SteV napisał(a):Ja osobiście nie rozumiem jednak jednej rzeczy. Skoro my akcjonariusze jesteśmy udziałowcami firmy, dlaczego karmią nas tylko przystawkami?
Tu jest NC, tu się leszcza dyma, a nie daje mu zarobić.
Szkoda, bo zapowiadało się na perełkę, a mimo fajnego produktu, informacja płynąca z firmy mieści się w tradycyjnym kanonie New Connect, czyli 'bla bla coś robimy, jest super, mało konkretów'.
Info nt wersji alpha release można sobie(...) i podnieci się tylko laik. W grudniu były screeny z działającej wersji na iphone, skoro minęły aż 4 miechy to pewnie mieli jakiś problem z wersją ipad/ipod touch. W każdym teraz czas na wersję beta, która też swoje musi potrwać. Potem dopiero jest golden realease i gra idzie 'do tłoczni'. W tym wypadku do certyfikacji przez Apple chyba?
Jak ktoś wie to niech mnie poprawi, ale wydaje mi się, że Apple zatwierdza dopiero produkt finalny, a nie betę, a tym bardziej wcześniejsze buildy?
Tak więc może być tak:
beta - finisz w maju, certyfikacja czerwiec (?), w istore lipiec - sierpień może?
Kto będzie pamiętał wtedy co to za gra w ogóle i że miała 8/10 a nie 3.1415 lub 69.
Ogólnie czuje się dymanym przez perełkę.