mathu napisał(a):Patrzyłem na notowania przy poprzedniej emisji, gdzie ludzie brali garściami akcje z zapisu dodatkowego, i żadnego zjazdu na PDA ani też późniejszego sypania nie było. Od momentu wejścia PDA zaczęły się praktycznie nieprzerwane wzrosty.
No tak, ale jaka wtedy była baza. Gdyby zastosować analogię do stanu dzisiejszego - to odlot na północ byłby, - a nie chcę liczyć bo się zanadto rozmarzę.
Siedzę na Mazurach przy laptopie, ciepła noc, gwiazdy swiecą, komary śpią, piwko obok, daleko na południowym wschodzie się błyska, fajne widowisko, widać gdzieś daleko między Białymstokiem a Brześciem jest burza (no to jakieś 200-250km, a może i więcej) co potwierdza mi strona internetowa
www.industrysolutions.siemens.... laptop na akumulatorze i z internetem z Orange z komórki. Dobry zestaw na jacht, camping, działkę - polecam gdzie nie ma prądu z PGE czy Taurona. I nie ma się co dziwić, że słabo są postrzegane na GPW te kolosy.
A rano trzeba dymać do POKu, bo się okazalo, że złozone zlecenia kupna Atona są na innych drukach niz powinny ! O czy poinformowała mnie pani z POKu po południu.
Oj cięzkie i stresujące są wakacje inwestora Atona.
Kopanie się z koniem jest najlepszą reklamą konia.