dzisiaj wygląda mi to na spadającą gwiazdę i odwrocenie trendu przynajmniej krótkoterminowo (wymaga potwierdzenia) wsparciem wydaje sie poziom 53 choc ja pocichu licze na 49 jak sie nie uda to spróbuje z hawe do ktorego mam fuksa i jest dynamiczna w obie strony
|
|
dziekuje za szybka odpowiedz, rozumiem twoje podejscie. Ja jestem typowym lapaczem dolkow, zaczekam jak to sie rozwinie
|
|
jaki widzisz zasieg korekty na PGF,kiedy planujesz dokupic
|
|
dzisiaj popyt odbil sie od 10 zl jak od sciany jak pusci 9-atka to jestesmy w punkcie wyjscia. Rekomendacja nie powstrzymala podazy, szkoda
|
|
czesc dzisiaj spojrzalem na jedna z twoich spolek calkiem niezle te schody robia, chociaz niestety nie na moja kieszeń. Wychodzi na to ze weszla w korekte chociaz obroty zadne, okolice piecu zlotych wydaja sie byc wsparciem.
|
|
Temat:
HERKULES
a jeszcze jedno musisz je objac jesli nie zamierzasz je sprzedzawac, gdyz ich wartosc odcieto juz od kursu. Za jedno pp mozesz objac 1 akcje nowej emisji w cenie 40 groszy ( co mniej wiecej przeklada sie na 30 pare groszy za jedno pp na dzisiaj )
|
|
Temat:
HERKULES
narazie musisz uzbroic sie w cierpilwosc, trzeba zaczekac na notowania praw poboru na GPW. Zapisy na akcje nowej emisji koncza sie trzy dni po ustaniu notowania pp.
|
|
jak rozumiem zdradzisz te nowe perły dopiero po fakcie zakupu.Dzieki za szybka odpowiedz
|
|
czesc frog czy moglbys zdradzic przyczyny sprzedazy orzel opon
tak mnie jeszce naszlo, ze to moze dobry czas do wejscia vide twoja przygoda z oponeo, makaronami, energomontaz ( bez najmniejszych uszczypliwosci )
z gory wielkie dzieki
|
|
czesc jaki horyzont czasowy przyjoles dla vistuli. Bedziesz czekal na wyniki za czwarty kwartal czy sprzedaz przy jakims wiekszym odbiciu. Bomi tez wziolem spekulacujnie po 8zl.ale zastanawiam sie nad ewakuacja
|
|
dziekuje za odpowiedz, mam nadzieje ze teraz znow znajdziesz czas na udzielanie sie na forum
|
|
Morfeusz co planujesz zrobic z cormway, po tym infie odnosnie emisjii tych 10 baniek akcji, tez mam maly pakiecik. wielkie dzieki za ewntualna podpowiedz.
|
|
Morfeusz co planujesz zrobic z cormway, po tym infie odnosnie emisjii tych 10 baniek akcji, tez mam maly pakiecik. wielkie dzieki za ewntualna podpowiedz.
|
|
Temat:
VRG
wlasnie poszla pakietowka milion sztuk po 3 zeta jak to zinterpretowac
|
|
no to Ci puscil SL bedziesz probowal odkupic czy poczekasz jak to sie dalej rozwinie
|
|
trzepanie leszcza bylo najczesciej uzywane na takich gwiazdach  jak techmex, oil, kolastyna, trion itp. ci niezlomnej wiary teraz rekinami jednak nie sa. ja niestety tez pare razy udawalem twardziela wbrew rynkowi czytaj kursowi i lapalem sie na to zaklinanie. Powodzenia ps. w tym przypadku bedzie rowniez moim, mam impx, i vistule, na sygnity sie przejechalem
|
|
na karkosikach musisz byc ostrozny po gwaltownych wzrostach rownie mocno spadaja, ja mam impex od czerwca. polowa mojej puli jest przeznaczona na aktywna gre i jak narazie przynosi wieksza stope zwrotu, < boryszew jest inny i pare razy mi odjechal>
|
|
Temat:
GANT
mam pytanko przez ile dni beda notowac prawa poboru, musze niestety sie ich pozbyc. Z gory dzieki za odpowiedz
|
|
Temat:
CHEMOS
kiedy bede one widoczne na moim rachunku,i przez ile dni mozna nimi handlowac.jeszcze jedno po ile nowa emisja dzieki
|
|
Temat:
PGE
z lewara 54 tyś dostalismy 8 akcji----ale złodzi........!!!!Liar btn
JAK TO MOZLIWE JA Z 30TYS. DOSTALEM 48
|
|
Temat:
PGE
troche dlugo. Jak to sie ma do tych co brali kredyt. W moim przypadku byly to srodki wlasna, czy jest jakas roznica?
|
|
Temat:
PGE
dzisiaj w transakcjach pokazal sie moj kawalek tortu. tylko dlaczego pozostala kasa z redukcji jest zablokowana
|
|
Temat:
PGE
kiedy pieniadze z redukcji wroca na konto???????????? dzieki za odpowiedz
|
|
Temat:
TECHMEX
podobna historie juz przerabialem z innymi ,, bankrutami'' duda, monnari itd. nie jest latwo tak wszystko stracic choc mozna duzo. dochodzi do ugody i ciagnie sie to miesiacami. obecna wycena jest juz jak za bankruta choc nie przecze ze moze bujac.
|
|
Temat:
FORTE
dzieki cukier za zwrocenie mi uwagi na ta spolke. zwrot 18% to dla mnie wystarczajaco (obawiam sie czy ma dosc sily by isc pod prad)
|
|
Temat:
MONNARI
ja mam pare kafli w tym umoczone???, zaczolem kupowac od 1,2. widac troche za wczesnie,
|
|
LICZE ZE CALY INDEKS SIE SKORYGUJE WIEC REDUKUJE JUZ OD WCZORAJ TRZYMAM TYLKO DUDE I TROCHE DROBNICY
|
|
MOZE SIE UDA ODKUPIC TANIEJ
|
|
wlasnie oddalem moje po 16,60
|
|