Nadal dręczy mnie problem z dostępem do internetu - zaczynam się już przyzwyczajać do platformy Sidoma Mini
Aktualny skład mojego portfela:

kliknij, aby powiększyćZmiany:

kliknij, aby powiększyćPortfel od początku roku:
63,2% Cytat:
Witaj,
Patrząc na Twój wątek nasuwa mi się pytanie, nie wydaje Ci się że dość lekkomyślnie podejmujesz decyzje skacząc z kwiatka na kwiatek? Taka spekuła może kiepsko się skończyć. Bo jest to spekuła, czyż nie? No chyba że stosujesz jakieś analizy?
Powodzenia i sukcesów życze:)
Witam,
jeśli chodzi przeskakiwania z kwiatka na kwiatek, to nie wiem czy do końca mógłbym się nazwać spekulantem - po części pewnie masz rację. Odnośnie FOR to głównym powodem zakupu były ostatnie informacje + znane mi trochę zachowanie spółki. Staram się iść za tłumem, badać jego zachowanie, a w zadowalającym momencie porostu wyjść bez pożegnania. Co do analizy to naturalnie kilka kresek rysuje na wykresach, jednak przypadkach choćby takich jak forever entertainment to uważam, że to starta czasu. KOV kupiłem długoterminowo - może kiedyś potencjał Ukrainy zostanie dostrzeżony

Inwestycję w BIN na razie pozostawię bez komentarza.
Cytat:
Spin, widzę że skaczesz po spółkach... oby ta taktyka przyniosła Ci dodatni bilans w portfelu.
Co do Helio (które miałeś chwilę) to ta spółka raczej do płynnych nie należy, a więc stawianie tam SL raczej mija się z celem.
Powodzenia!
Kiedy widzę szansę na zarobek to sobie skaczę, a co

. Gdy portfel osiągnie już satysfakcjonującą wartość to zamierzam skupić się głownie na inwestycjach średnio/długoterminowych. Co do Helio to SL ustawiałem trochę poniżej linii wsparcia z myślą o dalszych spadkach.