GRAF78 napisał(a):Ja tu widze jeden problem, po tak ambitnym tytule jak TWoM będzie Spółce niezmiernie trudno stworzyć grę która mu dorówna.
my się zastanawiamy czy TWoM odniesie sukces, czy do spółki jakaś większa kasa wpadnie , aby sfinalizować te ich ambitne plany rozwoju, a ty się martwisz czy lepsze produkty zrobią.
Powiem tak to co mnie osobiście martwi to , brak popytu. Będąc na rynku od lat, zauważyłem że powiedzonko kupuj plotki sprzedawaj fakty bardzo często ma swoje uzasadnienie. Tutaj na temat TWoM o plotkach medialnych ,że to ACH I OCH gra jest dużo , niestety na rynku nie widać , żeby jacyś poważniejsi inwestorzy je kupowali. Admin też jakoś mocno tajemniczy jest że w ICH OPINII preordery sprzedają się dobrze, no to jest co najmniej taka asekuracyjna odpowiedź, bo co znaczy ich zdaniem??? Lepiej niż ostatnie anomaly na PC??
To mi wszytko jakoś dziwnie wygląda niby jest ok, ale pewne kwestie tego nie potwierdzają.
1 Mocna asekuracja ze strony spółki może sugerować że nie są przekonani co do sukcesu TWoM ,a na rynku nie chcą mieć opinii naganiaczy.
2. Brak popytu mocnego na "tanie "akcje OFE też mogą to sugerować, więksi zawsze sobie znajdą źródła lepszego rozeznania w sytuacji, już nie mówiąc o kuzynach ,ciotkach , znajomych znajomych, którzy też przy tej okazjo mogliby zarobić, jeśli byliby pewni sukcesu TWoM przy takiej kapitalizacji 11b.
Wszytko okaże się już za kilka dni, do gry jestem bardzo pozytywnie nastawiony, ale czy odniesie sukces komercyjny, to już zupełnie inna kwestia, to co dzieje się na rynku z popytem raczej nie wskazuje na to, póki co zobaczymy jak będzie w przyszłym tygodniu .Oby nie było z wielkiej chmury mały deszcz, bo kasa im ucieka a projektów do realizacji mają sporo i niezbędny im jest jakiś konkretniejszy przychód keszowy .