darq76 napisał(a):1. czerwona twarz /pewnie ze wstydu ma ten nick/ - out.
A wiesz, że zawsze się zastanawiałem jak p. Korczak wpadł na taki nick? Generalnie ludzi o czerwonych twarzach widuję czasami na ławce pod sklepem katujących tanie wina. Mam nadzieję, że p. Jakub nie czerpie z "idealnego wzorca polaka o czerwonej twarzy".
Abstrahując - info jest jakie jest, bo tak naprawdę nic na chwilę bieżącą nie zmienia i nikt dalej nic nie wie. O Lotosie wielu z was wspomina, więc chyba rozumiecie, że są ważniejsze sprawy, od zrobienia dobrze akcjonariuszom małej spółeczki poszukiwawczo-wydobywczej. Ukraina - i tu mnie boli cisza. Albo ktoś coś spier... - się znaczy popsuł, albo cholera wie co. Miało być pięknie a jest nieszczególnie. W Brunei - dalej cisza AED nie kontynuuje prac, o odszkodowaniu nikt nic nie wie i nikt się tym nie interesuje. Syria - temat wstrzymany - i wszyscy zdajemy sobie sprawę, że możemy tam już nie wrócić. Krótko mówiąc trzeba czekać na na wieści z Ukrainy i na wieści o Lotosie. Gdzieś początkiem roku powinno być jeszcze info, czy KOV w końcu chce mieć nigeryjską ropę, czy już im przeszło. A jeśli dalej chce te marne 9% to będzie info skąd będzie kasa. I średnie mi się wydaje że będzie to AIM.