a jak tak sobie zaczalem po kolei nanosic kreski na wykresik godzinowy i nie spodobal mi sie efekt (tym bardziej, ze nie byl to efekt "tam musi to byc, zaraz wymysle" tylko bezwiednego rysowania).

kliknij, aby powiększyćprzerywana zielona to wspominane juz skorygowane wsparcie wzrostow pociagnięte po dołkach sierpień-grudzień 2010., zielona ostro zadarta do góry - wsparcie po dołkach od poniedziałkowego dna, czerwona ostro w dół- od szczytu po szczytach z dzisiaj. Ja tam mimochodem zobaczyłem nagle RGR (jedyne co to, że lekko dwugłowy). Kształtem to wygląda, obroty na prawym R, G, lewym R mogą się też poprawnie układać w coraz słabsze przesilenia, szczyt ramienia mógłby wypaść gdzieś koło 2705 i czasowo na przecięciu ostro zadartych czerwonej i zielonej linii. Zasięg wybicia? na pewno z przebiciem szczytu nad 2800 :/
Co gorsza ten RGR może odwrócić ten mini trend spadkowy po wybiciu dołem z konsoli w zeszłym tygodniu. Nie pasuje tylko skala samego RGR w stosunku do skali trendu, który odwraca.
edit: odnośnie wrzucania grafik: ja osobiście polecam program tinygrab. Startuje razem z systemem, gdy chcemy coś pokazać to domyślnie ctrl+shift+f4, zaznaczamy wycinek ekranu, czekamy 1-3 sekundki, wyskakuje dymek o uploadzie i TADA - mamy w schowu pod ctrl+v link do zrzutu. Działa poprawnie również przy pracy na wielu ekranach. Wydaje mi się to znacznie wygodniejsze od zabawy w painta i imageshack ;-)