Temat:
ZEPAK
Witam
widze, że zaczyna wiac pesymizmem. Czyżby pojawiła się chwila na zakupy ?
|
|
Temat:
BOMI
addi napisał(a):romanek napisał(a):Straciłem na Bomi prawie 30% Kłania się dywesyfikacja  Teorie sugerujące 3 do 5 spółek można włożyć między bajki  Dla Gościa mającego w portfelu min 10 papierów taka sytuacja jak na Bomi to strzepnięcie pyłka z klapy garnituru Tylko czy Ty jestes w stanie kontrolowac 10 spolek - obowiam sie, że mozesz z tym miec problemy
|
|
całkiem niezle wyniki za III kwartł oby tak dalej
|
|
Ja niestety zlecenie kupna ustawilem troche za nisko. Mam nadzieje na dobre winiki. Patrzac na wyniki CCC i Wojasa uwazam, że bedzie ok
|
|
cos sie dzieje ? ma ktos jakies info / czy tylko ktos sprawdza stopy
|
|
Temat:
GINOROSSI
Wojas i CCC chala sie dobrymi wynikam . Mam nadziejże, że niebawem zrobi to Ginorossi
|
|
Temat:
CIGAMES
Tez zastanawiam sie nad ta społka ale jednak poczekam na wyniki
|
|
mam pytanko. tez mam papiery na minussie do kiedy musze je sprzedac aby strata byla uwzgledniona w 2009 roku ?
|
|
Temat:
PGNIG
no to przebilo opór - to co Panie i Panowie podnosimy stopa
|
|
teraz to tylko podnosic stopa
|
|
Witam ktos z was posiada jakies info co sie tu dzieje
|
|
Temat:
GOBARTO
tycoon napisał(a):ja tam w swinki sie nie zaglebiam, skad, po co, za ile etc. Z kresek jednak widac, ze niebawem papier bedzie znow grany. Moze wparcie 1,33 zadziała.(Fibo 38,2% + Bolinger tez tam ma dolne ograniczenie) Byc moze sie tam ustawie...no chyba, ze dzisiaj yankesy nie beda sie korektorowac wiec od jutra moze dudzik poleci od razu.
Ps. A jak poleci ladnie w gore to ustawka w Spizu kto chetny :)) trafiłeś w 10
|
|
Temat:
GOBARTO
to Pewnie siedzisz z Maciusiem przy biurku lb chcesz pozyc sie akcji
|
|
Węgiel jak zdrożał to trzeba kupic Bogdanke
|
|
Temat: