PARTNER SERWISU
pldwyleh
99 100 101 102 103
Avocado
26
Wpisów: 483
Wysłane: 4 lipca 2025 12:59:16 przy kursie: 74,58 zł
ten link przypomnial 2023 - az sie lezka kreci na wspomnienie, ze kiedys marzylismy o top3 rachunkow w PL ;)

pytek21
12
Wpisów: 226
Wysłane: 4 lipca 2025 13:37:15 przy kursie: 74,58 zł
Apropos Robinhooda, który może po częsci odpowiadać za pewne przerażenie akcjonariuszy XTB, zdecydowanie niepotrzebnie:
Cytat:
“These ‘OpenAI Tokens’ are not OpenAI equity,” the OpenAI Newsroom account said in a Wednesday (July 2) post on X. “We did not partner with Robinhood, were not involved in this, and do not endorse it. Any transfer of OpenAI equity requires our approval — we did not approve any transfer. Please be careful.”

www.pymnts.com/news/investment...
I jeszcze rozdają to za darmo w Robinhoodzie. To wygląda na duży scam, szczególnie, że jest niedostępne w USA, gdzie nie można brać tak ot sobie udziału w inwestycjach w niepublicze spółki
Cytat:
In the U.S., private markets are accessible only to accredited investors
. Czyli jakby Robinhood próbuje tworzyć kolejne tokeny na podstawie wartości, których oni w rzeczywistości nie mają. Ciekawe kto się na tym bardziej sparzy, czy Robinhood czy drobni.

krawędź
13
Wpisów: 138
Wysłane: 5 lipca 2025 11:13:26 przy kursie: 74,58 zł
mboro55 napisał(a):

XTB, jako jeden z nielicznych brokerów w Polsce robi regularnie czyszczenie rachunków zamykając, te nieużytkowane i uaktualniając statystyki w KDPW.

pożąglujmy faktami na które jesteś oportunista. Wystarczy wziąść obojetnie z jakiego okresu WF i mozna zobaczyć że jest jakiś POWAŻNY problem. Ostatni kwartał czyli I kwartał 2025

>> Pierwszy kwartał 2025 roku był niezwykle udany dla XTB pod kątem pozyskiwania nowych klientów. Do grona użytkowników aplikacji i platformy XTB dołączyło ponad 194 tys. nowych inwestorów ( 49,8% r/r). Na koniec marca 2025 r. XTB miało 1,54 mln klientów.
>> Liczba aktywnych klientów wzrosła do rekordowego poziomu 735,4 tys. ( 76,5% r/r) wobec 416,6 tys. na koniec I kwartału 2024 roku.
>> Skonsolidowane przychody osiągnęły rekordowy poziom 580,3 mln zł ( 4,4% r/r).
>> Zysk netto wyniósł 193,9 mln zł (wobec 302,7 mln zł rok wcześniej) przy rosnących, zgodnie z zapowiedziami, kosztach działalności operacyjnej na poziomie 315,8 mln zł.

W I kwartale 2024 liczba rachunków 1 mln czyli pozyskali 50% rachunków do I kwartału 2025

Te wszystkie dane budza u mnie watppliwości - to chyba jest nawet zroumiałe dla laika. Tak naprawdę nie ma definicji aktywnego klienta czy też klienta martwego któremu zamyka się rachunek to jest indywidualne podejscie każdego BM - interesujące jest to że duzo akconariuszy XTB tez zakładało rachunki aby podbić pozyskanie klientów - bo to rzutowało na kurs akcji na GPW. Reasumuąc według mnie XTB od 2022 roku się nie rozwija i tylko utrzymuje swoją pozycję dzięki nachalnej reklamie

mboro55 napisał(a):
O tych najwyższych SWAP w XTB, też bym polemizował, bo mam rachunki u kilku innych brokerów i cię zaskoczę, ale konkurencja XTB ma wyższe opłaty, choćby w postaci, którą wymieniasz.

Nie wiem, co chcesz osiągnąć, ale widzę, że nie potrafisz w informację, a jak przyszedłeś tu potrollować, to choć rób to umiejętnie.

Rozumiem masz rachunki u 8 brokerów ??? bo je zwyczajnie potrzebujesz i masz biuro z 4 kompami aby jednocześnie robić 4 transakcje.binky

Może Tobie uświadomie jak działa SWAP w XTB - za kazdy dzien masz doliczona dopłatę szczegónie na długich pozycjach. Mając mała pozycę nagle dopłacasz 20 pln dziennie, a 60 pln po weekendzie powoduje u ciebie zdumienie. Na moim drugim rachunku tego NIE MA jest tylko SWAP wynikajacy ze zmiany serii kontraktów
Proste przykłady - najbardzie popularne
US 100 (nasdaq) 0,01 - spread 2 pkt, kwotowo jest to 1,5pln- teraz UWAGA - jeżeli trzymasz jeden dzień na długą to dopłacasz 3,8pln, na krótką nie ma SWAP. Teraz sobie wyobraź że trzymasz taką pozycę miesiąc i płacisz 115 pln a to jest w przeliczeniu 150pkt czyli wzrost Nasdaq o 0,7% !!!! Mój drugi rachunek TYLKO spread 2 pkt
DE40 0,01 jest podobnie ale jeszcze za krotką płacisz 1,5 pln DZIENNIE !!!! a za długą 4,17 pln dziennie !!!!
OIL 0,01 - spread chwala się że 3 pkt aale faktycznie jest to ruchome i bym powiedzial 4 pkt .. ale niech będzie te 3 pkt, czyli 1 pln - utrzymujesz jeden dzień dopłacasz SWAP 60 groszy czyli 2 pkt... Mija miesiąc dopłacasz 18 pln czyli wzrost 1%. Mój drugi rachunek spread 5 pkt
Inna sprawa np US 100 - 100pkt w XTB to 75pln a w moim 140 pln, OIL 100pkt w XTB to 33pln w moim drugim 42 pln....

Inna sprawa jest funkcjonalność rachunku ale to ile ludzi tyle opini - dla mnie to jest dno....

Teraz mozesz pokazać MERYTORYCZNIE jakie BM jest droższe od XTB

mboro55
29
Wpisów: 142
Wysłane: 7 lipca 2025 09:25:40 przy kursie: 70,00 zł
Jakbyś nie zauważył, to XTB nie ma instrumentów w postaci "kontraktów", na których zarabiasz u "innego brokera". Poza tym, w XTB, jak u innego podlegającego regulacjom brokera nie ma SWAP "dziennych", są one naliczane za przetrzymywanie za noc. XTB ma również SWAP dodatni, na których da się zarabiać o ile potrafisz? A potrafisz, prawda?

"Żonglujesz" faktami, tak, jak ci wygodnie i w dodatku w oparciu o twoje teorie, które pewnie mają zero sprawdzalności w realu.

Napisałem ci, najprościej w pierwszej odpowiedzi do ciebie, jak się dało, a ty dalej brniesz i dorabiasz teorie wyssane z palca, choćby o tym , że np. posiadam 8 kont maklerskich.
Kończę z tobą dyskusję w tym miejscu , bo szkoda mi po prostu czasu, żeby nawet to komentować i brnąć z tobą w "MERYTORYCZNE" dyskusje, skoro sam jej nie reprezentujesz.

Edytowany: 7 lipca 2025 09:26

Rif
Rif
166
Wpisów: 1 141
Wysłane: 7 lipca 2025 09:52:22 przy kursie: 70,00 zł
Ciekawe ile użytkownik Krawędź wytrwa na tym forum, gdy skończy się akcja shortowania. "Merytoryczni" pojawiają się zawsze przy takiej okazji, a potem znikają :) Na innych forach też ostre atakowanie od tygodnia trwa, zaczęło się od RH, a najlepszy przypadek jest gościa okradzionego przez hakerów.
Shortowanie, to sztuka, która może przynieść spory zarobek. Na naszym bananie akcje takie działają i są dobrze realizowane "marketingowo" :)

krawędź
13
Wpisów: 138
Wysłane: 7 lipca 2025 10:25:47 przy kursie: 70,00 zł
mboro55 napisał(a):

"Żonglujesz" faktami, tak, jak ci wygodnie i w dodatku w oparciu o twoje teorie, które pewnie mają zero sprawdzalności w realu.

Napisałem ci, najprościej w pierwszej odpowiedzi do ciebie, jak się dało, a ty dalej brniesz i dorabiasz teorie wyssane z palca, choćby o tym , że np. posiadam 8 kont maklerskich.
Kończę z tobą dyskusję w tym miejscu , bo szkoda mi po prostu czasu, żeby nawet to komentować i brnąć z tobą w "MERYTORYCZNE" dyskusje, skoro sam jej nie reprezentujesz.

Napisałem koszty zakupu najbardziej popularnych instrumentów w XTB ,a ty masz efekt wyparcia... Nie potrafisz przyjąc oczywistych faktów ??/
Nie widzisz jakis anomali w tym pozyskiwaniu klientów - jakies gigantyczne przyrosty rachunków a przychody praktycznie nie rosną ??? Nie wiem czy wiesz jak wygląda reklama w Niemczech - wszędzie masz bilbordy i wszedzie są oblepione plakatami słupy ogłoszeniowe - to pewnie budzi zainteresowanie ... które znika po założeniu rachunku i sprawdzeniu rzeczywistych kosztów... - taki jest obecny obraz XTB
Ja kupiłem XTB za 12 pln i sprzedałem za 85 pln bo stwierdziem ze potencjał wzrostu obecnie się wyzerował....

d2fan
31
Grupa: SubskrybentP1
Wpisów: 168
Wysłane: 7 lipca 2025 10:45:56 przy kursie: 70,00 zł
krawędź napisał(a):

Napisałem koszty zakupu najbardziej popularnych instrumentów w XTB ,a ty masz efekt wyparcia... Nie potrafisz przyjąc oczywistych faktów ??/
Nie widzisz jakis anomali w tym pozyskiwaniu klientów - jakies gigantyczne przyrosty rachunków a przychody praktycznie nie rosną ??? Nie wiem czy wiesz jak wygląda reklama w Niemczech - wszędzie masz bilbordy i wszedzie są oblepione plakatami słupy ogłoszeniowe - to pewnie budzi zainteresowanie ... które znika po założeniu rachunku i sprawdzeniu rzeczywistych kosztów... - taki jest obecny obraz XTB
Ja kupiłem XTB za 12 pln i sprzedałem za 85 pln bo stwierdziem ze potencjał wzrostu obecnie się wyzerował....

Wyzerował? Rynek powie "sprawdzam" już niedługo, pod koniec miesiąca wyniki za drugi kwartał. Obecna korekta dobrze zrobi kursowi, strzepie szybkie ręce, które będą odkupywać na wzrostach. Przy obecnej cenie stopa dywidendy za ten rok pewnie w okolicach 10%. A prezes w wywiadzie zapowiada, że w kolejnych latach kolejne miliony nowych klientów rocznie i kolejne nowe produkty i funkcjonalności platformy. Jak do tej pory to co mówił miało zawsze przełożenie w faktach. Mało jest takich spółek na polskiej giełdzie.

darebar
23
Wpisów: 109
Wysłane: 7 lipca 2025 10:47:11 przy kursie: 70,00 zł
W lutym tego roku na forum XTB była debata nad możliwością wejścia spółki do WIG20. Widziano pewne szanse, że dojdzie do tego nawet na początku 2026 (przy zakładanej rewizji rocznej). Wskazywano, że pod tym względem XTB rywalizuje w mWig40 m.in. z Asseco Poland. Być może teraz z XTB wychodzi kapitał, który zakładał w swoim scenariuszu wzrost spółki pod możliwość jej wejścia do WIG20, co w obecnej sytuacji staje się mało prawdopodobne, obserwując jak rosną notowania i obroty akcji Asseco Poland.

Rif
Rif
166
Wysłane: 7 lipca 2025 11:09:58 przy kursie: 70,00 zł
darebar napisał(a):
W lutym tego roku na forum XTB była debata nad możliwością wejścia spółki do WIG20. Widziano pewne szanse, że dojdzie do tego nawet na początku 2026 (przy zakładanej rewizji rocznej). Wskazywano, że pod tym względem XTB rywalizuje w mWig40 m.in. z Asseco Poland. Być może teraz z XTB wychodzi kapitał, który zakładał w swoim scenariuszu wzrost spółki pod możliwość jej wejścia do WIG20, co w obecnej sytuacji staje się mało prawdopodobne, obserwując jak rosną notowania i obroty akcji Asseco Poland.

No tak, kapitał się wycofuje, bo na osiem miesięcy wcześniej widzi jak rośnie Asseco i nie ma szans na WIG20. Być może niektórzy powinni pomyśleć co piszą.

darebar
23
Wpisów: 109
Wysłane: 7 lipca 2025 12:15:02 przy kursie: 70,00 zł
@Rif

CCC rosło pod WIG20 (wspierane mocno fundamentalnie) w okresie luty-listopad 2024.
Asseco Poland (wspierane zmianami w akcjonariacie) rośnie podobnie od lutego 2025.
Jeśli zakładasz, że rewizja rozstrzyga się w grudniu i wtedy dopiero wchodzi duży kapitał, to jesteś w błędzie.

Jak zapewne pamiętasz, o rewizji i świetlanej przyszłości XTB w tym roku wypowiadał się wtedy nowy na forum @StaryLis. Mógłby się podłączyć do dyskusji i wyjaśnić te spadki. Chyba, że już uczestniczy w niej, tylko teraz jako @krawędź, który tutaj się zameldował po raz pierwszy na początku czerwca;)

magellan
35
Wpisów: 196
Wysłane: 7 lipca 2025 13:00:56 przy kursie: 70,00 zł
darebar napisał(a):

Akurat ostatnio obroty mamy wysokie, a dzisiaj to już mega - na godz. 13 na XTB 55mln! na Asseco - 8,4 mln

Wieled
3
Wpisów: 70
Wysłane: 7 lipca 2025 14:13:16 przy kursie: 70,00 zł
tak się zastanawiam czy spadek nie jest podyktowany problemami spółki z zabezpieczeniem 2FA kont klientów?
Zacytuję z konta FB Inwestomat.eu: "(..)3 dni temu na mojej grupie na Facebooku ukazał się post, którego autor opisał włamanie, do którego doszło na jego koncie w XTB, przez co stracił ponad 100 tysięcy złotych. Autor przestrzega przed włamaniami na konto, w których haker wyprowadza środki z konta poprzez setki/tysiące transakcji, w których pierwszą stroną jest konto poszkodowanego, a drugą stroną jest prawdziwe konto hakera (haker osiąga zysk, kupując coś taniej na rynku i sprzedając drożej poszkodowanemu, co jest możliwe na aktywach o niewielkiej płynności).
Kluczem w całej sprawie jest to, że pomimo braku możliwości wypłaty środków z konta maklerskiego na inne konto niż należące do posiadacza konta maklerskiego, haker i tak jest w stanie wyprowadzić środki z konta poprzez transakcje na giełdzie. (...)"
zabezpieczenie konta 2FA powinno uniemożliwić zhakowanie konta, a przynajmniej znacznie to utrudnić, sęk w tym, że klienci twierdzą, że 2FA w XTB nie działa lub działa wadliwie. Zainteresowanych odsyłam do Inwestomat.eu na FB.
Jeśli jeszcze potwierdzą podobne się doniesienia z Czech, no to mamy całkiem dużą aferę..

magellan
35
Wpisów: 196
Wysłane: 7 lipca 2025 14:33:27 przy kursie: 70,00 zł
Ciekawe czy te informacje chodzą tylko po forach, czy były już wiadomymi spółce, a jeżeli są, to zarząd musi podjąć działania - zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa - bo to już nie jest "zwykłe" trollowanie, a poważne zarzuty, szczegółowo przez autora opisane, a wiec w tle przestępstwo pomówienia, które skutkuje stratami finansowymi (np. utrata wartości spółki, wiarygodności, odejściami klientów, przyszłych zysków itp.).
W tym wypadku, zgłoszenie nie jest prawem zarządu, a obowiązkiem, jeśli nie chce narazić się na zarzut ze strony poszkodowanych klientów i akcjonariuszy, gdyż łatwo będzie powiązać dzisiejsze duże spadki wartości spółki z weekendowymi wrzutkami na portalach.

pytek21
12
Wysłane: 7 lipca 2025 15:17:55 przy kursie: 70,00 zł
A to nie jest tak, że ten ktoś kto "podobno stracił" nie dość, że nie korzystał z 2FA to jeszcze zapamiętywał sobie hasła w przeglądarce internetowej? Jak ja na to patrzę to wygląda jak próba rozkręcania afery za własne poważne uchybienia w zabezpieczeniu własnego konta. I faktycznie zarząd powinien się do tego odnieść i ukrócić spekulacje, że to jest wina XTB tylko naprawdę poważne zaniedbania lub nawet głupota klienta, i nawet wyciągnąć konsekwencje za takie pomówienia.
A pozatym czy jakiaś fundusz by sprzedawał akcje za kilkaset milionów bo jakiś nieznany nikomu użytkownik wystawił swoje słabe hasło i nie zabezpieczył konta i mu jakiś transakcji zrobili? To byłoby mega dziwne.
Może to jednak sprawa, że ludziom nie podobało się, że plus500 miał tylko 15% rdr wysków w 2 kw - i myslą że XTB też nie pokaże jakieś oneoffa?
Edytowany: 7 lipca 2025 15:25

Wieled
3
Wpisów: 70
Wysłane: 7 lipca 2025 15:45:10 przy kursie: 70,00 zł
cyt. dalej: "Na razie wiadomo tylko, że okradziony nie miał włączonego 2FA (mimo że w momencie kradzieży już było ono dostępne)". Faktem jest też, że jeśli urządzenie jest na liście urządzeń zaufanych 2FA, to system XTB nie wysyła powiadomień.

Rif
Rif
166
Wysłane: 7 lipca 2025 16:14:44 przy kursie: 70,00 zł
Wieled napisał(a):

zabezpieczenie konta 2FA powinno uniemożliwić zhakowanie konta, a przynajmniej znacznie to utrudnić, sęk w tym, że klienci twierdzą, że 2FA w XTB nie działa lub działa wadliwie. Zainteresowanych odsyłam do Inwestomat.eu na FB.
Jeśli jeszcze potwierdzą podobne się doniesienia z Czech, no to mamy całkiem dużą aferę..

Tak,. afera z czeskimi botami, już to sprawdzono. Serio, i to forum zaśmiecanie tym spamem?

pytek21
12
Wysłane: 7 lipca 2025 16:46:24 przy kursie: 70,00 zł
Cytat:
Jak informuje firma, obecnie jedynie około 10 proc. jej klientów korzysta z dwuskładnikowego uwierzytelniania. Dlatego, od połowy lipca, rozpocznie się proces automatycznego włączania go dla obecnych klientów. Ponadto w IV kwartale 2025 każdy nowy klient będzie miał włączone 2FA już w momencie zakładania konta.

– Dział produktu oraz dział bezpieczeństwa współpracują, aby wdrażane przez nas rozwiązania łączyły maksymalny poziom bezpieczeństwa środków z wygodą i szybkością transakcji. Monitorujemy działania cyberprzestępców oraz aktywnie przeszukujemy darknet, aby wyprzedzać działania potencjalnych oszustów. Na bazie tych obserwacji dostosowujemy nasze procesy i procedury oraz podejmujemy działania. Wszystkich naszych klientów zachęcamy do włączenia dodatkowych zabezpieczeń i zachowania czujności – regularnie przypominamy naszym klientom, aby nie klikali w podejrzane linki wysyłane w wiadomościach e-mail i dokładnie sprawdzali strony, które odwiedzają – podkreśla Dubiel.

www.parkiet.com/biura-maklersk...

spółka jak zawsze bardzo porządnie reaguje, komunikacja z inwestorami na wysokim poziomie.

Bom
Bom
2
Wpisów: 3
Wysłane: 7 lipca 2025 16:52:45 przy kursie: 70,00 zł
pytek21 napisał(a):
A to nie jest tak, że ten ktoś kto "podobno stracił" nie dość, że nie korzystał z 2FA to jeszcze zapamiętywał sobie hasła w przeglądarce internetowej? Jak ja na to patrzę to wygląda jak próba rozkręcania afery za własne poważne uchybienia w zabezpieczeniu własnego konta. I faktycznie zarząd powinien się do tego odnieść i ukrócić spekulacje, że to jest wina XTB tylko naprawdę poważne zaniedbania lub nawet głupota klienta, i nawet wyciągnąć konsekwencje za takie pomówienia.

100% zgody. Robienie z siebie ofiary, podczas kiedy samemu rażąco zaniedbuje się kwestię zabezpieczeń i prawdopodobnie higieny komputera/telefonu.
Jedyne co, to korzystanie z tzw. "menadżera haseł" samo w sobie nie jest niczym złym. Może nawet mieć swoje plusy – brak konieczności używania klawiatury do wpisania hasła (np. keyloggery hardware'owe). Co jest istotne przy korzystaniu z tego typu ułatwień, to poziom głównego zabezpieczenia – długie złożone hasło i dobra biometria do użytku na co dzień. No i sam użytkownik – np. taki który nie wchodzi na śmieszne strony, aktualizuje, kupuje legalne oprogramowanie itp.
Edytowany: 7 lipca 2025 16:55

misiek6603
PREMIUM
13
Wpisów: 85
Wysłane: 7 lipca 2025 18:20:44 przy kursie: 70,00 zł
Bez wyroku sądowego trudno cokolwiek wyrokować . Jest jeszcze wariant że można komuś dac hasło żeby wyzerował konto . Zeby procesować się ze spółka i jeszcze zajac krótkie pozycje na akcjach . Wiec bez sprawy sądowej nie sposób stwierdzić co dokładnie miało miejsce .

RighDruadh
19
Wpisów: 58
Wysłane: 7 lipca 2025 20:24:00 przy kursie: 70,00 zł
Ostatnio gruba nagonka na XTB w kontekście wejścia RobinHood. Wygląda na to że mogą zderzyć się z regulacjami UE.

finance.yahoo.com/news/robinho...

W tłumaczeniu:
Cytat:
**Investing.com** – Bank Litwy wszczął postępowanie w sprawie nowego, opartego na technologii blockchain produktu Robinhooda (NASDAQ: HOOD), czyli „Tokenów Akcyjnych”, po tym jak OpenAI wyraziło zaniepokojenie ich powiązaniem z tymi tokenami. Bank centralny potwierdził w poniedziałek dla CNBC, że skontaktował się z Robinhoodem w celu uzyskania dodatkowych informacji na temat struktury i sposobu promowania tokenów powiązanych z prywatnymi firmami, takimi jak OpenAI i SpaceX.

– Skontaktowaliśmy się z Robinhoodem i czekamy na wyjaśnienia dotyczące struktury tokenów akcyjnych OpenAI i SpaceX oraz komunikacji skierowanej do konsumentów – przekazał w e-mailu dla CNBC rzecznik Banku Litwy, Giedrius Šniukas. – Dopiero po otrzymaniu i ocenie tych informacji będziemy mogli ocenić legalność i zgodność tych konkretnych instrumentów z obowiązującymi przepisami.

Zainteresowanie regulatora pojawiło się zaledwie tydzień po tym, jak Robinhood wprowadził produkt „Stock Tokens” na rynek Unii Europejskiej, obiecując inwestorom dostęp do tokenizowanych udziałów – również w firmach prywatnych – za pośrednictwem technologii blockchain. Litwa pełni rolę głównego regulatora Robinhooda w UE po tym, jak firma uzyskała w kraju licencję maklerską i na działalność w zakresie aktywów kryptowalutowych.

Produkt od razu wzbudził wątpliwości OpenAI, które publicznie zdystansowało się od oferty Robinhooda. – Nie współpracowaliśmy z Robinhoodem, nie byliśmy w to zaangażowani i nie popieramy tego – napisała firma w serwisie X (dawniej Twitter), dodając: – Te „tokeny OpenAI” nie stanowią udziałów w OpenAI.

Robinhood broni się, podkreślając, że tokeny bazują na udziałach własnościowych i mają dać inwestorom detalicznym pośrednią ekspozycję na rynki prywatne. CEO firmy, Vlad Tenev, napisał w serwisie X: – Choć technicznie nie są to „udziały”, tokeny w praktyce dają inwestorom detalicznym dostęp do tych prywatnych aktywów.

Regulatorzy pozostają jednak ostrożni, szczególnie jeśli chodzi o przejrzystość i legalność sposobu, w jaki te cyfrowe instrumenty są przedstawiane inwestorom detalicznym. Šniukas podkreślił w rozmowie z CNBC, że informacje przekazywane nabywcom „muszą być jasne, uczciwe i nie wprowadzać w błąd”.

Na ten moment ekspansja Robinhooda w UE w zakresie tokenizowanych akcji napotyka potencjalnie burzliwy przegląd zgodności z regulacjami, a ustalenia Litwy mogą mieć wpływ na szerszą kontrolę regulacyjną w całym bloku.

EDIT: złego linka wkleiłem, ale już poprawione.
Edytowany: 7 lipca 2025 20:24

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE XTB
  • 10 mocnych spółek na wrzesień wg BM BNP Paribas
    10 mocnych spółek na wrzesień wg BM BNP Paribas

We wrześniowej odsłonie portfela BM BNP Paribas analitycy stawiają na dotychczasowe spółki, czyli liderów i czołowych graczy w swoich branżach. Oto jak oceniają wyniki za II kwartał poszczególnych top picks i ich perspektywy.

• Analiza XTB: Wojna i pokój
    Analiza XTB: Wojna i pokój

Analiza wyników XTB pokazuje, że spółka kontynuuje strategię dynamicznego rozwoju na rynkach zagranicznych, wzmacnia bazę klientów i inwestuje w technologię, ale stoi też wobec wyzwań związanych z normalizacją aktywności rynkowej i rosnącą konkurencją w sektorze fintech.

99 100 101 102 103

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,632 sek.

egayovtl
zgxgzxbj
jviotbmt
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
cmzjqdft
rdmwjjxa
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat