszę w Radiu Maryja to
.. to znaczy, że czas uciekać ze spółki wave

Rif
Rif
166
Wpisów: 1 141
Wysłane: 15 czerwca 2023 14:58:59 przy kursie: 40,48 zł
darebar napisał(a):
[quote=Rif]

Dałem linka do informacji, że NSA zamknęło sprawę w marcu tego roku, więc temat jednak nie taki nieaktualny. Z czegoś bierze się niska wycena XTB względem konkurencji. Moim zdaniem rynek jednak pamięta tę historię w stylu "bucket shopa".

NSA odrzuciło skargę kasacyjną, a sprawa dla XTB i rynku faktycznie zamknięta była dawno temu. Rynek nie rozpamiętuje tej historii. Rynek idzie tam gdzie pieniądz. Rekomendacje jakiekolwiek nie wspominają: "oj, wystrzegaj się, bo kilka lat temu był wyrok". Przypominają o tym oszołomy na forum bankiera.

ZygmuntW
8
Wysłane: 15 czerwca 2023 23:12:31 przy kursie: 40,48 zł
Zawsze podziwiam tą niesamowitą dysfunkcję w myśleniu - taka nvidia leci na c/z ponad 200 i ludzie twierdzą ze spółka może śmiało rosnac bo…
Nawet jakieś głupie spółki z NC czy cokolwiek innego na naszej giełdzie, to każdy potrafi wskazać ze w przyszłości to … jak chociażby aktualna sytuacja na gamingu
A tu mamy spółkę która nie ma długów, potrafi w kwartał zarobić 300mln, zatrudnia do reklam gwiazdy światowego formatu, wypłaca regularnie dywidendę, ma własny system, skalowalny biznes, przyciąga tysiące klientów w każdym miesiącu, rozwija nowe produkty ale tu nikt, absolutnie nikt nie jest w stanie powiedzieć co będzie w przyszłości, co się stanie jak firma będzie mieć 1mln aktywnych klientów? Co jeżeli wejdzie pasywne oszczędzanie i klienci ulokują miliardy złotych które a firma będzie pobierać mały procent za zarządzanie?
Cisza….
Za to cały czas jest ooo Panie KNF, megasledztwo i jednorazowy wynik, od kolejnego roku beda tracić klientów, trzeba domknąć lukę na 6zl
Spokojnie czekam aż w 1 kwartał zarobią więcej niż w jednorazowym 2020.

yellowshadow
103
Wpisów: 422
Wysłane: 16 czerwca 2023 01:22:55 przy kursie: 40,48 zł
Niska wycena bierze się z problemu z wiarą w powtarzalne, wysokie wyniki oraz trudnością ich prognozowania. Jak tylko rynek uwierzy, że spółka jest w stanie regularnie kwartał w kwartał notować 200+ mln zł zysku netto, to kurs dwucyfrowy stanie się przeszłością, a biura zaczną na wyścigi podnosić prognozy i rekomendacje. Na dzisiaj wszystkie ważniaki w garniturach z poszetkami są ważniakami w teorii patrząc na przeszłość, a nikt nie ma minimum odwagi aby tutaj zabidować z jajami... no może poza Noble. Tyle warte te rekomendacje i analizy.

Dzisiaj na kursie widać mega zbieranie z kierowaniem poziomem. Jeśli wyniki za 2Q nie zawiodą, to może być bardzo ciekawie.
Edytowany: 16 czerwca 2023 01:24

ZygmuntW
8
Wysłane: 16 czerwca 2023 12:37:08 przy kursie: 41,14 zł
jest już gdzieś dostępny konsensus wyników za Q2? nigdy go nie widziałem jeszcze przed wynikami :)

mboro55
29
Wysłane: 17 czerwca 2023 15:21:21 przy kursie: 41,14 zł
yellowshadow napisał(a):
Niska wycena bierze się z problemu z wiarą w powtarzalne, wysokie wyniki oraz trudnością ich prognozowania. Jak tylko rynek uwierzy, że spółka jest w stanie regularnie kwartał w kwartał notować 200+ mln zł zysku netto, to kurs dwucyfrowy stanie się przeszłością, a biura zaczną na wyścigi podnosić prognozy i rekomendacje. Na dzisiaj wszystkie ważniaki w garniturach z poszetkami są ważniakami w teorii patrząc na przeszłość, a nikt nie ma minimum odwagi aby tutaj zabidować z jajami... no może poza Noble. Tyle warte te rekomendacje i analizy.

Dzisiaj na kursie widać mega zbieranie z kierowaniem poziomem. Jeśli wyniki za 2Q nie zawiodą, to może być bardzo ciekawie.

Chyba ani razu się nie oglądało powynikowych konferencji spółki, gdzie Prezes aż do znudzenia powtarza, że wyniki należy rozpatrywać nie w kwartalnym, ale dłuższym - rocznym przedziale czasowym?

Mając na uwadze podsumowanie w rekomendacji jednego z analityków wydanych w tym roku znamienne są słowa:
"Spółka ewidentnie odskakuje konkurencji w ostatnich kwartałach, a cały czas czekamy na wprowadzenie zapowiadanych nowych produktów, dzięki którym może wykonać kolejny skok do przodu. Powinna więc być notowana na wyższych wskaźnikach od konkurencji, a jest wręcz odwrotnie."

Dziś można dywagować czy aktualna wycena jest adekwatna do aktualnej sytuacji spółki, ale uwzględniając ciągły rozwój spółki, choćby w postaci stałego skokowego dużego przyrostu klientów oraz nowe usługi, które spółka wprowadziła i będzie wprowadzać, to moim zdaniem wycena nie będzie stała na tym samym niskim poziomie, co dziś.

yellowshadow
103
Wpisów: 422
Wysłane: 20 czerwca 2023 00:14:37 przy kursie: 40,60 zł
Jestem kolego na spółce od pandemii czyli ponad 3 lata. Oglądałem wszystkie konferencje wynikowe oraz przeczytałem wszystkie raporty. Argumentacja, że ważne jest to co mówi prezes czy piszą analitycy pokazuje jedynie, że w te klocki jesteś jeszcze świeży doświadczeniem, stażem lub progresją wyciągania wniosków i nauki - niepotrzebne skreślić.

magellan
35
Wpisów: 196
Wysłane: 20 czerwca 2023 09:35:58 przy kursie: 40,70 zł
W kontekście ewentualnego braku owiec do strzyżenia, bardziej martwiłbym się klientami ubezpieczycieli, tam strzyżenie jest na poziomie 85-90% - czyli innymi słowy ludzie wpłacają 100pln, aby ograniczyć szkody ze zdarzenia (np. upadek statku kosmicznego/złamana ręka) - a ubezpieczyciel z zebranej kwoty oddaje im/rynkowi jedynie ok 10-15pln - skąd oni maja ciągle kasę aby się ubezpieczać od zdarzeń które akurat w ich wypadku nigdy nie następują?
Podobnie brak powtarzalności zysków - raz, że żadna spółka nie daje takiej gwarancji - nawet gwiazdy WIG 20, po drugie nawet jak są, to często są zatrzymywane i przepalane w kolejnych latach - pojawia się zysk, pojawiają się magicy w spółce lub w otoczeniu, którzy robią burzę mózgu jak się nimi nie dzielić z pozostałymi akcjonariuszami vide Sasiny i spółka lub pojawiają się zlecenia dla krewnych i znajomych królika - i zatrzymany zysk znika w kolejnym roku.
XTB póki co mega zarabia powtarzalnie (choc dla niektórych niespodziewanie i nieprzewidywalnie) i co najważniejsze dzieli się uczciwie, a nie tylko symbolicznie - można się na XTB czuć współwłaścicielem firmy a nie tylko dawcą i buforem ograniczającym ryzyko dla głównego.

mboro55
29
Wysłane: 20 czerwca 2023 10:34:16 przy kursie: 40,70 zł
yellowshadow napisał(a):
Jestem kolego na spółce od pandemii czyli ponad 3 lata. Oglądałem wszystkie konferencje wynikowe oraz przeczytałem wszystkie raporty. Argumentacja, że ważne jest to co mówi prezes czy piszą analitycy pokazuje jedynie, że w te klocki jesteś jeszcze świeży doświadczeniem, stażem lub progresją wyciągania wniosków i nauki - niepotrzebne skreślić.

Abyś w następnym poście nie "płakał", że uraziłem Ciebie personalnie, napiszę więc tak:
- to, co napisałem odnośnie XTB czy w nawiązaniu do spółki, co negujesz powstało choćby na podstawie moich doświadczeń na GPW, czy NC. Już nie będę pisać, że komentując moje "doświadczenia" mógłbyś spojrzeć na datę założenia mojego profilu na forum i nazywać je "świeżymi", to musisz być ignorantem, bo to ja bardziej Ciebie mógłbym obarczyć cechami w które próbujesz mnie ubrać.

Nie wnikając jednak w historię moich doświadczeń inwestycyjnych, znalazłem się na XTB i to w czasie podobnym do Ciebie dlatego, bo m.in. cenię sobie Zarząd i Prezesa, za ich działania w kierunku rozwoju firmy. Do tej pory, nie miałem podstaw, żeby coś im zarzucić, za co sobie władze spółki cenię, a wynika to stąd, że mam przerobioną praktykę pod tym kątem z wielu innych spółek.

Co do analityków, to się nie wypowiadam, bo nigdy nimi się nie sugerowałem, choć uważam akurat, że ich stwierdzenie w jednej z analiz:
"Powinna więc być notowana na wyższych wskaźnikach od konkurencji, a jest wręcz odwrotnie." za trafne i celne jej podsumowanie i również pod tym się podpisuję.

magellan napisał(a):
W kontekście ewentualnego braku owiec do strzyżenia, bardziej martwiłbym się klientami ubezpieczycieli, tam strzyżenie jest na poziomie 85-90% - czyli innymi słowy ludzie wpłacają 100pln, aby ograniczyć szkody ze zdarzenia (np. upadek statku kosmicznego/złamana ręka) - a ubezpieczyciel z zebranej kwoty oddaje im/rynkowi jedynie ok 10-15pln - skąd oni maja ciągle kasę aby się ubezpieczać od zdarzeń które akurat w ich wypadku nigdy nie następują?
Podobnie brak powtarzalności zysków - raz, że żadna spółka nie daje takiej gwarancji - nawet gwiazdy WIG 20, po drugie nawet jak są, to często są zatrzymywane i przepalane w kolejnych latach - pojawia się zysk, pojawiają się magicy w spółce lub w otoczeniu, którzy robią burzę mózgu jak się nimi nie dzielić z pozostałymi akcjonariuszami vide Sasiny i spółka lub pojawiają się zlecenia dla krewnych i znajomych królika - i zatrzymany zysk znika w kolejnym roku.
XTB póki co mega zarabia powtarzalnie (choc dla niektórych niespodziewanie i nieprzewidywalnie) i co najważniejsze dzieli się uczciwie, a nie tylko symbolicznie - można się na XTB czuć współwłaścicielem firmy a nie tylko dawcą i buforem ograniczającym ryzyko dla głównego.

Fajnie i logicznie wytłumaczone...

krato
PREMIUM
1
Wpisów: 33
Wysłane: 13 lipca 2023 14:38:58 przy kursie: 38,50 zł
mam pytanie odnośnie waszej opinie jak XTB zareaguje na ewentualną bessę - teoretycznie broker zarabia kiedy jest hossa i kiedy jest bessa ale jak to może wpłynąć na kurs XTB

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE XTB
  • 10 mocnych spółek na wrzesień wg BM BNP Paribas
    10 mocnych spółek na wrzesień wg BM BNP Paribas

We wrześniowej odsłonie portfela BM BNP Paribas analitycy stawiają na dotychczasowe spółki, czyli liderów i czołowych graczy w swoich branżach. Oto jak oceniają wyniki za II kwartał poszczególnych top picks i ich perspektywy.

• Analiza XTB: Wojna i pokój
    Analiza XTB: Wojna i pokój

Analiza wyników XTB pokazuje, że spółka kontynuuje strategię dynamicznego rozwoju na rynkach zagranicznych, wzmacnia bazę klientów i inwestuje w technologię, ale stoi też wobec wyzwań związanych z normalizacją aktywności rynkowej i rosnącą konkurencją w sektorze fintech.

70 71 72 73 74

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,270 sek.

mwwqimei
jfdcksgl
gphihplx
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
eejsatlc
filprlrx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat