PARTNER SERWISU
bijvfxfo
36 37 38 39 40
kiepskamuzyka
0
Wpisów: 34
Wysłane: 18 listopada 2010 16:41:16 przy kursie: 16,50 zł
panikarz napisał(a):
chciałbym zwrócić waszą uwagę na informację , która była podana już na forum ale jakoś przemknęła bez większej uwagi - informacja dot. wydobycia ropy z pola Jerudong. Jest pole którego eksploatacji zaprzestano 20 lat temu, a które przy niewielkich nakładach i dzisiejszej technice można zacząć eksploatację prawie natychmiast. Szacunkowe wydobycie 1 mln baryłek pozwoli w dużej części finansować dalsze działania poszukiwawcze. Nie są tu potrzebne żadne prace poszukiwawcze bo otwory są, tylko postawić wieże i pompować. Dancing
Z komunikatu AED wydaje się wynikać że decyzje są już podjęte, trwają tylko ostatnie uzgodnienia szczegółów.
Jeśli coś pokręciłem to P. Jakub niech mnie sprostuje.

Nie brzmisz jak panikarz Angel
Mógłbyś coś bliżej? Czemu już dawno tego nie robią skoro to takie proste?

Redface
PREMIUM
0
Grupa: Emitent
Wpisów: 391
Wysłane: 18 listopada 2010 17:12:22 przy kursie: 16,50 zł
Mikeegoo napisał(a):
Panie Jakubie, czy moge uzyskac odpowiedzi na wczesniej postawione z mojej strony pytania: 1. czy zostal juz wybrany wykonawca testow w Brunei? Jesli tak, czy moze podac Pan jego nazwe? Jesli nie, to czy mozemy oczekiwac informacji o jego wylonieniu i podanie jego nazwy? 2. czy ta sama firma bedzie wykonywac testy w Bloku L oraz M? 3. do kiedy obowiazuje insiderow zakaz handlu akcjami (ze wzgledu na raport kwartalny oraz raport RPS)? dziekuje
Witam, Nadrabiam zaległości. 1. Jeden wykonawca został wybrany, ale po obejrzeniu jego sprzętu konsorcjum z niego zrezygnowało. Nie informowaliśmy o tym, bo to już naprawdę kuchnia, do tego codzienność w branży. Finalizujemy rozmowy z drugim, sprzęt został zaakceptowany. Jeśli wyrazi zgodę na upublicznienie nazwy, zrobię to. 2. Tak. To jest właśnie powód komplikacji - oba bloki mają swoje konsorcja, operatorzy - uwarunkowania itd. A KOV, jako posiadacz udziałów w obu koncesjach chciał, aby tylko raz wydać kasę na sprowadzenie platformy/wiertni do testów. W konsekwencji wykonawca będzie ten sam. 3. Jeden zakaz obowiązywał od 1 października do 15 listopada - w związku z publikacją wyników finansowych. Drugi - od chwili otrzymania finalnych danych z RPS do ich publikacji przez ESPI/SEDAR. Z oczywistych powodów dat jeszcze nie mogę podać. Pozdrawiam, JKorczak /KOV/

Redface
PREMIUM
0
Wysłane: 18 listopada 2010 17:25:10 przy kursie: 16,50 zł
Baryt57 napisał(a):
Wrócmy do dyskusji o spółce, a nie o pierdołach. Chciałbym mieć nadzieję,że polityka informacyjna za sprawą newslettera zmieni się nie do poznania i że jest to jaskółka, która zmieni sytuację. Mają się odbyć spotkania z inwestorami, a mam też nadzieję, e news nie tylko jest dostępny w linku, ale także został skierowany do np. 10-20 największych gazet w kraju,że nie wspomnę o 20 największych TFI o aktywach powyżej miliarda, oraz kilku innych powyżej 0,5 mld, jak również do 14 OFE. A już nie wspomnę o większych graczach w Kanadzie i USA.
Tylko nasi najwięksi gracze mogliby, gdyby przeczytali newslettera i zrozumieli wartść spłki, kupić KOV od miliona do trzech milinów akcji, i byłby to dla nich pikuś. Przecież mamy tutaj niewyobrażalna potencjalną windę w górę. Jeżeli tego nie zrobią, będą się zarządzający tłumaczyć za rok-dwa na swoich komitetach inwestycyjnych, dlaczego nie mają lub dlaczego mają tak mało akcji KOVu.
A ile akcji wisi do dwóch zet? Do 2 mln.

Witam,
Sorry, ale chyba nie bardzo wiesz, jak działa rynek i czym kierują się inwestorzy instytucjonalni. Myślisz, że jak im poślę newsletter to od razu się zainteresują i kupią? Nie, szczególnie w przypadku spółki spoza głównych indeksów, jaką jest KOV. Do tego trzeba kilku spotkań, track record itd. Ja naprawdę 'zjadłem zęby' na IR. Co więcej, w początkach kariery zawodowej pracowałem na buy-side. Zarządzający/ analityk dostaje setki maili od spółek, ich doradców, tudzież właścicieli. I wszystkie krzyczą: jesteśmy najlepsi, najtańsi, to jest 'screaming buy' itd. No i lądują na zawsze w folderze 'do przeczytania później'.
Spotkania w końcu listopada będą czwartą moją rundą spotkań z polskimi i trzecią z zagranicznymi inwestorami - nie licząc IPO roadshow. Z większością zainteresowanych jestem w bieżącym kontakcie telefonicznym/ mailowym. Czy są jeszcze jakieś 'złote rady'?
Może 'idźcie do gazet'? No tak, a gazety wprost czekają na to, żeby o nas coś - do tego dobrze - napisać. Laurki nie są w cenie. Dziennikarz woli artykuł krytyczny - bo podkreśla swoją wartość. Takie życie. Ale zabraliśmy dziennikarzy na Ukrainę - może nie czytaliście relacji? Byli naprawdę pod wrażeniem. Poza tym spotykamy się z nimi regularnie. Ale nie zawsze mogę mieć dla nich 'killing' albo 'sexy news' - nasza robota to żmudne dłubanie w ziemi, żeby na koniec upaćkać się jakąś czarną mazią albo nawdychać smrodu ;-)
Pozdrawiam,
JKorczak /KOV/

Redface
PREMIUM
0
Wysłane: 18 listopada 2010 17:33:39 przy kursie: 16,50 zł
hazard napisał(a):

Panie Jakubie kilka pytań:
1)I w tym miejscu chciałbym przyłączyć sie do pytania MaximusMinimus-a - czy prowadzicie panstwo lub przy okazji raportu z Ukrainy planujecie jakieś rozmowy z potencjalnymi inwestorami? Lub może innaczej - czy macie Panstwo plany skupienia na sobie zainteresowania większych inwestorów jeszcze przed testami w Brunei?
2) Prezentacja AED poświeca trochę uwagi polu naftowemu Jerudong (strona 11 prezentacji). Czy jest to kolejny prawdopodobny cel odwiertów, czy tego typu decyzje jeszcze nie zapadły?
3) Jeszcze raz prezentacja AED - na stronie 14 jest informaja iż na q3-q4 planowana jest Lempuyang-2 Appraisal well, czy ewentualne oszacowanie złóż przez niezależnych ekspertów będzie prowadzone dopero po tym drugim odwiercie? czy też pierwsze oszacowanie pojawi się już po testach Lempuyang-1 a po Lempuyang-2 nastąpi poprostu ewentualne przeszacowanie w zwiazku z nowymi informacjami?

Witam,
Moje odpowiedzi:
1. a czy nie pisałem o planowanym roadshow? Odpowiadałem już przed chwilą Barytowi57 - to nie będzie pierwsza sesja spotkań. Naprawdę macie mnie za aż takiego banana?
2. To jest póki co pomysł AED. Konsorcjum będzie temat dyskutować, póki co mamy zastrzeżenia co do ich szacunku kosztów uruchomienia wydobycia.
3. Ponowne oszacowanie może, ale nie musi być zlecone po testach. To jest koszt, a rezerw na pewno nam nikt nie przypisze na tym etapie - do tego potrzeba jeszcze kilku odwiertów. Czy jest sens prosić o raport bez rezerw? Zobaczymy, po wynikach testów. Tak czy siak, szanse na nowe oszacowanie na pewno są większe po kolejnej 'kampanii' wierceń.
Pozdrawiam,
JKorczak /KOV/

PS. Czy jeszcze jakieś pytania pozostały bez odpowiedzi?

MaximusMinimus
0
Wpisów: 344
Wysłane: 18 listopada 2010 18:03:01 przy kursie: 16,50 zł
Dziękuje Panie Prezesie za odpowiedź na moje pytanie.

Ukrytą intencją mojego pytania było rozwianie obaw, które miałem. Otóż niektórzy akcjonariusze mogli mieć wrażenie, że KOV "zwęszył" węglowodory i nie ma zamiaru dzielić się zyskiem z nikim więcej, a pieniędzy potrzebnych na dalszą działalność będzie szukał w kieszeniach drobnych akcjonariuszy. A tu kto wie, może jakiś duży gracz "podżyruje" kredycik... Jest ok.

Życzę Panu i nam tu wszystkim szybkiego zakończenia rozmów z pozytywnym skutkiem, żeby cena akcji opuściła wreszcie widełki "promocyjne".

Pozdrawiam

dadek
0
Wpisów: 190
Wysłane: 18 listopada 2010 18:12:42 przy kursie: 16,50 zł
Według wszystkich znaków na niebie i ziemi wydaje mi się, że teraz będzie najlepszy czas zwłaszcza dla Pana Jakuba i roadshow (no i oczywiście dla nas drobnych ciułaczy). Jestem właśnie po ciekawej lekturze analizy z onetu:

biznes.onet.pl/jak-skorzystac-...

z której jasno wynika, że zwiększająca się inflacja "następuje z opóźnieniem do wzrostu dynamiki PKB i zazwyczaj jest to jeden z sygnałów, że gospodarka przeszła z fazy ożywienia do fazy ekspansji".

Co się z tym wiąże:
"Po tym jak inflacja osiąga swoje minimum, interesującą klasą aktywów stają się surowce"

No i wyszczególnienie:
"zarządzający inwestują zazwyczaj w spółki wydobywcze, paliwowe ale również energetyczne".

Mam nadzieję, że to kolejna nutka optymizmu dla tej branży i dla nas :)

mark62
0
Wpisów: 123
Wysłane: 18 listopada 2010 18:57:27 przy kursie: 16,50 zł
link do dzisiejszego raportu
LINK

[moderator: podając link cytujemy fragment treści]

Cytat:
Kierownictwo Wyższego Szczebla KULCZYK OIL VENTURES INC. (Emitent, KOV) informuje, iż w dniu 18 listopada 2010 r. otrzymało raport z oceny złóż stanowiących aktywa KUB-Gas LCC - spółki zależnej od Emitenta, sporządzony przez RPS Energy – niezależną, inżynieryjną firmę konsultingową specjalizującą się w ocenie aktywów naftowych i gazowych.
Edytowany: 18 listopada 2010 19:07

hazard
0
Wpisów: 86
Wysłane: 18 listopada 2010 19:05:19 przy kursie: 16,50 zł
Redface napisał(a):

Witam,
Moje odpowiedzi:
1. a czy nie pisałem o planowanym roadshow? Odpowiadałem już przed chwilą Barytowi57 - to nie będzie pierwsza sesja spotkań. Naprawdę macie mnie za aż takiego banana?
2. To jest póki co pomysł AED. Konsorcjum będzie temat dyskutować, póki co mamy zastrzeżenia co do ich szacunku kosztów uruchomienia wydobycia.
3. Ponowne oszacowanie może, ale nie musi być zlecone po testach. To jest koszt, a rezerw na pewno nam nikt nie przypisze na tym etapie - do tego potrzeba jeszcze kilku odwiertów. Czy jest sens prosić o raport bez rezerw? Zobaczymy, po wynikach testów. Tak czy siak, szanse na nowe oszacowanie na pewno są większe po kolejnej 'kampanii' wierceń.
Pozdrawiam,
JKorczak /KOV/

Dziękuję za odpowiedź,

co do "takiego banana" to wręcz przeciwnie -> przyznaje że różnie z tym bywało jednak po dłuższej bytności na tym forum i czytaniu pana postów przekonał mnie pan - tak że -> Respect. Jak już wspomniał MaximusMinimus to było pytanie o trochę innym podtekście.

Pozdrawiam

Krzysiek9
0
Wpisów: 706
Wysłane: 18 listopada 2010 19:39:48 przy kursie: 16,50 zł
Krzysiek9 napisał(a):
Przeliczając rezerwy jeśli się nie pomyliłem w przeliczaniu jednostek:

"One BOE is roughly equivalent to 5,800 cubic feet of natural gas."

Stąd 4,4MM BOE = 5 800cf * 4 400 000 = 25 520 000 000 cf

25 520 000 000 cf * 7,60USD / 1000cf = 194 mln USD

194 mln USD - Tyle były warte zasoby 3P przed nowym raportem RPS.

Obecna wartość zasobów 3P to prawie 400mln USD.

Zasoby 1P były warte:

1,8MM BOE = 5 800cf * 1 800 000 = 10 440 000 000 cf
10 440 000 000 cf * 7,60USD / 1000cf = 79,34 mln USD

Obecne zasoby 1P są warte:

5,6MM BOE = 5 800cf * 5 600 000 = 32 480 000 000 cf
32 480 000 000 cf * 7,60USD / 1000cf = 246,85 mln USD

PODSUMOWANIE:

• Zasoby potwierdzone (1P) wzrosły o 221 proc. z 1,8 mln baryłek ekwiwalentu ropy naftowej („MMBOE”) do 5,6 MMBOE;

• Zasoby potwierdzone i prawdopodobne (2P) wzrosły łącznie o 141 proc., z 3,0 MMBOE do 7,3 MMBOE;

• Zasoby potwierdzone, prawdopodobne i możliwe (3P) wzrosły łącznie o 100 proc z 4,44 MMBOE do 8,90 MMBOE;

Źródło:
www.kulczykoilventures.com/inf...
Edytowany: 18 listopada 2010 19:40

czaka1
0
Wpisów: 50
Wysłane: 18 listopada 2010 20:16:13 przy kursie: 16,50 zł
Krzysiek9 napisał(a):
Krzysiek9 napisał(a):
Przeliczając rezerwy jeśli się nie pomyliłem w przeliczaniu jednostek:

"One BOE is roughly equivalent to 5,800 cubic feet of natural gas."

Stąd 4,4MM BOE = 5 800cf * 4 400 000 = 25 520 000 000 cf

25 520 000 000 cf * 7,60USD / 1000cf = 194 mln USD

194 mln USD - Tyle były warte zasoby 3P przed nowym raportem RPS.

Obecna wartość zasobów 3P to prawie 400mln USD.

Zasoby 1P były warte:

1,8MM BOE = 5 800cf * 1 800 000 = 10 440 000 000 cf
10 440 000 000 cf * 7,60USD / 1000cf = 79,34 mln USD

Obecne zasoby 1P są warte:

5,6MM BOE = 5 800cf * 5 600 000 = 32 480 000 000 cf
32 480 000 000 cf * 7,60USD / 1000cf = 246,85 mln USD

PODSUMOWANIE:

• Zasoby potwierdzone (1P) wzrosły o 221 proc. z 1,8 mln baryłek ekwiwalentu ropy naftowej („MMBOE”) do 5,6 MMBOE;

• Zasoby potwierdzone i prawdopodobne (2P) wzrosły łącznie o 141 proc., z 3,0 MMBOE do 7,3 MMBOE;

• Zasoby potwierdzone, prawdopodobne i możliwe (3P) wzrosły łącznie o 100 proc z 4,44 MMBOE do 8,90 MMBOE;

Źródło:
www.kulczykoilventures.com/inf...

Panie Kubo

czy to oznacza ze bedzie korekta raportu ?
czy po takim "newsie" się tego nie robi...?
Think

MaximusMinimus
0
Wysłane: 18 listopada 2010 20:31:11 przy kursie: 16,50 zł
Panie i Panowie. Oto sądny tydzień mojej teorii nadchodzi. Jeżeli kurs nie ruszy na północ po tym infie, jeżeli grube ryby nie zaczną się interesować jutro i w ciągu najbliższego tygodnia to znaczy, że teoria, której tak broniłem jest nic nie warta i przyjmę poglądy frakcji discopolowej.

U mnie cały czas butelka dobrego szampana się chłodzi. Kto wie, może nadszedł jej czas...

thumbright

grabkakosta
0
Wpisów: 25
Wysłane: 18 listopada 2010 20:33:28 przy kursie: 16,50 zł
Witam

Proszę kolegów o pomoc

Czy te dodatkowe zasoby, a dokładnie ich wartość będą wpisane do wartości księgowej spółki?? Czy wartość zasobów wpisuje się pod taką pozycje ??

Z góry dziękuje.
Edytowany: 18 listopada 2010 20:34

hazard
0
Wpisów: 86
Wysłane: 18 listopada 2010 20:59:33 przy kursie: 16,50 zł
grabkakosta napisał(a):
Witam

Proszę kolegów o pomoc

Czy te dodatkowe zasoby, a dokładnie ich wartość będą wpisane do wartości księgowej spółki?? Czy wartość zasobów wpisuje się pod taką pozycje ??

Z góry dziękuje.

Krótko mówiać: tak - zajrzyj sobie do raportu q3 - masz tam cos takiego jak "Rzeczowe aktywa trwałe (Nota 11)" oraz "Poszukiwanie i ocena zasobów (Nota 12)" - poczytaj dokładniej - jedno to miedzy innymi wartość udziału w złożach a drugie przedsięwzięcia poszukiwawcze Spółki znajdujące się na etapie poprzedzającym ewentualne ustalenie obecności potwierdzonych lub prawdopodobnych złóż.

czaka1 napisał(a):

czy to oznacza ze bedzie korekta raportu ?
czy po takim "newsie" się tego nie robi...?

Bilans robi się na konkretny dzień - w tym przypadku 30 września 2010, raport RPS powstał cyt. "według stanu na 1 października 2010 r." więc nie sądzę by były podstawy do jakichkolwiek korekt. Wartość aktywów na pewno zostanie odpowiednio zmodyfikowana w ramach najbliższego raportu - w tym wypadku rocznego.

Pozdrawiam

Odyseusz
0
Wpisów: 34
Wysłane: 18 listopada 2010 21:10:30 przy kursie: 16,50 zł
O tej kolekcji krążą legendy. Wszystko wskazuje na to, że jej część właśnie została wystawiona na sprzedaż.

1/3 Ferrari 512 TR Spyder (fot. ferraricollectionforsale.com)

2/3 Lamborghini Countach (fot. ferraricollectionforsale.com)

3/3 Cizeta V16T (fot. ferraricollectionforsale.com)
W Nowej Zelandii wystawiono na sprzedaż kolekcję ponad 30 superaut. Właściciel się nie ujawnił, ale wszystko wskazuje na to, że jest nim słynący z przepychu Sułtan Brunei Hassanal Bolkiah, bądź jego brat Jefri, który wpada z jednych tarapatów w następne.

Sułtan dysponuje podobno garażem z legendarną kolekcją 2 tys. samochodów. Wystawiona na sprzedaż „cząstka” zawiera m.in. modele Ferrari Enzo, F50, F40 i 512 TR Spider, kilka Lamborghini, Porsche i sławną włoską Cizetę. To właśnie kompilacja określonych modeli, które na pewno były w stajni władcy ma świadczyć o pochodzeniu kolekcji.

Kupca i sprzedawca pozostaną anonimowi. Jedno pytanie podważa całą teorię o sułtańskich korzeniach wystawionej na aukcji floty. Po co władca opływający w złocie, którego państewko dosłownie leży na ropie i gazie, miałby nagle sprzedawać kilka swoich perełek?

Może dla frajdy, że ktoś kupi…

I na koniec ciekawostka: niektóre samochody od czasu kupna nie były nawet używane.

bmf
bmf
0
Wpisów: 27
Wysłane: 18 listopada 2010 21:19:25 przy kursie: 16,50 zł
@ Odyseusz

Sułtan zbiera kasę na akcje KOV king

sonny
0
Wpisów: 15
Wysłane: 18 listopada 2010 21:22:12 przy kursie: 16,50 zł
A jaki to ma związek z dysksują, to że gość jest Sułtanem Brunei ?

grabkakosta
0
Wpisów: 25
Wysłane: 18 listopada 2010 21:29:42 przy kursie: 16,50 zł
Dzięki Hazard poszukam tych wiadomości.

Znalazłem pewien art. www.polityka.pl/rynek/gospodar...

"O sukcesie można mówić dopiero, gdy złoże uzyska status potwierdzonego. Z odwiertu ropa musi nie tylko trysnąć, ale złoże trzeba zacząć eksploatować. Wtedy cena firmy poszukiwawczej rośnie do 3 dol. za baryłkę. Żeby jednak tak się stało, w wiercenia trzeba zainwestować sporo pieniędzy. Na starcie nie sposób nawet przewidzieć ile. Kulczyk Oil Ventures ani Petrolinvest nie mają w zasadzie złóż potwierdzonych. Ma je spółka ukraińska, którą firma Kulczyka dopiero ma kupić, jak uzyska pieniądze z giełdy. Jej złoża są jednak malutkie, zaledwie 3,8 mln baryłek. W dodatku, nie bardzo wiadomo, kto jest jej właścicielem"

Według nowych szacunków zasobów potwierdzonych mamy 5,6 miliona ekwiwalentu ropy naftowej,
co daje wartość ok. 47 mln zł, wcześniej ok 15 mln zł. mamy więc wzrost wartości księgowej spółki o 32 mln zł czyli wzrost o ok 7% w stosunku do obecnej wartości.

Jestem bardzo ciekawy jak to się przelicza może inne są założenia dla gazu, bo te 7% ... ale i z tego jestem zadowolony. Myślę że z błędu wyprowadzi mnie WatchDog kiedy wstawi nową wartośc do profilu spółki.

MaximusMinimus
0
Wysłane: 18 listopada 2010 21:38:46 przy kursie: 16,50 zł
Z moich obliczeń wynika, że jeżeli dodać do majątku spółki 206 mln USD (rożnica po oszacowaniu) i jeżeli chcielibyśmy pozostać przy C/WK (1,26) na niezmienionym poziomie to cena musiała osiągnąć poziom 2,3 zł za akcję. Jeżeli cena pozostanie na niezmienionym poziomie to nasze C/WK będzie wynosić około 0,9. Proszę mnie poprawić, jeżeli się mylę.

Krzysiek9
0
Wpisów: 706
Wysłane: 18 listopada 2010 21:42:33 przy kursie: 16,50 zł
Co jeszcze warto podkreślić:

Potencjał wzrostu
Aktualna wycena RPS nie uwzgledniła przewidzianych przez KOV do wdrozenia nowych
technik wydobywczych powszechnie stosowanych na swiecie, zwiekszajacych wydajnosc
produkcji, takich jak wydobycie z dwóch horyzontów (dual completion), czy stosowanie
sprezarek gazu. W nowej ocenie stwierdzono równiez, ze istnieja dodatkowe zasoby gazu
zlokalizowane w konwencjonalnych, ale stosunkowo cienkich pokładach, z których powinno byc
mozliwe wydobycie komercyjne, po zastosowaniu techniki szczelinowania. Do czasu, az KOV
nie potwierdzi skuteczności zastosowania tej metody na terenie swoich koncesji, zasoby te nie będą mogły byc sklasyfikowane. Ponadto, zadne dodatkowe zasoby nie zostały przypisane do
terenów otaczajacych wykonany i zabezpieczony w pazdzierniku br. odwiert M-19, którego
testowanie KOV zamierza przeprowadzic w grudniu.

Źródło:
www.kulczykoilventures.com/upl...

drokom
2
Wpisów: 42
Wysłane: 18 listopada 2010 22:00:37 przy kursie: 16,50 zł
Redface napisał(a):

tak

jakiego rodzaju informacje poda spółka w komunikacie po testach w Brunei a przede wszystkim czy będzie tam szacunek wielkości złóż, czy będziemy musieli czekać na opinię niezaleznego eksperta, aby poznać zasoby i czy w razie jednoznacznych wyników bedzie podana decyzja o zagospodarowaniu złóż?

ponieważ zadaję to pytanie po raz n-ty, odnosze wrażenie, że nie chce(nie może) Pan odpowiedzieć

proszę chociaz o ustosunkowanie sie do mojego wpisu

pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE SERINUS

36 37 38 39 40

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,334 sek.

bjpujfte
dlvzkphx
gvharitc
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
bphwjhpo
niczbjry
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat