Już o tym pisałem;)
Zasięg tej fali w pierwszej kolejności szacowałem na 2,70-3,00
po informacji o emisji zmienił się trochę "schemat gry" i o ile wcześniej liczyłem się z takimi punktami zwrotnymi: 2,7x - 3,0x -3,3x (w euforii nawet 3,50) 2,7x jest w tej chwili pierwszym poziomem wsparcia i nawet w przypadku głębszej korekty nie liczę na razie na spadek poniżej 2,3x, przy czym uważam, że ten poziom jest bardzo, bardzo prawdopodobny w przypadku korekty.
Teraz należałoby rozważyć trochę inny scenariusz, jak zauważyliście Karkosik jest w ofensywie, co raz pojawiają się nowe infa, za kilka tygodni wyniki, które będą bardzo dobre - czyli wszystko w cenie;) o ile wcześniej zostanie osiągnięty wyżej wspomniany poziom 3,3-3,5 to tam oczekiwałbym zakończenia tej fali, osiągnięcie w euforii 3,6-4,0 kończy moim zdaniem na dłużej wzrosty i oznacza korektę do nowej emisji..
czyli w dniu ustalenia pp kurs powinien być +/- 3 zł - kurs po odcięciu koło złotówki, jeżeli powtórzą numer z pierwszej emisji i wyciągną kurs to do wprowadzenia pp będzie się powoli obsuwał w kierunku wspomnianych 2,3-3 w dzisiejszych cenach a potem liczę na 5,6.. ale to trochę później..;)
Taki jest mój scenariusz, sam jestem ciekaw, na ile się sprawdzi;)
Czterema najdroższymi słowami na giełdzie są: "Tym razem będzie inaczej"..
Fala wzrostowa rodzi się w strachu, rośnie w wątpliwościach, dojrzewa w optymizmie i umiera w euforii..
„All animals are equal but some animals are more equal than others“