Temat:
MWTRADE
Nic nie jest wieczne. Popatrz na to z drugiej strony - jest przecena, bedzie wieksza baza do wzrostow. :)
|
|
Temat:
TVN
po przeczytaniu wszystkiego malo mi glowa nie eksplodowala. Bardzo duzo faktow, brakuje miejscami obiektywizmu ale ogolnie pouczajaca lektura.
|
|
|
|
Mylisz sie kolego. Wiercenie trwa wiele tygodni, podczas ktorych nic sie nie bedzie dziac...
|
|
Temat:
SERINUS
Murgrabio, nie traktuj day-traderow jako zlo. To oni zapewniaja plynnosc na wielu walorach. A jezeli zarobienie na flaszke dziennie ich urzadza to niech to robia. Przeciez nie kradna :)
|
|
Temat:
SFINKS
|
|
Temat:
MIDAS
Brak spadkow?! Patrzysz czasami na wykres? Od 06.2009 jest kanal spadkowy. A po zlych newsach na pewno sie nie zmieni.
|
|
Temat:
FON
Empel, zobacz jakie mielismy dobre przeczucie: www.pb.pl/rss/a/2011/01/05/Fon...Cytat:Zarząd Fonu zdecydował o podwyższeniu kapitału przez emisję do 3,97 mln akcji. Będą one stanowić 35 proc. wszystkich wyemitowanych przez spółkę. Cenę emisyjną ustalono na 56 groszy. Tymczasem jeszcze we wtorek GPW wyceniała akcję na 66 groszy. Dziś rynek reaguje więc nerwowo – kurs spada o ponad 18 proc., schodząc już poniżej nowej ceny emisyjnej. Pelne cwaniactwo
|
|
Jak jutro rano nadal nie bedziesz mial prawidlowej ilosci akcji to koniecznie dzwon do nich. Numer znajdziesz na stronie internetowej.
|
|
Damiando, mialem dokladnie takie samo uczucie, kiedy posiadalem ten papier i dowiedzialem sie o splicie i emisji akcji. Wlasnie to bylo powodem pozbycia sie Nico. Masz racje, moze byc ciekawie ale to nie dla mnie.
|
|
vianarn, wszystko pieknie ale czemu zasmiecasz watek informacjami o obcej spolce???
|
|
Wychodzi na to, ze inwestora nie znaleziono: newconnect.pb.pl/2049900,88622...Teraz albo emisja sie powiedzie i bedzie kasa na skonczenie gry albo bedzie klapa... Oczywiscie, nawet jezeli ukoncza projekt to gre trzeba jeszcze sprzedac i zarobic :)
|
|
Jak dla mnie to spolka idzie na dno. Pewnie dolaczy do spolek typu Techmex, gdzie spekulanci beda probowac zrobic interes zycia w 2 dni.
|
|
Temat:
TFONE
Witam wszystkich, Czy ktos zna przyczyne tak naglego wystrzalu kursu???
|
|
Temat:
TRION
Amistat napisał(a):coś się ruszyło... Co masz na mysli? (bo chyba nie 1 groszowe, nic nie znaczace wachniecie kursu!)
|
|
SlawekW, a powiedz mi z jaka spolka pomyliles sie w zleceniu?
|
|
Temat:
PGE
andek napisał(a):Do momentu wejścia w WIG 20 będzie dryfować ale później będzie tylko w górę! Huraa andek, co za hura-optymizm! A mozesz go czyms poprzec czy po prostu tak sobie piszesz glupoty/marzenia*?! *(niepotrzebne skreslic)
|
|
Temat:
GANT
Nie tak szybko panowie. Jedna sesja to za malo aby powiedziec ze pojdzie do gory. Jak na razie wolumen jest stanowczo za maly.
|
|
Temat:
TRION
iktorn napisał(a):No i potwierdziło się, że nie jestem... albo jestem, ale złą Nie przejmuj sie iktorn, czlowiek uczy sie cale zycie :) Na moje skromne oko amatora, jezeli wkrotce cena zamkniecia bedzie ponizej 0,65 to nastepny poziom wsparcia to okolice 0,45. Niedobrze to wyglada, bo ja wszedlem po 1,17, a wiec strata potworna...:(
|
|
Temat:
06MAGNA
pietiap napisał(a):nie wiem jak wy, ale ja od dzisiejszego poranka wciągam. korekta zaliczona, taniej nie będzie To wciagaj. Ciekawe co napiszesz jak bedzie taniej :P
|
|
Temat:
VRG
To nie jest wielka wiara tylko niepoprawny optymizm :)
|
|
Temat:
WILBO
klipperek napisał(a): a co komu po akcjach Wilbo w cenie np. 6 zł? Czy wtedy będzie można na nich zarobić tyle , ile na tych kupionych teraz po 2,29 zł ? Akcje Wilbo po 6 zl? Skad wziales ta cene? Z kosmosu? :)
|
|
Temat:
KPPD
Juz 16.XI powinnismy wiedziec wiecej :) Cena od kilku dni rosnie ale to jest zagrywka pod raport.
|
|