szooler napisał(a):
Alexey,ty jesteś tu od od złocisza,plus minus.Należy się szacun.
och dziekuje. ale jak latwo sprawdzic na watku, ja tu jestem od 15 zlotych
natomiast odrobilem straty ze zjdzdu z 15 na 8 na skoku z 3,88 na 6,01. potem kupilem duze pare kilo za 3,55 i trzymam do dzis. po drodze usrednialem za 2.8, 1.3, 1.1, 1.8 i ostatnio duzo za 2.31, po drodze bylo troche nieudanego DT i tak mam male -dziesiat kilo IEA. niestety przy 1.1 miekla mi juz rurka

i nie kupowalem za wszystko co mialem. to znaczy czulem ze to jest moment zeby zastawic dom i samochod, zalewarowac sie i wejsc all-in, ale uwierala mnie mysl ze wczesniej czulem to samo przy 6-8, 4, 3 i 2 zlotych
ups, na zwierzenia sie zebralo, dosc, najlepszosci ludzie, ciekawe co jutro na IMMO
(aha, zeby nie bylo ze zamulam watek to jest konkret z dzisiaj: Wood Co zmienil wycene IEA z 2.00 na 1.80 EUR i ale zarazem podniosl rekomendacje z "Hold" na "Speculative buy" (nie pytajcie o logike, rekomendacja Hold przy wycenie 2.00) byla z 2 miesiace temu. Firma wciaz utrzymuje, ze wartosc likwidacyjna Immo wynosi ok 1.8 EUR. Ja sledze Wooda opinie o IEA od jakiegos pol roku, i to sa moim zdaniem fachowe opinie, w kazdym razie o klase lepsze od calej reszty, nie wspominajac o p. Popovej.
In the name of all that which does not suck!