kijekjjk napisał(a):szczerze..to nie pamietam jak do SW trafilem..ale wydaje mi sie ze problem lezy tez wlasnie po stronie zbyt malej liczby uzytkownikow..
moze jakies reklamy by zwiekszyc swiadomosc wsrod inwestorow, ze taka strona jak SW istnieje? swoja droga wpisywanie w googlach czegos w stylu "gielda analiza fundamentalna" nie znajduje SW..
widzialem kilka artykulow SW na gazecie i to jest bardzo dobrym pomyslem..moze jeszcze na innych portalach takie artykuly?
ja wiem..to wszystko kosztuje..
Rzeczywiście w google StockWatch stoi dość słabo.
giełda analiza fundamentalna - 3 strona
analiza fundamentalna - 7 miejsce niby okej, ale stockwatch jak dla mnie pasuje tam do pierwszej trójki, bynajmniej nie powinien byc za jakimś wuwuwu michal stopka peel.
Dodatkowo poszukałem w google różnych wskaźników fundamentalnych i ciężko mi było znaleźć w wynikach stockwatch.pl. Być może dobrym pomysłem byłoby porobienie oddzielnych podstron dla każdego ze wskaźników (i/lub kluczowych pojęć z analizy fundamentalnej) wraz z ładnym wyeksponowaniem w headerach tych właśnie wskaźników, tak aby każdy z nich miał dedykowaną stronę, gdzie jest wymieniony sporo razy no i przede wszystkim gdzie jest wyjaśnione na czym on polega wraz z jakimiś przykładami.
Taka dedykowana stronka na stockwatchu powinna podciągnąć pozycję portalu na dane słowo no i zwiększa szanse na to, że ludki będa linkować do Stockwatcha, żeby wyjaśniać pewne rzeczy związane z pojęciami z analizy fundamentalnej.
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.