Amol napisał(a):Ooo, a co się stało, że chcesz kupić akurat i3D skoro ciągle ją krytykujesz...?
nie krytykuje spółki, jak coś to prezesów - i chyba ze wzajemnością nie pałamy do siebie miłością

Ale biznes is biznes - każdy chce zarobić. Wydaje mi się, że takich numerów jak w zeszłym roku prezesi już nie odwalą - inwestorzy są im potrzebni, to za inwestorami idzie kasa --> m.in. obligacje.
Uważam, że jesteśmy (lub byliśmy) na dnie notowań i spółka zacznie wychodzić "na prostą" i to wg mnie dosyć szybką "prostą". Myślę, że jeszcze w czerwcu dostaną następną - długoterminową - robotę o sporej wartości i to taką jaką się od spółki oczekuje. Jeśli dobrze rozumiem - gdy dostaną to zlecenie (w konsorcjum) to zarobek będzie niezły, gdyż większość kosztów z nim związanych ponieśli w zeszłym roku... Ale to wszystko są domysły i wiązanie pewnych faktów - ale w końcu portfel użytkowników SW jest wirtualny...
Co do mojego rzeczywistego portfela - i3D było w nim zawsze...

, Mediacap też wciąż jest...
Byki i niedźwiedzie mają swoje miejsce przy stole, a tylko osły zostają o suchym pysku...
Przyglądaj się jak upór walczy z oporem a zawziętość ze wsparciem - na końcu dołącz do wygranych i zarabiaj