GregGoldi napisał(a):Uważam że budowlanka nawet pomimo zagrożeń jest zbyt przeceniona.. Wprowadzam w życie plan zbierania... Wszystkie wolne środki powoli będę pchał w Polnord i Mirbud, dzisiaj kupiłem trochę mirbudu po 1.5,
Edit:
Czy nie myślicie że to (przynajmniej mentalnie) koniec bessy?? Wniosek ten wyciągam choćby po pustkach na forach internetowych... Tak jak koniec hossy można wnioskować po euforii tak ze zniechęcenia i bezruchu też można szukać wskazówek.
Odpowiedź poznasz z AT-ja tam nie widzę nawet dywergencji, więc w większości przypadków trzeba liczyć się z dalszym pikowaniem w dół, nie ma się co czarować...

.
Ku przestrodze powiem, że DSS jak spadł z 20zł na 8-to też wielu uważało to za okazję, bo zbyt głęboko spadł.
Wiesz, Twoja kasa-Twoje inwestycje i szczerze życzę Ci, byś miał rację, ale jedyne co mogę powiedzieć, że aby myśleć o tak ryzykownej branży, to kieruj się AT, a konkretnie dywergencjami i utworzeniem jakiejkolwiek bazy do wzrostów. Póki co nic takiego nie ma, więc jest to wyłącznie hazard-takie granie w 3 karty, gdzie raz coś ugrasz, ale potem można stracić wielokrotnie więcej.
Trzymaj się i powodzenia...